62

Българинъ

преди 1 месец

Голямо шубе ги гони от Тръмп :) Набързо увеличиха бюджета на 2%, както се полага и го ползват за вътрешни разходи, че да не им го насочат към истински военни зони... Ама Тръмп им готви нови изненади - от ООН и прокситата му в терористичните организации по света, през ЧК, та до други военно-бюджетни изненади.

61

Анонимен

преди 1 месец

Прекрасно, украинките по курортите, а другите по казармите така се помага на изстрадала държава.

60

Анонимен

преди 1 месец

Значи света не се учи от грешките си. В 21 век да говориш за казарма е потресаващо. Алчните хора печелят на гърба на хората разпалвайки войни и всякакви кризи. Всички видяхме с ковид кой си напълни джобовете, тотална деградация в цял свят. Навсякъде са заслепени от забогатяване то, а това е самоунищожение. Селата изчезват и всички се тъпчат в градовете, а богаташите се крият по острови само за тях. Хората ако не спрат тези безумци само ще страдат.

59

Абориген

преди 1 месец

Значи Дания ако реши ще превземе нашити ширини само с женската част от армията си

58

Анонимен

преди 1 месец

Жените уклонистки да се дават на закъсалите афганистано - сирийски имигранти в Германия за успокояване на духа им. И за персонална употреба.

57

Анонимен

преди 1 месец

Правилно. Сега с тоя феминизъм остава да освободят мъжете от казарма и да пратят феминистките да воюват в Украйна. Това е единствения правилен подход към съвременния феминизъм. Задължителна мобилизация със задължителен боен стаж от младини до пенсия. Трябва да си заслужат по някакъв начин неоправданите привилергии, които им дава обществото.

56

Феминистът

преди 1 месец

Жени, а какво ще правим с жените уклонисти. Държави като Русия и Беларус отдавна се борят с тези, които не искат да стават истински мъже, пардон - в случая истински жени. Уклонистите в Русия нямат право определен брой години да работят административна държавна работа. Жени, знаете ли как се нарича това? Аз го наричам организирано от държавата изнудване. Надявам се и уклониските от Дания да ги сполети същото. А не да ми се правите на "всички са равни, но някои са непрекъснато по-равни".

55

Феминистът

преди 1 месец

Наборната служба е съвременна форма на робство - срам и позор за всяка страна, претендираща да се нарича цивилизована. Ако Дания иска да бъде дивашка и варварска страна, може да си бъде, колкото си иска. Уважаеми участници във форума, ако не сте се интересували, можете да се изненадате, като разберете кой е главният изобретател на тази робовладелска гавра. Франция с нейната революция е водещият шофьор на съвременната наборна робия.

54

Феминистът

преди 1 месец

Робство - социално взоимотношение, в което дадено лице притежава абсолютна власт над друго лице, като контролира изцяло неговия живот, свобода и благосъстояние. Дефиницията е от свободния Оксфорски речник, а под лице (алглийското person) се разбира както физическо, така и юридическо лице. Така че, жени, пригответе се да бъдете роби на държавата. Пък ако ви хареса можете да останете, защото произведеният роб не търси свободата си, той търси на свой ред да претежава други роби под себе си.

53

Аспарух

преди 1 месец

Така е редно нека да сме равноправни. Не да ни съдят после и да ни кудкудякат.

52

Анонимен

преди 1 месец

Едва ли казармата в Скандинявия е същата гадост и простотия като бившата в наше село. И едва ли основната цел на старшинките там е "важното е на войника да му е гадно". И едва ли старите войници тормозят младите. Да не говорим, че спалните помещения са общи за момчета и за момичета, не са отделно. Ако някой не иска да се занимава с оръжие, военните му намират алтернативна работа. Иначе да, скандинавците са доста по-калени и студоустойчиви от нас. Ние се навличаме, а те носят сандали посред зима.

51

Феминистът

преди 1 месец

Един мой връстник, в казармата заедно с мен, получи 3 дена арест, защото отказа да дава кръв. Така че, жени, пригответе се да здавате достойно телата си на държавата за определения срок като публична обществена собственост. Да, жени, казармата е място, където тялото ти е публична държавна собственост. И това не е преувеличение. Ще си играеме само на "муцинко пуцинко, искаш ли кафенце". Само не ми е ясно след казармата ви как ще ви наричат - истински мъже, истински жени или дявол знае какво си.

50

демографска

преди 1 месец

политика баце кат ги сберат в казармата белким почнат еврогъзарете да налитат на невести

49

kirasirrav

преди 1 месец

Датчанките са много корави, мъжкарани си падат. То и датчаните повечето са си такива. Живях и работих на разни места из Копенхаген и навсякъде виждах това - в сняг, дъжд, студ се разкарват леко облечени, карат си колелата или спортуват футбол или друго без да им пука от времето изобщо, и децата им и те така./ ние се свивахме с шапки, ръкавици, да не говорим за разни мигранти навлечени яко, по това се различавахме кой е местен и кой е чужденец /.

48

Анонимен

преди 1 месец

Хайде сега и мъжете задължително да раждат.

47

Феминистът

преди 1 месец

Виждаме ли? Те, жените не можели да бъдат в казарма. Не могат ли? Могат, много добре могат да бъдат войници. Няма само мъжете да бъдат наборни роби. Я да поробят малко и жените. И след това да бъдат и военно задължени до същата възраст като мъжете. Дори се правят на жертви, аргументират се с наративи от типа "нас не ни пускат в армията", "военната професия е ограничена за нас"... Ще бъдат същите наборни роби, както бях аз: 3 октомври 1978 - 27 септемри 1980.

46

Щерю

преди 1 месец

Всички дълбокомъдрено разбираме ролята на младите и стегнати хубавици в армията...

45

Анонимен

преди 1 месец

Леле, вече толкова ли няма мъже или по скоро те си направиха операции да са жени за да отърват казармата, но уви

44

да

преди 1 месец

закъснели са! в русия отдавна е това! затова русия е ВЕЛИКА РУСИЯ!

43

джо

преди 1 месец

Правилно решение тъй като няма хора за армията мъжете им ще устройват паради като " Парад гордости " за друго не стават, жените ще служат в армията а децата им ще ги правят Африканците , Афганистанците , Арабите няма проблеми . Колко е бил прав М. Каддафи когато каза " Вие Европейците сте пълни *** разрушавате Либия която спира милиони бежанци за Европа и след 50 години тя вече не Християнска а Мюсюлманска ще бъде" .