225

anonimen

преди 1 месец

Много грозна !!!!!

224

мини

преди 1 месец

Министър-председател и външен министър - Мария.........брей, на два стола, на две заплати, ...на два гласа

223

Анонимен

преди 1 месец

утре в парламента мрънкалото жена дилянчо ( това май не е българско име а едно с шалвари ) добрев, ще хване микрофона и ще обвинява ПП за това , че са разрушили сглобката. Габриел също ще се включи ( май и тази не е с българско име) и ще обвини ПП че не подписват нещо което тя е скалъпила под одобрението на дпс и доган в сянка. Но запомнете - избори до дупка , докато герб изчезне ! това е ! жалко че дадохте сега властта на възраждане но нека им на ес и нато малко да се ядосват и те с тоа

222

Анонимен

преди 1 месец

Очаква се 10 човека от Възраждане да станат евроатлантици и да гласуват за правителството на Габриел.

221

Анонимен

преди 1 месец

Какъв е този военен министър Христо Гаджев ? Във военно време да назначават някой , който сигурно и в казарма не е ходил .

220

Ужас

преди 1 месец

Ужас! Как може тези да са министри....

219

пояснения

преди 1 месец

ЧЕРВЕНОТО ХРИСТИЯНСТВО със създател самият ЧИНГИЗ ХАН е безспорен доказан факт дори е изографисано ЧЕРВЕНОТО му кърваво ХРИСТИЯНСТВО на половината знаме на ЧИНГИЗ ХАН което обаче е част от ОБЕДИНЕН глобален световен РЕЛИГИОЗЕН КОМУНИЗЪМ................. ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ след 29 май 1453 прави проучвания дали е възможно да се откажат от Исляма в полза на Обединените от Чингиз ХАН всички религии .......НО ТОВА ЩЕ Е НИЩО ако АНГЛИЯ също се окаже някакъвТАЕН ЧЕРВЕН ЧИНГИЗ ХРИСТИЯН ХАН

218

Българин

преди 1 месец

Мафията се лъже с мошениците, едните искат избори, другите да удушат мафията и те да мошеничат, за пред хората говорят не сме коалиция, другите - не сме се разбрали а всъщност лъжат народа членовете си и избирателите си. ПП-ЛГБТ приключиха като партия ! Ако на следващите избори някой гласува за ОПГ Герб е пособник на престъпници и сам е долнокачествен матриял, както говори лидера на престъпната им група. Трябва да си мегапрост да гласуваш в бъдеще за герб или за пп-лгбт !!!!!!!

217

ИСТИНАТА

преди 1 месец

Нали ви казах, че това са "преговори"-точната дума НАДЛЪГВАНЕ между клана на мафията от ОПГ Герб и гилдията на мошениците от ПП-ЛГБТ. Лъжат се един друг, собствените си членове и най-вече избирателите и българския народ. Едните искат да прецакат другите,и двете страни лъжат избирателите си-едни искат избори, другите 'долуГерб'. Лъжи лъжи лъжи...мафията се надлъгва с мошениците - никой повече не трябва да гласува за герб и ппдб и дпс АКО Е БЪЛГАРИН !!!

216

Ха-ха-ха

преди 1 месец

Сенаторът републиканец Линзи Греъм днес заяви в Киев, че помощта за Украйна няма да спре няма и да намалее. Единственото което ще направят републиканците е че помощта ще бъде оформена като безлихвени кредити по закона за лендлиз. Греъм беше категоричен че Байдън незабавно трябва да изпрати на Украйна ракети АТАКМС с далекобойност 500 км с които Украйна да разруши кримския мост.

215

Чудесни новини

преди 1 месец

Боят по yшанките на русофилите продължава с пълна сила. Дано дамата с шинела Митрофанова е сложила повече вaтта в yшaнките че иначе много боли.

214

Анонимен

преди 1 месец

по скоро са и дали папката с имета. Ако това мине - няма таква подигравка с народа.

213

Анонимен

преди 1 месец

ТРЪМП: НЕЗАБАВНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОКСИ ВОЙНАТА В УКРАЙНА. УВОЛНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА. ФУНДАМЕНТАЛНО ПРЕОСМИСЛЯНЕ НА НАТО. ЛЪЖА Е, ЧЕ РУСИЯ ПРЕДСТАВЛЯВА ЗАПЛАХА. НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА ЗАПАДНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НЕ Е РУСИЯ, А НИЕ САМИТЕ И НАЙ-УЖАСНИТЕ ХОРА, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ САЩ!

212

Анонимен

преди 1 месец

Алена предрече КРАХ за БОКО тази 2024г.. Година на САТУРН и тежката кармична разплата която като тежък чук ще се стовари в-у корпулентнато тяло на Банкянския пpuMaT. Как да разтълкаваме пророческите тълкувания ня Алена.От САЩ ще долети блага власт за всички бг жители, но черна зя БОКО, че заедна с тьотка Теменужка са, ООооо ужас в списъка "Магнитски". В НС и парламентарната група на ГЕРБ ще ги посачат назидателно с пръст и дружно ще наритат посоченете от САЩ Магнитски Боко и Нушка, направили от далавери с Москва дебела гушка. Даже Тома Биков и Деса Атанасова ще кажат : Тоя дебелия БОКО НЕ го п

211

БКП тире ТУРЦИЯ

преди 1 месец

Турция е Тодор Христов Живков защото двамата Милиционери от Държавна сигурност Ахмед Доган и Лютви Местан от 1985 до 1989 донасяли в централата на град АНКАРА че Има ВРЕМЕННА ГРЕШКА и туркофилът Тодор Христов Живков бил закоравял ГРЪКОФОБ и в Държавна сигурност на БКП има планове за ВЗРИВЯВАНЕ на Вселенската Патриаршия в Истанбул и други разработени на теория атентати срещу ГРЪЦКИ Православни Християнски църкви!ЧЕРВЕНИЯТ ЕЛИТ на Тодор Живков ТВЪРДИ че ЧЕРВЕНА ТУРЦИЯ искала да УЗАКОНИ 1985-1989

210

Анонимен

преди 1 месец

Само на мен ли ми вади очите министърът на образованието

209

Анонимен

преди 1 месец

Честита сглобка на мафията е шарлатаните!

208

Цветан Камелий

преди 1 месец

Боже пази България!

207

Анонимен

преди 1 месец

До Тенгри Кан. Не съм 199, но се сещам само за един джендров в сегашния парламент: Костадин е бисексуален. Ако не го искаш, ще трябва да си доведеш от личната орда.

206

Анонимен

преди 1 месец

Копейките се надяваха да рухне сглобката, но сънищата им не се сбъднаха