27

незнайко

преди 2 месеца

Ми като е крив боко и не го любите,ЗАЩО ГО ПУСНАХТЕ,СЛЕД АРЕСТА???

26

Отива си сглобката

преди 2 месеца

ДБ (заедно с ПП) се беше заела с невъзможна задача: да бори копупцията с помощта на тези, които я осъществяваха (ГЕРБ и ДПС) и да прави съдебна реформа с тези, които бяха обсебили съдебната система (пак ГЕРБ и ДПС). Нямаше как да успеят.

25

Радой

преди 2 месеца

Да Свиленски, бат Бойко е майстор на на "прегръдката". Когото "прегърне" изчезва от хоризонта.... Къде са патриотите .....? От СДС остана само името в измислената коалиция.. Да не изброявам... А пък тези ПП-та и ДБ-та явно са паднали от Марс да не се усещат... и го "прегърнаха" и сега ще си сърбат попарата ... а може и да им кажем сбогом .....

24

Не е ли ясно?

преди 2 месеца

БСП винаги е била притив корупционният модел на ГЕРБ. Три мандата на Бойко, когато този модел работеше БСП винаги е била в опозиция. Всички други (без Възраждане) се изредиха като патерици на Бойко.

23

Малко за политика

преди 2 месеца

Сглобката наистина беше ненормална. Нормалната управляваща коалиция беше тази (ПП-ДБ-БСП-ИТН), в която участваха партии които преди това протестираха по площадите за да сложат край на корупционният модел на ГЕРБ. ИТН гласува за свалянето на правителството на Кирил Петков и така на практика върна ГЕРБ на власт. И затова сега Бойко Борисов и Делян Пеевски са изпрани и искат още власт. Корупционният модел на ГЕРБ се върна. И това го дължим на Слави Трифонов и неговата партия ИТН.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Браво бе, пророк! Ако така знаеше, на Кого ще станеш баджанак или че вашата партийна Райна Княгиня ще попилее БСП така както и Борисов не е мечтал...

21

Гербер

преди 2 месеца

Ама нещо ти куца логиката бе, Сливенски. Ако Борисов е лошият, защо другите загиват, а той е все първи?

20

анонимен

преди 2 месеца

Унищожените партии са се самоунищожили поради липса на сиво вещество, но и вие сте тръгнали на там.

19

Абе

преди 2 месеца

Хайде стига сте се правили на интересни. В едно гърне пърррдите всички, а пред журналистите баламосвате хората. Този това правил, другия онова, плюете се, но когато стане въпрос за увеличение на заплатите ви, всички сте единни!

18

До 15

преди 2 месеца

Абе селчо,научи първо българския език и после давай акъл.

17

Хмм

преди 2 месеца

Тази престъпна сглобка, която си е организирана престъпна група не трябваше да съществува. В този смисъл, дали ще я унищожи някой е все тая. те са за разследване и съд.

16

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 месеца

Ай сиктир бре БАДЖАНАК!!!????

15

Анонимен

преди 2 месеца

Тия от бсп се чудят на кой да слугуват ,затова при следващите избори че се състезавате с ПП за 8%

14

А ТВОЯ БРАК..?

преди 2 месеца

КОЙ ГО УНИЩОЖИ... ПАК ЛИ БОРИСОВ..?

13

Анонимен

преди 2 месеца

Този е толкова жалък и смешен човечец! Няма да си погледне изтърбушената партия,ами се загрижил за другите! А за изчезналите,които изброява никой не им е виновен! Всичките бяха един сбиртек на хора,интересчии за лично облагодетелстване,а не партии! Сами се продаваха на Бойко зарад келепира,който той им осигуряваше! Същото се отнася и за шарлатаните,които уж щяха да го чегъртат,а с цялото си безсрамие се гушнаха с него в гореща сексуална прегръдка! Точно като прегръдката на БСП с ДПС неотдавна

12

Анонимен

преди 2 месеца

Не само партньорите си ,той унищожава и своите.Видяхме как направи за посмешище и Габриел и преговарящите тетки,а те му благодарят за това.И се сещам за кърджалийската пр.ста п...ка,която беше в идентично положение.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Баджооо, Баджо- гледай си баджанака- ние знаем кой крив кой прав- не се опитвай да ни налагаш кремълските опорки на Блатна.

10

Анонимен

преди 2 месеца

забрана за партиите от статуквото герп-бсп-дъпъсъ! забрана и за врените възраждане и продажниците от итн

9

До Зозо

преди 2 месеца

колкото пеевското е в затвора, колкото толупчо е в затвора, та толкова и Асен

8

читател

преди 2 месеца

Забрана на БСП !