222

Лудия

преди 1 месец

Това е рядка картинка. Не стига че предатели ами и некадърни при това.

221

Анонимен

преди 1 месец

КИРЕ МУМУРАНДОВ ПАРАПЕТОВ И КОКОР СЕ О АКА ХА ДО УШИ- ЕТО ТОВА Е ПАРТИЯТА НА ЮМРУКА!

220

Бай Онзи

преди 1 месец

Кириле, Кирилееее... най-големия измамник си ти, Кириле!

219

Анонимен

преди 1 месец

Киро се прави на много емоционален, но изглежда много посредствен! Асен пък е съден за кражби, а те го намериха и сложиха да отговаря за чекмеджето на държавата!

218

Крас

преди 1 месец

Кирил и Асен са майстори на внушенията и ала бала. Зад приказките за промени които са мана небеснна и популиска риторика овладяват държавата и ресурсите и. Ще мине време и ще се окажем в техния капан стегнати до шия. Не очаквам написаното от мен да издържи дълго време в коментарите.

217

Ала бала

преди 1 месец

Кирчовците се издъниха с гръм и трясък. Просто станаха за смях. Хората видяха истинското им лице, без никакъв грим. Едни лешояди, алчни за цялата власт, без достойнство и морални ценности. Истински шарлатани, които си правеха хара хири до последно. Изходът от цялата тази грозна история е нови и по- честни избори.

216

Фердо

преди 1 месец

На този етап ала-балата на Кирчо, като с президента, не се получи. Чакам реакция от чичо Томовата колиба.

215

Анонимен

преди 1 месец

завършен ***

214

slayer

преди 1 месец

"пишман политик"

213

Анонимен

преди 1 месец

Киро, само това, което направихте вчера, ви стига да си вземете куфарите и да се върнете в Канада. Такъв цирк направихте, че пред вас президент Байдън и Тръмп бледнеят. Вие не разбрахте ли, че който се е хванал с ББ, бързо изгаря! Ами вече се опарихте и изходът е един, довиждане и to next time!

212

Анонимен

преди 1 месец

Тръгнахте на преговори с мили усмивки и любезни думи, а накрая се изпокарахте като последни гaмeнu. Остават ви предсрочни избори, но на тях ще бъдете буквално смляни. Единственият разумен изход е багажът, авиона и обратно към Канада. Много ниско паднахте Язък за академика и генералчето.

211

Анонимен

преди 1 месец

Киро, Асен, Лили-пута,Иванов,Мирчев и Тагарев са тежки безгръбначни. Тези плазмодии карат Баце да изглежда, като Месията ..... е, българина, а сега на къде ?

210

тъпомер

преди 1 месец

Ами то е ясно,оня си рупя свинска мас,жирафа си е жираф,нищо ново.Браво изпързаляхте Гроб.А те си мислеха че ще се върнат на власт.Умно но трябва да се доразвие.

209

Диана

преди 1 месец

Аз пък съм много изненадана от тази ситуация - Герб спечели изборите и се оказва, че ППДБ ще управляват! Тука нещо не е наред...Имам усещането за нов преврат на БСПтата - през 1989г. БСПто се разбра с Тодор Живков, че ще го остави начело на Държавата и като захапа властта го хвърли под домашен арест, където и си умря човека...Сега правят "ротация" като първите 9 месеца те ще управляват и вторите 9 месеца те ще управляват като само се смени Премиера, който е безгласна буква...и ...т.н., значи.

208

Анонимен

преди 1 месец

Предната вечер Кирчо и останалите се изпонапили яко.Кирчо даже шишета по масите чупил.Как искате да се държи нормално на следващия ден?Още го тресе махмурлука,говори каквото му падне и като изтрезнее няма и да помни какво е говорил.

207

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Вие сигурни ли сте, че Киро и Кокорчо са завършили пълен четиригодишен курс в Харвардския университет, където за една учебна година се заплащат 60 000 долара, отделно битовите разходи? А заплатите в Канада не са големи. Тези млади хора да не са учили само 2 семетъра в САЩ за магистри или квалификационни курсове? Не личи да са много начетени,но са нахални, на моменти - безскрупулни. Изключено е САЩ да са ги изпратили като свои маши,по-вероятно е те вече в България да са се предложили

206

Анонимен

преди 1 месец

Измамниците сте вие от ПП-ДБ- Киро, Асен, Лорер, Христо. Вие объркахте държавата. Окрадохте за 9 месеца, повече от ГЕРБ за 3 мандата. Омитайте се от България предатели и слуги на чужди държави. По-добре Радев да управлява със служебни правителства отколкото вие. Борисов предаде ГЕРБ. Аз не харесва Борисов, но Киро и сие ме отвръщават. Вън!

205

Анонимен

преди 1 месец

Киро и управленски опит? Киро си е типичен измамник. Дори и речника и набора от реакции са на типичен измамник ;) При това долнокачествен. Не разбирам как някой е гласувал някога за него.

204

Анонимен

преди 1 месец

Ахахахаха Киро говори за измами ;)Разбира гио тея работи канадеца ;)Експерт е по измамите тоя ;)

203

анонимен

преди 1 месец

Безпрецедентна политическа измама е самото ваше с Асен присъствие на политическата сцена на България. Явно забрави как излъга и наруши Конституцията, забрави и парапета. И продължаваш да лъжеш! На това му се вика патологичен лъжец.