119

Баааго...

преди 1 месец

.. и нахалния ПРОСЯК. Ама иначе "малка" Украйна разказвала играта на Голямата Русия. Сама... Ахахахахаха. Близо 400 МИЛИАРДА ЕВРО потънаха в украинската дуупка, а все още не могат да си върнат завзетите територии. Докато си върнат едно хълмче и се похвалят и то пак под руски контрол. Героично отстъпвали. Контранаступ правели. Добре че Мъск им пусна интернет, безплатен, че да могат да си синхронизират отстъпленията. А сега с НАСИЛА събраните от улицата попълнения направо са готови за поБЕДА.

118

няма

преди 1 месец

време разделно ,опитай една игра ---руска рулетка се казва знаееш я - разбира се играй си сам до края . Ще успееш и в 2-та случея !

117

Анонимен

преди 1 месец

И за какво ти са самолети бе?!Почна тази безмислена касапница с около 260 бойни самолета(без логистичните машини!!)!!Те къде са?!А пилотите им-къде са?!А летищата и базите-къде са?!Аааа..разбрах!Със самолетите искаш и останалото-пилоти,летища и бази!Добре,утре ти ги пращат...с подаръчна панделка с картичка "ПодръЖ го за малко.Твой приятел-Вова! P.S.-А подводници искаш ли?!Ще ти пратим и море към тях!"

116

Анонимен

преди 1 месец

До 114ТЕ са нови натовски имодерни самолтеи..имат сам две копчета излитане кацане и изстрелване на ракета...сичкото друго AI го управлява...:-)))

115

Хххх

преди 1 месец

До 111Я сега ше хабят пари за ковчези...в обшия ров и трактора ги закопава

114

Хххх

преди 1 месец

а кокаин има ли достъчно а ...поршета и мерцедеси и ферарите има ли достатъчно

113

Хан Крум

преди 1 месец

Аз искам кораба на Блейк ! Апарат за телепортация и 1 тон кока

112

Анонимен

преди 1 месец

ф16 ще бъдат ликвидирани още на летищата и няма да могат да се надигнат.

111

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Вовата се изпусна в памперса - без да иска призна, че Росия е загубила повече от 360 000 войника във войната с Украйна.

110

Анонимен

преди 1 месец

И нашите американски Ф -16 ки ще дадем 2027 ***, тогава трябва да дойдат при нас ,но няма - ЩЕ отиват за него! Така е решено ,България без армия , без оръжия, да си плащаме за охрана и защита ! Ако всички тука на балканите си бяхме спретнали наш си съюз и да се подкрепяме ,а не да се караме ,никой нямаше да се *** ва с нас ! Изгодно за запада обаче да се караме!

109

nvm

преди 1 месец

За да се научи един пилот да управлява нов самолет трябват 4-6 години .

108

82-ОМБР

преди 1 месец

Даже е и скромен дори. На негово място,не ме ли воръжат до зъби,и не ми ли осигурят регулярни доставки обевявам,че подписвам капитолация! А вии господа сте избягали от "център"! Естествено,че след като всички западни лидери и правителства повториха по 10 пъти"...до когато е необходимо",и "втората по сила" ми е скочила ще чукам на всяка врата по 1000 пъти на ден!

107

Той искал ?

преди 1 месец

Ми то и аз искам Скарлет Йохансон...

106

ЕС

преди 1 месец

ЩЕ ИЗПРАТИМ ДОПЪЛНИТЕЛНО И КОВЧЕЗИ

105

Анонимен

преди 1 месец

Вижте снимката на тоя май не е много добре....

104

Анонимен

преди 1 месец

Кво стана с които имаха?

103

Анонимен

преди 1 месец

Някой иска самолет, а другия пък да налапа целия свят, големи веселяци са тея източни народи.

102

Moko

преди 1 месец

Как да докажем съществуването на платени окраински*** - много просто. Статии за наркомана и окрайна имат повече коментари, отколкото такива за вътрешните събития. Държавата се тресе- те коментират окрайна. Кои са те? Платените троловееееее

101

Обективен

преди 1 месец

Да си извади падналия днес гръцки F16 от Егейско море и да си го ремонтира.

100

изкуфелият джо

преди 1 месец

Наркоманът прекалил с дозата повече от колкото трябва . Той лидерът на цивилизованият Западен свят чакат на опашка (по нареждане и инструкцията на Департаментa) за да го посетят . Голяма чест е за тях да го поканят и той да ги посети или да бъдат на посещение при него , веднага ще получават положителна оценка и похвала от Американците.