7

opis

преди 1 месец

Не съм соц носталгик, но след последния БГ филм, който гледах трябваше веднага да изгледам "Да обичаш на инат" ,за да не остана с усещането за посредственост, което ме обзе след новия БГ филм...даже и името му забравих... За съжаление цялата кино и театрална школа, която имахме си отива с времето и остават Вергов и компания да ни убеждават че стават за нещо, но не става...

6

Анонимен

преди 1 месец

Значи умните български режисьори знаят формулата за успех на български филм - пецкане или цици.

5

Анонимен

преди 1 месец

Това на снимката не е Командарев, а Ивайло Христов.

4

Анонимен

преди 1 месец

За кво се пънат да правят поредния слаб и негледаем филм? Нека просто да си разпределят парите и да ходят да си ги пият. Знаем, че ще усвоят добре едни пари, това няма проблем, ама да ни навират в очите бездарното си "изкуство" ни идва в повече!

3

Анонимен

преди 1 месец

Все някакви трагични истории на бедни българи, експлоатирани зле, спасили се накрая из германиите, а тук корупция и задушаваща селяния... Е точно с такава боза нищо няма да вземе като награда никъде! Гледат го чужденците колко му е акъла и го имат за някаква шашма на разни професионални просяци за грантове щото даже не е толкова зле в държавата... Не знам защо будят отвращение вече тези типове.

2

Анонимен

преди 1 месец

Оффф, пак за тоя бездapник си пишат...

1

Този човек

преди 1 месец

документира разпада на запада по невероятен начин. Успех в начинанието!