179

Гост

преди 1 месец

Путин е вече много възрастен. Личи си как остарява. Захабен, уморен, повехнал, изтощен, на неговите години има хора, които се държат олично, но той не остарява добре. Всичко вече му идва много. И си задава въпроси вече, защо, сам и т.н. Пише му го на челото.

178

Анонимен

преди 1 месец

Автокрация има и в Европа. Много отдавна.

177

Въпросче

преди 1 месец

Неизвестно защо, за 4-ти път ме трият. Да не би да има някакви правила, които не спазвам ? Кой да ти каже ? Та, да питам пак.Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

176

щастлив дед мудак

преди 1 месец

джуджешка тъпокрация

175

Къш, фалшификат !

преди 1 месец

путин умря в 2022

174

потресаващо

преди 1 месец

Нивото ви на причинно-следствени връзки е потресаващо. как се обвързва стабилността на руската икономика и ниската безработица с авторитаризма? нали в съседната статия обяснявате как европейската икономика отивала на военни релси? това значи ли, че в ЕС също настъпва авторитаризма?

173

Анонимен

преди 1 месец

днес няма ли да заплаши света със смърт ако не му се кланя тоя комплексар?

172

Анонимен

преди 1 месец

До 180, който твърди, че "властта на Путин е неоспорима". Именно. При диктатура няма как да оспори диктатора. Не си самоубиец.

171

Гошо

преди 1 месец

Анисия, престанете с простотиите.

170

До Анонимен 198

преди 1 месец

путинофил! НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ по заповед на господарите си от кремъл! та я пак кажи как бойко управлявал 20 години! или според тебе са и 30 даже!? А?

169

Анонимен

преди 1 месец

А в България изборите са напълно свободни. Това е защото 20 години сме в НАТО и 20 години управлява Бойко Футболиста

168

До Пишман аФторката

преди 1 месец

А какъв стил на автокрация е диктатурата на Зеленски ? Колко избори организира Украйна от пет години насам ? И какво се случва със опозицията в Украйна ? Нещо да споменете за американския журналист Гонзало Лира който имаше смелостта да разкаже истината за фашисткия режим в Киев ? Какво се случи с него ?

167

Господинът

преди 1 месец

Марк Чемпиън не си е направил труда да прочете елементарни неща. Путин не е надминал Сталин все още по продължителност на "мандата", камо ли царските особи, които са управлявали пожизнено. Защо въобще се пишат такива вербални диарии? Това си е професионална дезинформация. Не е ли лицемерно, тия хора се пишат хора на морала, демокрацията и свободата на словото? Професионални лъжци.

166

Анонимен

преди 1 месец

Вече е произведен патрона, чиито куршум трябва да пръсне черепа на путин. Според осведомени източници, той (патрона) е български. Въпрос на време е това да се случи.

165

А

преди 1 месец

До Христо Христов С другите 50%, какво ще стане? Имайте предвид, че украинците нямат поговорка "Преклонена глава, сабя не я сече"! Разходите по възстановяване на унищожената инфраструктура, кой ще ги поеме? Разровете се в нета и погледнете инфраструктурата на отдалечените от Москва и Петербург селища и преценете, дали Русия ще възстанови нещо в Украйна!

164

Пропендосник

преди 1 месец

Что за тофтология, блумберги, - "военни войни", а? Някакво журналистко и новаторство в стилът а-ля-Бареков?Май е страшничко стана, кога пендос разбра чк губи позиции и няма повече доминиране и заграбване на чужди ресурси. Намалява и броят на лудите, кои то позволяват на пендос той да яде баницата.

163

путин

преди 1 месец

е гнусен УБИЕЦ

162

Христо Христов

преди 1 месец

Разни Кличковци и подобни рене'гати, определящи се за украинци не знаеха украински поне до 2022г. и го сричаха насила по медиите. Факти.

161

Христо Христов

преди 1 месец

До 200 "Като закрият Украйна, какво ще става с тези земи и хората живеещи на тях? Ще станат руснаци?" - че то по последни цифри преди войната около 50% СА СИ руснаци.

160

Христо Христов

преди 1 месец

Всички държави във война променят правилата. Великобритания даже е с план да замени премиера с подготвен пси'хо'пат, който не държи сметка за човешките жертви от която и да е страна. Факт.