134

Защопъкне

преди 2 месеца

Принципите на олимпизма, изключват политизиране и дискриминирани на участие. Квотите за участие следва да са по държави, а не по резултати . Важно е участието. Поведението на управата на МОК показва, че имаме нужда от нова организация, ако искаме да запазим олимпийския дух . Настоящото отношение е за ***...

133

Щирлиц

преди 2 месеца

Време е светът да се отърве от спортните инсценировки на вечно недоволния запад.

132

мак

преди 2 месеца

мок тормози руски спортисти и политизира спорта, но обвинява в това други. Лицемерие. И като добавим бившите мъже, които се състезават с жени, спорта стигна дъно.

131

Анонимен

преди 2 месеца

Залагам, че европейските политици , ще забранят излъчването на игрите на приятелите на територията на Европа.Както МОК се изразява трябва цензура в спорта.При условие ,че не в силата на МОК да налага цензура са наред политиците.

130

Анонимен

преди 2 месеца

Защо се притесняват МОК, като има някой които организира по политически причини ,светът ще види че те са по честните и политически неангажирани и готови да помагат за развитието на спорта, независимо от света на кожата ,религия и държавна принадлежност и истински наследници на идеята за олимпиада.Това си е възможност за невероятна реклама, естествено хората ще предпочетат истинското състезание пред някое политическо договорено .

129

Анонимен

преди 2 месеца

А след като МОК не използва спорта за политически цели, защо забранява на руснаци да участват в олимпиади.

128

Анонимен

преди 2 месеца

Имаше през 70-80 години един професор във ВИФ Яков Афар - евреин, който ясно и точно след олимпиадата 1980 год. в Москва го каза СПОРТЪТ Е ПРЕДИ ВСИЧКО ПОЛИТИКА! Ако някой си мисли , че не е така ,явно е далече от реалността.

127

без парички

преди 2 месеца

Ако Русия и повечето страни се отделят тия ще банкрутират без членския внос. Явно това ги мъчи хрантутниците.

126

МОК скачача

преди 2 месеца

Я да се запишат на скокове - имат реален шанс за медал!

125

Анонимен

преди 2 месеца

През 1980 г. САЩ и други западни страни не пуснаха своите спортисти да отидат на олимпиадата в Москва. Тогава какъв беше проблемът? Не беше политически, така ли?

124

Реално погледнато

преди 2 месеца

ПОДОБРЕ за спортистите! Ще имат повече възможности за изява!

123

ХАХА ХА ХА!

преди 2 месеца

и кво реват от МОК ако се чувстват прави?

122

Анонимен

преди 2 месеца

Всъщност става въпрос за пари. Русия престана да плаща членски внос към МОК, който е 80 милиона долара на година.

121

КВО СТАНА ?

преди 2 месеца

Картела МОК не иска конкуренция ли?

120

УСПЕХ ЖЕЛАЕМ!

преди 2 месеца

Ако Москва готви алтернативна олимпиада с приближени страни - нека по-честната олимпиада победи!

119

КВО толкова

преди 2 месеца

Олимпийските игри ще станат европейско-северноамерикански. А Русия и останалите ще си направят евро-азитско-африканско-северноамерикански!

118

Анонимен

преди 2 месеца

МОК великодушно разрешава на руски спортисти да участват, ако не са под руски флаг и ако не подкрепят руската инвазия в Украйна. И трябва да вярваме, че в това няма никакво политизиране?! Абе вие на лyдu ли ни правите?

117

МОК в амок

преди 2 месеца

"позволява участието на руските атлети на следващите Игри в Париж през лятото единствено под неутрален флаг" - ха ха ха ха! ЗНАЧИ НЕ ПОЗВОЛЯВА?!

116

Анонимен

преди 2 месеца

До МОК, МОК.,... Това би приравнило всички държави до режима, който води война срещу мирна независима държава.

115

МОК, МОК.,...

преди 2 месеца

Условията за участие трябва да са равни за всички. Щом МОК забранява на спортистите на Беларус и Русия да участват в отборните спортове, то да махне отборните спортове от олимпийските игри. Щом МОК забранява спортистите на Беларус и Русия да участват под флага на родината си, то да забрани на всички спортисти да участват под флага на своите държави.