13

Христо Христов

преди 2 месеца

Немците са некадърни и неграмотни комплексари. Винаги са били такива. Даже вече 79 години си нямат собствена държава... Както и преди 100 години де.

12

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Да обвинят и другият,който шпионира за Украина. Няма никаква разлика между левият т..а..ш..а..К.. на СССР и другият му десен. Ако питате мен,Българският Кан О 'Боги..България.Наздраве!

11

И. Петров

преди 2 месеца

Интересно, защо не е изпратил шпионската информация по пощата, а рискувал да ходи лично до руското посолство. Нещо ни вземат за мезе, май..

10

до 10

преди 2 месеца

Пиша!Едното е за "на атаките на руска територия ще се отговори с атомки" - за последните две седмици бяха ударени 10-тина рафинерии, някой от тях дълбоко в просия. Да не говорим за месеци бой по "нова руска земя"..Другото е за руснаците, които нападнаха русия. Те бяха "избити до крак още на границата", но седмица по-късно все още има ежедневни престрелки и артилерия в района, а от днес официално шефчето на областта организира евакуация на хиляди цивилни.Страшни пинчери са вашите шефчета!

9

До Клоуни

преди 2 месеца

До Клоуни - Пиши си домашните, че утре пак си на училище, сополллчо.

8

Клоуни

преди 2 месеца

Откакто НАТО всъщност започна да говори за изпращане на войски в Украна, джуджо и приятели се изпона**аха. Даже медведчо не е достатъчно пиян, че да говори за ядрени ракети и т.н. - нещо, което правеше по 2 пъти на седмица до сега.Както винаги - джуджо и приятели са като дребни кученца - безсилни, немощни, могат да лаят много, но не и да хапят. Спешно имат нужда от торбички, да си съберат а*аното - помагайте, копейци! :)

7

Щирлиц...ха-ха-хи

преди 2 месеца

А стига беее...Не може да бъде...Льиошььь офицер...многьо льиошьььь...!!!!

6

Ахтунг...Ахтунг !!!

преди 2 месеца

От федералната прокуратура предупреждават:Не влизайте по собствена воля в руското консулство в Бон и в посолството в Берлин ще ви обвиним в шпионаж в полза на Русия !!!!ХА-ха=ха....БундесНАхтенДойчлантХитлерКапут!!!!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Най-якия е Щази, това е бил прякора на Путин когато е служил в ГДР

4

Американофилите,

преди 2 месеца

на вас колко ви плащат за шпионаж и БГ предателство?

3

АнонимеН

преди 2 месеца

РЕЖИМА ПЛАЩА ДОБРЕ ЗА ШПИОНАЖ! ВСЕ ПАК Е ХУБАВО ДА СЕ ЗНАЕ С КАКВО КЪДЕ И КОГА ЩЕ БЪДЕ НАПАДНАТ :D ВПЕЧАТЛЯВАЩО Е, ЧЕ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ИМА ТОЛКОВА МНОГО ШПИОНИ НЕ Е ШЕГА НАИСТИНА СА МНОГО.

2

Анонимен

преди 2 месеца

русофилите от този форум ще ги изпратим като първи батальон от България да ходят да стрелят по мракобесника путин ,защото първо се жертва утайката на обществото.

1

измислици премислици

преди 2 месеца

Почнат ли на запад с тия хайли-лайклита - работата ясна, търсят си боя.