81

Инж+

преди 1 месец

Цените са такива, каквито са. Иначе БЕХ ще трупа загубите. И пак ние ще ги платим.

80

даа

преди 1 месец

20 процента от юли ,а от ноември 120

79

Анонимен

преди 1 месец

Защо ще правим АЕЦ щом тока ще идва от Германия.

78

БАЧКАТОР

преди 1 месец

Тъпо българско племенце. Докога с тая либерална демокрация , бе хора? Не виждате ли че колкото повече се правите на евроатлантици толкова по ни ограбват?

77

Мда

преди 1 месец

Врче хората ще излязат по площадите

76

Анонимен

преди 1 месец

В ЕС или не, никой не може да накара на сила и то предсрочно да приема и прилага каквото и да е.Кой каза да се затворят реакторите на АЕЦ-а предсрочно,да се затварят ТЕЦ предсрочно и да се купува от РСМ,Сърбия,Турция ток,никой,решение на Бг.Свободния пазар за ел енергия за населението,Лукойл,кой принуди насила Бг,никой.Е рецепти,даже в Швейцария няма,само на хартия, кой принуди Бг,никой,Бг сама се натиска с тези експерименти.Лошите и вредни решения са единствено на самите страни и правителства

75

Анонимен

преди 1 месец

Термопомпи и климатици стават излишни.

74

Анонимен

преди 1 месец

Ако се мине на борсова търговия, климатиците може да не ни трябват вече. Ценовият шок ще е чувствителен - два, три пъти отгоре.

73

Анонимен

преди 1 месец

Няма как. В ЕС сме. Ние си го избрахме. Ако е само 20% увеличението бива, но в централна Европа цената на електричеството е далеч по-висока. Може би до няколко години увеличението да е 100%. Това е по-реалистичния вариант.

72

Анонимен

преди 1 месец

Законодателство на ЕС е това. Задължително е за всички страни от блока. Колкото струва тока в Германия, толкова ще е и в България. Вместо директна търговия между участници на пазара ще се премине на борсова (с посредници). Разбира се крайните потребителите на енергия няма да имат достъп до тези борси за електрическа енергия.

71

Мадуро

преди 1 месец

Ненормален народ..всеки го яхнал и колкото повече го *** отзад..на него толкова по готино му става..със две думи педераска му работа..

70

Анонимен

преди 1 месец

67 ти първо отиди кажи на "свободата" да ти върне ония милиони които "свободата" даде на британски "експерт" за да те излъже че сме нямали нужда от нови ядрени мощности. Сега купуваме ток даже от сърбите.

69

Анонимен

преди 1 месец

И за какъв ч еп ни е тогава този свободен пазар,като ще ни е по-скъпо и по-трудно,кой точно има интерес това да се случи,явно не е обикновения гражданин.Бизнес интереси ли защитава държавата ,или интересите на народа си

68

Леля чичо

преди 1 месец

12 години бойко ни оправяше само с 200 , сега се събраха с тея и ни оправят с 400 и се въртят във всички дупки

67

Анонимен

преди 1 месец

Свободата изисква избор. Повече възможност . Домакинствата са различни, фирмите също. Едни работят от вкъщи други навън . Не сме всичките еднакви . Е затова повече възможности за могат хората да си избират според условията и интересите си

66

Анонимен

преди 1 месец

Друго си е свободата . Кеф ти риба кеф ти паламуд.

65

Анонимен

преди 1 месец

Самото премахване на нощната тарифа е увеличение с едни 30% и 20% още ако го вдигнат стават едни 50% увеличение. Честито на печелившите. Това е огромен успех за ПП-ДБ да ги поживи Господ дано

64

Обективен

преди 1 месец

А кой източи този един милиард от фонда за подпомагане ??? Кокорчо в затвора , щом "изчезват" пари и няма виновни за това.

63

Козила експерт

преди 1 месец

60 пряк достъп и само чрез държавата, а такава няма отдавна, ти я унищожи. Дори в учебниците по пазарна икономика пише че има сектори които са от жизнено значение и трябва да са под държавен контрол, а ти какво направи? (Не)Знайно как едни такива вре$ливи и кре$ливи поличиха длъжности в нпота и от там дирекшън в политиката с оправдание "граждански сектор", макар че граждани изобщо да не участвали в назначаването им по нпота. И от политиката директно в бордовете на енергийни дружества и комисийки

62

Анонимен

преди 1 месец

Пак ни лъжат. Какви 20%, поне 200% ще е поскъпването и то само в началото. До 3 години тока ще е 10 пъти по-скъп от сега.