16

Хахаха

преди 1 месец

КОНТРОЛЬОРА.Ти кажа само вдно баце , нормалните хоеа в софето не им пука за градския транспорт , тея де гласуват за ппдб са толкова малоумниченемогат да изкарат кинижка , не ми пика за тях.....,кажи ми , как ще закараш дете на годинка при педиатар с градския транспорт ? Спаси софия са пеераси дет св чудят как да отворят повече гейклубове за запознанства между пеееруги в името на техните избирятелипедеруги. Нормален човек не може да гласива за тези оклуци

15

Анонимен

преди 1 месец

СС = Спизди София ;)

14

Анонимен

преди 1 месец

Контрерас, тук не е Никарагуа, а София е град на свободни хора, не малко от тях са заможни и ще се возят както намерят за добре. А ти си говори колкото искаш, демокрация е, не като в Никарагуа!

13

Анонимен

преди 1 месец

Надземният градски транспорт в София сега превозва около 50-60 пъти по-малко хора в сравнение с 1980-1989 години. а заедно с метрото градския транспорт на София пак превозва десетки пъти по-малко хора. Защо ли е така ......

12

Анонимен

преди 1 месец

Какво унищожиха ли от надземния транспорт? Преди 1989 година имаше 16 пъти повече автобуса, 12 пъти повече тролеи и 14 пъти повече трамваи. Старите Икаруси, които оплювате, събираха с 40% повече пътници от сегашните съчленени автобуси. Превозните средства по различните линии ги разредиха в пъти. Примерно от на 2-2,5 минути в час пик, сега са на 12-16 минути. Има линии, които бяха на 5 минути, а сега са на 45 минути. Следващото е, че има много закрити линии и много променени към по-лошо линии.

11

Анонимен

преди 1 месец

Ако не беше 20 години краденето на Фандъкова можехме да имаме нормален градски транспорт. Вместо това имаме морално остаряла сбирщина от рейсове и абсолютно неадекватни разписания . Добре че я Разйарахме щото като беше изкарала още един мандат съвсем щеше да доубие града ни !

10

Анонимен

преди 1 месец

СС=Съсипи София

9

Анонимен

преди 1 месец

Тоя май не се е возил през 2010 в старите таралясници без климатик с отворени прозорци и без метро.

8

БАГ

преди 1 месец

До ГошоВикаш да стане като в Пловдив да няма транспорт а

7

Гошо

преди 1 месец

Транспорта в София трябва да се приватизира ,за да има контролира Сега е само разни гратисчии и с ТЕЛК-карти

6

Анонимен

преди 1 месец

Кое унищожиха на градския транспорт това че сега са подменени всички икаруси с нови имат климатици по редовни са от преди

5

Обективен

преди 1 месец

Надземният градски транспорт на София върви към унищожение от края на 1991 година. Кметовете на София от СДС и ГЕРБ го унищожиха на 80%. Сега да видим Терсиев дали ще го доунищожи.

4

до 1

преди 1 месец

Не можа бе, защото Фандъкова ги "оправя" 16 години.

3

Анонимен

преди 1 месец

Припрода от никарагуански ром и пернишка труженичка, сега като какъв се изявява ?

2

тендьо

преди 1 месец

много тенденциозно тази 'медия' препубликува дословно опорките и опитите за манипулации на този....преди 5 месеца имаше 10 г в СОС и нищо не направи тогава, само отлагал плащания, ремонти, вдигане на заплати. Сега много му знае устата(клавиатурата). Ай сиктир!

1

Анонимен

преди 1 месец

Баджо Миро и Лена се жалваха за лошите тротоари. Не можели да си бутат количката. Терзиев дали им оправи тротоара ?