10

Анонимен

преди 2 месеца

До като НАП не им смени сървъра една свещ няма да си купя.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Баба Гууууси :)))

8

Анонимен

преди 2 месеца

Митрополит Григорий е достоен духовник, за разлика от Калиник и Киприян.Би бил добър избор за патриарх.

7

до 5

преди 2 месеца

Спокойно, Антоний няма как да стане патриарх. Поне не и сега. За другото - личи си, че оборките ти са празни приказки. Слабо си се подготвил, почети малко и се пробвай пак.

6

Бай Дрън

преди 2 месеца

4, ваш е, ваш е.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Да остави и той завещание опелото му да бъде арабско маане, и танк да мине по софийските централни улици. Какъв бг патриарх си, когато оставяш завещание със служба на гръцки и бронетранспортьор за миряните в центъра. Цялата ви църква ще гори в ада, моля се за спокойствие за душите ви, хомосексуалисти. Ясно е, че западноевропейският хомосексуалист Антони с фирмата за нелегални работници ще ви стане патриарх

4

КГБ

преди 2 месеца

Наш човек ли е?

3

Анонимен

преди 2 месеца

Няма касирания. Наум беше председател на намалерия състав на Светия синод. Тъй като митрополитите са и живеят в отделни части от страната, а двама дори и в чужбина, Светия синод рядко има възможност да се събира в пълен състав. Затова има съкратен състав от 4 души, които да взимат да го кажа така - оперативни решения. Наум беше председател на това. Този избор в случая е друг - на практика се избира временен патриарх до избора за нов. От светия синод в пълен състав.

2

Анонимен

преди 2 месеца

При тоя никога не бих се черкувал.Вие виждали ли сте да речем католическит свещеници, слабички и благи погледи, добряци.Нашите бият на мутри...Така се и държат с хората.

1

АнонимеН

преди 2 месеца

НАЛИ БЯХА ИЗБРАЛИ ВАРНЕНСКИЯ МИТРОПОЛИТ ЗА ВРЕМЕНЕН! КАКВИ СА ТИЯ КАСИРАНИЯ НА ВОТА НЕПРЕСТАННО