623

Анонимен

преди 1 месец

Габриела е "троянския кон " на ГЕРБ. Така тази жена много знаеща но без характер затри скъпо време на държавата. Вън от всички институции . Тя не е за държавник.

622

Анонимен

преди 1 месец

Не да нужни избори . Очаква се анархия . И сериозна подготовка за война . Агресора Русия след Украйна е в България за часове И за тази война се готвят руските клетки в България.

621

Анонимен

преди 1 месец

Enter Бойко - така ги ***, не с 200, не д 400, с 1200 им го наби отзад LMAO След всичко казано и сторено Бокето да се връща, че нещата са извън контрол - само Той с неговата черна джипка ще оправи нещата. Майтапя се, но не съвсем....

620

Анонимен

преди 1 месец

Развоод ми дай, сбогом, любимаа.... Ла ла ла ла....Вече така се изпонахапаха, че само разводът е опция. Развод. И избори.

619

Анонимен

преди 1 месец

510 3години, магистърски курс в Харвард, платен. С протекции. Това има Киро просто, който орезили Харвард. На ниво 6 клас е. Нито български знае, нито английският му е на нивото на Харвард. Шарлатанин, че и женкар, че и сексист.

618

Анонимен

преди 1 месец

Само допреди няколко часа Мария бе бъдещият премиер за ненормалницитеот ПП,ДБ. Кой ли, им вярва вече? След тежките обиди към нея и жените в ГЕРБ, от недоразумението Асен Василев и сексиста Киро просто, управление заедно е невъзможно. Те са политически трупове. Безличният човечец Денков, сам си даде отвод, не желае да участва в правителството. Няма премиер на света, който би работил с Асен Василев след такава обида. Габриел да поиска имунитета му и да го съди.

617

Анонимен

преди 1 месец

Сега като не иска някой да е министър, да го направят заместник министър хахахаха. Кой каквото иска това. Знае си човекът че не става, не иска и това е.

616

Анонимен

преди 1 месец

Габриел нямала качества, що щото не обижда като вас ли?

615

Ха-ха-ха

преди 1 месец

Абе парапетници сега ли прозряхте, че Габриел няма качества за премиер? Хах, но пък химика академик има милия супер качества нали бе подмянаджии? Кой каквото ще да казва, изхода е избори 2в1 и толкоз! Но няма да се изненадам ако тия все пак успеят и да се спазарят, при тях ни срам ни свян,така че шоуто продължава.

614

Анонимен

преди 1 месец

До 617. Вярвай им. Как се вдигнали пенсиите, ами като вземеш заеми. С колко увеличи дълга ни Кокорчо знаеш ли? И кой ще плаща след това заемите, знаеш ли

613

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен ГЕРБ явно виждат всичко наопаки. Точно Габриел (*мъж или жена) иска да е вечен външен министър, а не Денков. Той и в момента не е! ФАКТ!

612

Анонимен

преди 1 месец

Василев и Петков обиждаха Габриел с най различни епитети ,големи мъже излязоха ,изложиха пред целия свят

611

Анонимен

преди 1 месец

ПП искали избори ,да може ,че ви изхвърлим на да си ходите на Украйна

610

Анонимен

преди 1 месец

До преди 2 дни всички министри на ПП искаха да остават вкючително и Денков ,вчера правят изявление че никой няма ,не били поканени за министри тях ,а бря то като преговаряте на тъмно 7 дни без да се снима от продажните телевизии сега си говорят квото искат ,вън ПП от българия откъдето е дошъл Канада ,Сащ ,Израел ,аде довиждане ПП

609

Нагли крадци

преди 1 месец

И некадърници. Искам всичките да се махате

608

Асен Чаталджа Бей

преди 1 месец

Аз си опекох баницата

607

Кой от вас става

преди 1 месец

За Нещо ? Понижите ли цените на Храните? Понижите ли цените на имотите? Нотариуса как е

606

Анонимен

преди 1 месец

Добре, бе, Кир-кокорчовци, нали преди 9 месеца твърдяхте, че Габриелката ставала за Премиер. Или сега просто държите молеца Ники да е вечния министър-председател, щото ви се услади? Не че нещо, ама все пак ГЕРБ спечелиха тези избори (няма как, факт). Нали не очаквахте вашето правителство да изкара 4 години?

605

Унижавай

преди 1 месец

До къде ме докараха тези мишоци,Бойко да не ми е толкова омразен !

604

Хаха

преди 1 месец

До Анонимен Ти си единственият. Подозирам, че дори жена му не му вярва. Но, блажени са вярващите, дори да са заблажили само няколко стотинка за публикация.