22

А де

преди 1 месец

Кики, защо си върна паспорта ?

21

Ала бала

преди 1 месец

Като сте си дали задните части,сега не се оплаквайте.Проститутките не се оплакват от секса.За това им се плаща.Това са ПП и ДБ.Платене компоньонки,но грозни.

20

Ала бала

преди 1 месец

Като крадехте заедно с герберите беше добре .Сега се гънем като изпразнен балон,и мрън,мрън.Тиквата подхлъзна гейовете.Ха,ха.Жалки мекотели и предатели.

19

Анонимен

преди 1 месец

Отношенията ГЕРБ-ПП са просто политика. Порочно е Кики да клеца Лена, а тя да бута гаджето си в НС. Порочно е мама от кантората да бута Ники в НС. Порочно е тате да бута Стою в НС. Тези от ПП мислят само как да се на3бат и как да уредят поколението на хранилка.

18

Анонимен

преди 1 месец

Шарлатаните при чалгарите

17

Ааа

преди 1 месец

Последно повикване за пътниците на Канедиън Еър лайнс !

16

НЕ ПОМНИТЕ, ЛИ..?

преди 1 месец

ПП-ДБ НЕ ИСКАХА ДА ПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО--- А ДА СИ РАЗПРЕДЕЛЯТ " РЕГУЛАТАРИТЕ"---- ЗАЩОТО ТАМО СА ПАРИТЕ , НАРОДЕ...ХАХАХАААА...

15

МАЙ НЕ РАЗБРАХТЕ....

преди 1 месец

ЦЕЛТА НА ПП-ДБ, БЕШЕ ДА ТУРЯТ РЪКА НА " "РЕГУЛАТОРИТЕ" ОТ КЪДЕТО ДА СЕ ИЗТОЧВАТ СМЕТКИТЕ И ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ, А, " КАНДЦИТЕ" ДА СИ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ ВО ВЕКИ ВЕКОВ...!

14

А пък

преди 1 месец

Миналото лято Ристо трябваше да напише:МЕХАНИЗЪМ НА КА ДРОВИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ.

13

Кокорчо

преди 1 месец

е международен аферист, измамил безброй свои бизнес-партньори, които водят дела срещу него и в момента!? Докарал страната до небивала инфлация и грамадни дългове!? И същото това НАДУТО, нахално и некадърно *** обижда Мария Габриел!? Божеее докъде стигнахме...

12

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Сатирично стихотворение: Оптимистично ; Радостен е този ден, че приемат ни в Шенген.Ще пътуваме свободно накъдето е угодно. Еврото не ни смути - имаме си бол пари. А какъв е тоз "Магнитски" ? (Баста - Закон йезуитски). Победило е доброто - ще се хванем на хорото. Хубав живот, радостни вълнения. Дано няма сътресения ! Написа:: Високосна Драконова. Лето 24-то от милениум. Автор: Георги Илиев Митев (2023), София.

11

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ НЯМА ИДЕОЛОГИЯ

10

СМЕХ....

преди 1 месец

КВА " ИДЕОЛОГИЯ" БЕ...КОЙ КАКВОТО ЩЕ ДА ТИ ГОВОРИ- ЗНАЙ ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ!

9

още нещо

преди 1 месец

по принцип вярно какво прави приятелят на Путин който му построи газопровод за три милиарда долара за сметка на българския бюджет с антикомунистите от ДБ.

8

ГОЛЕМА ГРЕШКА ЕЙЙЙ..

преди 1 месец

ДА ДОЙДЕШ ЧАК ОТ КАНАДА ЗА ДА НАМАЖЕШ ДЕБЕЛО ФИЛИЯТА ....А. ВМЕСТО ТОВА ДА ТИ НАМАЖАТ СКИТЕ И ДА ТЕ ПУСНАТ ПО НАНАДОЛНИЩЕТО....ХАХАХАААА ....ГОООООЛЕМ НОМЕР!!!

7

питам се

преди 1 месец

Вече ми е симпатичен Боко в сравнение с тези шар ла та ни уж учили ,недоучили в чужбина .Каква идеология от хора където мислят само за пари ? Кокорчо колко пъти даде отчет как се харчи народната пара ,имамусещането ,че сметките му са като нагодени за годишна инвентаризация на селски наркоп .

6

СМЕХ....

преди 1 месец

КВО ТОЛКОВА СЕ ЧУДИТЕ...ТЕ ДОЙДОХА ОТ КАНАДА ЗА ПАРИ, А НЕ ЗА ЧЕРНИТЕ ВИ ОЧИЧКИ, ЗАТОВА И ПРЕГОВАРЯХА ТОЛКОВА ДЪЛГО...ХАХАХА...

5

Анонимен

преди 1 месец

Мара шалвара излъга Просто Киро - да я опъне на парапета като Лена мустака :)))

4

Мислещ

преди 1 месец

Тези от ПП имат ли изобщо идеология ? Те са ту на ляво -ту на дясно, в зависимост от далаверите и схемите за грабеж . Аз лично не съм видял нито един политически дебат от тях или ясна идея за управление на държавата .

3

Анонимен

преди 1 месец

Основата в кражба колкото може.