152

Юрий Андропов 2

преди 1 месец

Наистина жалко за обикновените хора в Албания , Румъния и България... Защото стане ли нещо неприятно - Единствено те ще понесат жестоката съдба! Никой друг! И абсолютно никой няма й да им помогне! Всички водещи политици и кинтаджии от тези Държави ще се изнесат. С *** газ - от тези Територии... Към безопасният Запад. Но обикновените хорица - Ще останат и ще понесат всичко! Без да имат вина! За нищо! Но за съжаление , всеки "Народ" си заслужава "Управлението" след като - МЪЛЧИ !!!....

151

Анонимен

преди 1 месец

Тука въпросът е дали Румъния ще допусне да вкарат ядрено оръжие в тази база. Вкарат ли това застрашава нашата страна при един конфликт в който страната ни може да реши да е неутрална. Както знаете НАТО често оперира с тн коалиция на желаещите и много от страните пазят неутралитет.

150

Анонимен

преди 1 месец

Да, за съжаление е вярно, че Варна е пълна с руснаци с украински паспорти. Накупили са апартаменти в централната част на града или живеят под наем за по 3000 лева. Тук са богатите, за да си запазят парите. Държат се нагло/ В центъра се чува само руска реч. Това не са украинци, а руснаци и ние и ЕС ги храним. Скоро Варна ще бъде част от Русия.

149

Юрий Андропов

преди 1 месец

Алчните за западни пари и протекции бедняци от Балканите - ( Албания, Румъния, Северна Македония , България ) сами си вкарват - "ВЪЛКЪТ В КОШАРАТА". Тези огромни БАЗИ се строят в Държави , за които на водещите сили в НАТО - САЩ и Великобритания - НЕ им пука! Ама... грам! Ако някой понесе военен удар - Ще са тези Територии! - А НЕ Американски или Британски!... Което за тях е - чудесно! И на водещите политици в Албания, Румъния и България НЕ им дреме , защото децата им отдавна НЕ живеят тук!...

148

Анонимен

преди 1 месец

В Украйна където ресурсите са 100% руски , сметките за ток, вода , газ , интернет , кабелна , телефон са точно 38 евро за Февруари месец ! Във война са ! Нас колко ни клатят ? За храните и цените по заведенията и махгазините изобщо не искам да ви казавам , защото ще се подтиснете . Две кафета с две големи парчета торта + две води които са безплатни , в заведение което е на последния етаж на мола (вървежно) , цялата сметка 4.80 евро !!!!!

147

Анонимен

преди 1 месец

Санкциите доказано по-малко вредят от източването на една икономика през неравноправни търговски отношения.

146

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 154 На такива като тебе, дето пропагандират други държави да ни превземат им се вика предатели и съответно се бесят.

145

Анонимен

преди 1 месец

Колониализъм в действие. Комунистите бяха прави за едно, империализма е последният етап на капитализма. Световните войни също са продукт на империалистите. В момента те въртят и сучат и ще доведат света до последната война. Малките страни ще го отнесеме без никаква вина. Румънската армия немците я пращат при Сталинград където става на руска салата. Явно един урок не им е достатъчен ще понесат и втори.

144

Анонимен

преди 1 месец

Западът завижда на рекордите на руската икономика

143

Анонимен

преди 1 месец

До Бог да пази България 153 Разликата между първите и последните бомби е към половин час и ако мислиш, че първите няма да се целят в ядрените арсенали на другите за да ги спрат от излитане Бог теб не те е опазил, щото са те изпуснали на глава в родилното.

142

Анонимен

преди 1 месец

"Блумбърг": Руската икономика показва рекордни нива, въпреки факта, че е преориентирана към военни нужди и е обект на западни санкции. В този контекст благосъстоянието на населението, напротив, расте. По-специално, заплатите се повишиха, рублата се засили, а нивата на бедност и безработица паднаха до рекордно ниски нива. За някои конфликтът дори се е превърнал във възможност за отваряне на нов бизнес, отбелязва изданието.

141

Анонимен

преди 1 месец

Баш до златна Добруджа , житницата ! Като ти вземат суверенитета , паричната единица , знамето (сега веем европейския байрак) , като ти вземат и храната в случая Добруджа и държавата е приключила .Колкото до Варна , там е пълно с украинци и руснаци , много имоти имат закупени .Варна е най голямото и стратегическо пристанище .Мисля че дойде време Варна и цялата област доброволно да премине към Русия , така поне ще има минимален шанс за България .

140

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 153 90% от населението в Русия е на дъжавни помощи, които ако им ги спрат и фалират на момента. Така държавата държи всички под ботуша си. Не знам откъде ти идват тия постове, но нямат нищо общо с реалността.

139

Анонимен

преди 1 месец

В Русия не ги интересува колко е минималната заплата, защото никой не е на нея!

138

Бог да пази България

преди 1 месец

Такива бази имат силна отбрана и е почти невъзможно да бъдат поразени с обикновени бомби и ракети. Единственият начин да се изключи такава база е ЯДДРЕН УДАР и в случай на конфликт между Русия и НАТО първите ядрени бомби и ракети ще падат в България и Румъния, а не в подпалвачите на война Великобритания и САЩ :(

137

Ицо

преди 1 месец

*** мародери лесно тормозят по малки държави от тях като Грузия, Украйна, Казакстан, Беларус... я да ги видим срещу 10 000 професионална НАТОвска дивизия, дали са толкова отворени.

136

Анонимен

преди 1 месец

Добрич и Варна двете русофилски области които станаха първи НАТОвци и фашисти. Украинките обичат Варна!

135

Анти Тяло

преди 1 месец

Каква е логиката да се правят бази на НАТО в обсега на руските ракети???

134

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

133

Анонимен

преди 1 месец

90% от руснаците между 18 и 65 години са против Путин, не го забравяйте. До дни, дори до часове ще излязат на улиците и Путин ще бъде свален.