223

баба мара

преди 1 месец

тези на снимката разпалват конфликтите по света това са убии-ци а набеждаватрусия за всичко въпреки че тя даде 20 милиона жертви и изнесе основно2 св воина как 75 години европа живя в мир и изведнъж воина как става товамежд съд да се заеме с тази история белград 1999 г в македония всеки ден бият поедин българин

222

Анонимен

преди 1 месец

Не знам какво може да пламне, но скоро няма да има... неутилизирани русофили. Гответе се.

221

АНГЕЛ

преди 1 месец

След като говорят за това, значи мислят как да спретнат на Сърбите война.

220

Хм...

преди 1 месец

Полезно е краварчетата да се позаинтересуват от съдбата на Гуам. Остров в Тихия Океан. През ВСВ е ОКУПИРАН от САЩ и там изграждат голяма военна база . След края на войната населението на Гуам иска независимост, но американците им отказват. Гуам от тогава е с АМЕРИКАНСКИ ГУБЕРНАТОР, но никога не са признавани за част от САЩ. Те все още са ОКУПИРАНА ТЕРИТОРИЯ, където САЩ се разпореждат без да зачитат правата на местното население. Американския пример за Свобода и Демокрация....

219

Анонимен

преди 1 месец

До 205. А сега когато американски войски нахлуват в България и строят военни бази и не ни е известно какви оръжия има там, трябва ли да се страхувам от САЩ ? -Да

218

Да попитам:

преди 1 месец

Точно къде неадекватните отанци видяха,че Путин понася още загуби в укра?! В момента около 20% от територията и е вече руска! Това е приблизително колкото БЪЛГАРИЯ! А ще има и още съвсем скоро! Тези да не дрънкат празни приказки,ами да сядат на масата за преговори защото има опасност от незалежната нищо да не остане!

217

Анонимен

преди 1 месец

Съветската армия взема от Полша земи без полско население - Вилнюс, Каунас, Брест-Литовск. Така се създава Литва.

216

Анонимен

преди 1 месец

Съветския съюз през 1939 година си взема от Полша точно толкова теритария, която поляците вероломно ограбват от Русия през руската гражданска война. ТАКА ЧЕ НИКОЙ ПО ТОВА ВРЕМЕ НЕ Е ОБВИНЯВАЛ СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ В АГРЕСИЯ. Върнали са си техните земи от Украйна и Белорус днес.

215

Анонимен

преди 1 месец

Коя е европейската държава, в която Зеленски забрани изборите? Следователно коя е най-най-най-най-недемократичната европейска държава? Има ли избори в Украйна Зеленски получава пет процента пада от власт и войната свършва.

214

Анонимен

преди 1 месец

ако Крим не е руски, Косово е сръбско, западни двойностандартници. Не може при еднакви случаи все вие да сте правите.

213

Накратко

преди 1 месец

....МОБИЛИЗАЦИЯ на русофоби. Само те са достатъчно смели да се изправят срещу комунистическата чума и Лошия Путин. Скоро. Съвсем скоро.....

212

Анонимен

преди 1 месец

Само смърт за НАТО!

211

няма

преди 1 месец

Всъщност друже ти пишеш с промисъл за твоите американски лай...ни господари .Объркал си следното : Не МОСКВА , америка раздухва братоубиствени войни , доставка на тежки оръжия , войски и месомелачки аман от вас слуги на дявола , една достоверна статия няма !! Манипулирате съзнанието на *** с голямо самочувствие .няма да успеете колкото да пишете и превеждате ида цитирате """достоверни източници ""Май.....та ви никой не ви вярва !

210

Изглежда скоро сърби

преди 1 месец

ще имат и излаз на Черно море! Така както е разградена и обезоръжена България няма да се учудвам, ако и това стане с тези политици!

209

Анонимен

преди 1 месец

Сърбия просто ще продължава да си се зъби, затъвайки. Нито сегашна Сърбия в тази Сърбия отпреди 25 години, нито Албания, Косово и Босна са толкова слаби, като едно време.Да не говорим, че ако стане нещо в Босна, това снгажира и Хърватска, а тогава на сърбите че им се опути ***.

208

Сата НАТО

преди 1 месец

Сърбия десет години се подготвя да воюва заедно с Путин, но дъртия гном лошо се спъна в Украйна. Иначе щяха да се срещнат на българска територия и да отцепят "Северозапада". Неслучайно Дългия плешивец от приблизително толкова време насажда някаква уникалност на този регион. Само че без директна подръжка от руснаците, Сърбия ще бъде бита за 24 часа.

207

Да бе

преди 1 месец

Наскоро чух една много умна приказка че НАТО в момента се бори с проблемите породени от неговото съществуване. Варшавският договор е мъртъв от 35 години. Комунизма също. Срещу кого се бори в момента НАТО - срещу Русия защото там имало диктатура а в ЕС какво е пак диктатура само че задкулисна, скрита и тотална. Кой създаде Косово и защо?

206

Христо Христов

преди 1 месец

За Украйна треперят само демократичните диктатори.

205

тоти

преди 1 месец

Айде стига сте се оплаквали...и без тожа нищо интересно няма в тоя живот...ядене,пиене,мазнини,тлъстини и смъркане на разни треви,защо беее...яжно не ви се живее и търсите тръпка,а войната я дава и всичко е разрешено!!1

204

Анонимен

преди 1 месец

СССР в Чехословакия- 5 януари/21 август 1968г- нахлуват- 7 000 съветски танка и между 300 000 и 600 000 войници на ОВД- да се страхуваме ли от Русия- да.