280

Прежда

преди 1 месец

Преде старата Европа.

279

мнение

преди 1 месец

Пътят към ада е послан с добри намерения.

278

(^.^)

преди 1 месец

Като се има предвид, че икономиката на раССия е колкото на една средно европейска страна, независимо от огромните и природни ресурси, ако Европа наистина се обедини и са справи с орбановците си, то единствения шанс на путин и последователите му ще е, да се окопаят в землянките си в Сибир, за да удължат максимално агонията си ... Време е цивилизованият свят, да даде отговор на военнопрестъпниците в Кремъл ... !!!

277

Мистър Смит

преди 1 месец

И ние с мойта сърничка сме минали на военни сношния. Метаме си чинии и вилици и се гоним с ножове в кухнята.

276

Анонимен

преди 1 месец

Всичко се прави с голямо закъснение...

275

Анонимен

преди 1 месец

Когато САЩ през втората световна война приведе икономиката си на военни релси една след друга страните от Оста РИМ,Берлин и Токио развяха бялото знаме.Както японския главнокомандващ каза събудихме Огромния Звяр който ще ни погълне.Така и сега .При демокрациите нещата стават по-бавно но са като лавина помитаща всичко.Вероятно при Тръмп нещата с Русия ще станат така както при Рейган.После Севрна Корея.А Китай е зависим от Богатитестрани.Сценария започва да става ясен

274

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Анонимен306 татарче, нали знаеш що нема български автомобили и самолети?

273

@

преди 1 месец

До ОНЗИНаполеон беше победен от Уелингтън и времето, Хитлер от Рузвелт, Чърчил и времето и до там. Онези бяха просто пушечното месо, нищо друго.

272

ОНЗИ

преди 1 месец

Абе Наполеон яде хурката на Кутузов по-късно Хитлер беше опънат от Сталин сега да видим какво ще става - ама Германия просто ще изчезне !?!?!?

271

Анонимен

преди 1 месец

Що бе, ти като си в европата да не би да произвеждаш АБС - и за български автомобили?А, забравих, то няма български автомобили. Ама ти и за турски или ирански не произвеждаш ИБС - и ;)Умник украински ;)

270

Сомунист

преди 1 месец

До Анонимен 298 А не бе - майтап - ти какво си мислиш, само русия ли може да се готви за агресия??? Че ви направат сами да си говорите!

269

Анонимен

преди 1 месец

"Привежда", а не "превежда", скъпи Петърчо! Толкова си грамотен, че даже това не знаеш....

268

Хххх

преди 1 месец

До 299Айде стига с тоя текса бе мамуллл. икономиката на ФАщ е печатане на пари. за това имат дълг от 34 трилиона...съшото и с британската икомокика печатане на пари...60% от икономиката не произвежда нищо материално...за разлика от бълхясалата икономика на ФАЩ и Есчето руската икпномика произвежда материални неща...ама твоятакухакратиуна не може да го вдене това...какво само софтуер и финансови услуги ли ще предлагаш като нямаш ресусрси...това е до едно време след това ида финансовата криза..

267

Избирател

преди 1 месец

Аха, така некадърните политици искат да запазят властта си като провокират външен враг. Стар трик. Балъците винаги се връзват.

266

Анонимен

преди 1 месец

Европа ако иска да воюва,да воюва,ние ще изчакаме да си начешат еготата и тогаз ще говорим,не е наша тази чужда война

265

BGexit

преди 1 месец

Плащаме милиарди за чертежи в НАТО, сега ще плащаме милиарди за чертежи в ЕС...

264

До 290

преди 1 месец

Защото богатите европейци си харчат парите за наука (не случайно най големият ускорител на частици е в Женева) и добър живот на жителите си (виж как живее един пенсионер в европа спрямо такъв в Русия), а не за оръжия . Айде сега ти обясни как държавата с най много земя и ресурси има БВП колкото щата Тексас ( това дори не е най богатият американски щат и как с всички тези оръжиея се гърчат години в Украйна

263

Анонимен

преди 1 месец

САЩ се готвят за агресия срещу Русия използвайки европейските държави от НАТО.

262

Хунка

преди 1 месец

''Сети се Мара да се побара''. Най-после една добра новина.

261

обикновен българин

преди 1 месец

На България вече не и трябват избори , а военна подготовка срещу руския агресор