16

Анонимен

преди 2 месеца

Първо и най важно е кой колко ще получи от далаверата.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Авети зозолиси,бозолиси,муньолиси,урамиянко лиси -докато има такива като теб (уроблизи) така ще е в територията.То от такива умияри стана така и дотук я докарахте.ухльо.

14

пфу

преди 2 месеца

Какъв е тоя театър и това разиграване бе. Хората и държавата да не са ви за подигравка. Не се разбрахте, какво сега пак - ако ни се извинят, няма да ви гледаме сеирите цял месец докато съсипват ония държавата. Олекнахте много ГЕРБ, и членовете ви вече няма да гласуват за вас, противно е.

13

Зозо

преди 2 месеца

Днес гаврата с ППДБ-тата продължава. Хелга /Асан Василев/ сигурно се е скрил у тях в гардероба и плаче :))))))))))))))))))))))))))))

12

Анонимен

преди 2 месеца

съд и затвор за тези мекерета и от едната партия и от другата. няма такъв прецедент в цялата човешка история!!!

11

Анонимен

преди 2 месеца

ПОДГОТВЯ ЛИ "СВЕТАТА ТРОИЦА" - ГЕРБ-СДС,ПП-ДБ и ДПС ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ???!!!...

10

Анонимен

преди 2 месеца

Може ли такава Лъжкиня, която вчера се подигра И с президента да бъде изобщо български политик, или лъжата и измамата са задължително условие за това! Забележете сутринта какви бяха първите и думи на спретнатия брифинг! Вместо да каже, че се извинява, че са я подвели, тяпървото, което избълва бе - ,,Благодаря на господин Борисов, че ме направи дармадан!" Бетер оная от Кържали по падение! Какво ги прави, все благодарят...!?

9

Перко

преди 2 месеца

Закриваййй ... Закривай и затривай тези смешници. Щеше ми се да кажа, че няма такава държава, но уви - има. България. Жалко и тъжно за нас и за наследниците ни. И на изборите пак гласувайте за тези *** ... За още от същото ...

8

Пламен

преди 2 месеца

Бъдещето на нашите деца .

7

Пламен

преди 2 месеца

Управлението е в ръцете на страхливци ! Защо не гласуват състава на министрите ,пак се опитват да има Ала Бала. Хора ,защо не вземем тоягите и да ги започне тези п.о.м.и.я.р.и. Не става въпрос за нас ,а за нашите деца ...

6

Тенгри кан

преди 2 месеца

Пичове, това НС е вече практически вечно!;))) Нема кой да го разпусне! А, то не мой да се саморазпуска;))) А, новото ще е нелегитимно! С една дума, ДПС осигури на Бойко пожизнено царуване. Хубавото е, че не е вечно, оти чейляк остарява и умира;)))

5

Анонимен

преди 2 месеца

И аз се извинявам, ама почтенността не е само понеделник, сряда и петък. Или я имаш, или я нямаш. Имената на тези хора са публично известни от седмици. Те сега се сещат, че не искат.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Тупаме топката ясно.

3

Бау

преди 2 месеца

Извинявайте, но Гаргамел току що поднесе в Президентството Документ с невярно съдържание, злоупотребявайки с волята и доброто име на 11 почтени хора, които не искат да бъдат министри! Което се санкционира от големия член в НК! Да си отива в Брюксел!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Тия пак ще делят България, като шагренова кожа! Отвратителни лъжци, мошенници и крадци. Оставки съд, затвор!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Циркът продължава.