86

Лупи

преди 2 месеца

А добро утро пенкеле, добре ли спа. При условие, че при избори днес ГЕРБ взема 26%, а ПП-ДБ взема 18% много ясно, че ще искат избори от ГЕРБ. Да не говорим, че и без това ще има избори след 2 месеца. А пък въобще да не споменаваме, че тая некоалиция трябва да се махне незабавно.

85

баба мара

преди 2 месеца

като го видя на екрана и сменям канала отвратително нещо

84

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя не беше ли от СДС. Нали сега са коалиционен партньор на ГРОБ. Какво плаче ?

83

Айде стига бе

преди 2 месеца

Имам усещането, че "добрите сили" ни смятат за шизофреници. Гербаджиите показват подписано споразумение, а те по всчики телевизии твърдят, че нямало правителство защото гербаджиите не искали да подпишат споразумението. Преди 9 месеца им направиха компромис да им назначт всчики техни министри и сега същите министри със същата програма вече не искат да управляват и за това пак били виновни гербаджиите. Все едно живеем в различни реалности с тези хора. Хайде изтичайте в канала, стига толкова.

82

Анонимен

преди 2 месеца

Маджовци са натягали обрачите отново на ПП-ДБ- ...Ало, Маджо...- проплака един с дълъг нос по време на протестите...ами олигарсите си искат парите обратно за какво дадоха милиони....а пък то какво нищо и сега започва затягане и проваляне- долу руските рожби- бг олигарси.

81

Анонимен

преди 2 месеца

И как пък знае, че Тръмп нямало да бъде избран. Някакво инсайд инфо ли има. Самите американци са изморени от постоянните пари и пропаганда. Повечето откровено се подиграват на сегашния президент и изцепките му. Вече не са им забавни. Тука обаче само разбирачи

80

Анонимен

преди 2 месеца

Агов да каже с кого правеше бизнес през 90-те.

79

Анонимен

преди 2 месеца

ПП,ДБ първи заплашиха с нови избори, с въпросния муморондом. Агов сънува старото СДС, от което не остана нищо. Боклукътотсинята идея се събра в ДБ, като патерица на некадърниците и случайниците от ПП.

78

Анонимен

преди 2 месеца

"....да се съюзят отново с президента Радев." -Агов, смешнико, Радев не е бил в сглобка. ППДБ бяха. Защо пак внушения правите всички Прокопиеви ***?

77

Анонимен

преди 2 месеца

Още ли някой обръща внимание на този вмирисан, но все още жив политически труп. Украйна му била виновна за местните крадци, лъжци и некадърници.Че те са плът от плътта на такива като този съединител.

76

Анонимен

преди 2 месеца

СЕГА Е МОМЕНТА, ДА СЕ РАЗБЕРЕ ТОЗИ НАРОД ДАЛИ ИМА ГРЪБНАК, ИЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ПОЗВОЛЯВА НА ЕДНА тиква, ДА СЕ ПОДИГРАВА С НЕГО???

75

Таня

преди 2 месеца

Негодник,лъжец как мръснишки обръща нещата.Разкарай се платен лъжец

74

Кви ги плещиш бе

преди 2 месеца

Аговплужек, от къде изпълзя, всички се надявахме да си пукнал катогнида, тъпънартакъв. Ега скоро се куртулишеме и от тебе, агент кой беше?!

73

75 само простаци

преди 2 месеца

ли вегетирате около рушкияПародиен център, които два реда не можете да напишете правилно

72

СВОЙ

преди 2 месеца

Това изродено същество Агов,се изкара голям разбирач.Вече знае,че Тръмп нямало да бъде избран.Продажни клиентилисти,като този и ПП-ДБ ,за които абсолютно платено плямпа водят България към невиждана Национална катастрофа.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Трън каза че ще се договори с Путин и ще истегли НАТО както до 1990 г. а не на руската граница сега. Явно политиките на Клинтан и Байдан водат само до ядрена война.

70

Електра

преди 2 месеца

Тласкате вие държавата на избори, защото сте лакоми и алчни не по малко от импексовите цоцаалисти.

69

Тина

преди 2 месеца

Негодник,лъжец я си погледни съпартийците какви схемаджии и лъжци са .Не може ,не ви минава вече номера да си бършете за всичко мръсотията с Борисов.Самочувствието,претенциите са ви огромни ,но без покритие.Интересувате се само от власт и пари.Айде марш и се засрами.Не ни правете на мало умни

68

Анонимен

преди 2 месеца

Тия дърти комунисти къде ги намирате. Не бил съгласуван кабинета. Денков все едно за пръв път чува, че ще бъде вице след ротацията. Не бил се съгласявал. Преди девет месеца какво направи бе мишок, не се ли съгласи. Все едно канадеца в неделя не каза, че дава министерства на гербавите и те си сложиха министри точно там, сега били изненадани. Цялата работа е, че пп не искат министър председател от герб, защото хептен ще ударят дъното и взеха да правят сечено на всичко, като започнаха от външното.

67

От ДС

преди 2 месеца

Кажи нещо и за нашето момче. Юнак. А такива хуйвейници като тебе го направиха кмет