105

Софиянец

преди 1 месец

На 1550 евро кв/м не можеш да намериш никъде по София!

104

Пералня

преди 1 месец

Всичките откраднати пари се препират в имоти,затова растат цените,защото се краде и купува,масовият работещ българин не може да си позволи да си купи жилище с честно изкараните си пари... Но има Господ и той последен решава! Всичко,което е купено с крадени пари ще изчезне...

103

Анонимен

преди 1 месец

И 10000 да стане ,само като излезеш от кооперацията и се разходиш в тая *** навсякъде в столицата и ми призлява.

102

Анонимен

преди 1 месец

Тези 1550 евро са малко. След няколко години средната цена ще е над 3000 евро на квадратен метър.

101

Анонимен

преди 1 месец

След мандата на Денков и ПП/ДБ БВП на България удари 111 млрд $ (справка Википедия). Нормално е цените да растат още. При Буци БВП не помръдваше и всичко изглеждаше евтино, но евтино за тези покрай тях които имаха ПАРИ!

100

Анонимен

преди 1 месец

До Гадняр Мечтай си! Ти си от безпаричните и се надяваш. Ще стане, абонирай се и чакай. Щял балонът да се спука!? Е, в близките десетина години няма да е. А за по-нататък един Бог знае!

99

Гадняр

преди 1 месец

Когато ми напълнят с "бежанци" изведнъж ще се окаже, че празните жилища не могат да стоят празни. Ще имат следните алтернативи. Да дадете доброволно апартамента под наем на съмнителни смугли индивиди, които ще бъдат най-малко 5-6 човека. Втория вариант е общината да ви настани служебно от същите. Пожелавам успех на инвеститорите. Останалите умната!

98

девъра

преди 1 месец

Аз имам 14 апартамента и всяка година купувам по ще един нов и го давам под наем. На 55 ще се песионирам, че ме чакат много игри в стиим, че нямах време за тях до сега. Преполагам ще продължа да инвестирам по един или по два на година. може и ахта да взема или къща на някой остров. Ще видим

97

аььааь

преди 1 месец

Ще се качват още. ще станат към 5000- 6000еуро на м2 Просто има много напечатани пари в Европа и US и продължава това. Инфлацията ще върви нагоре, който не взел кредит се е прецакал. Който държи пари в банка се е прецакал . Купувайте апартаменти и злато. Може и крипто, но там трябва да имате топки и да траете и да не се влиете от волатилността.

96

И

преди 1 месец

*** , неуредена европейска столица. Най - изпадналата в Европа. Срам и позор.

95

Анонимен

преди 1 месец

До Що пък да не чака? Човекът е писал с ирония. Но се харесва на всички. През 2000 г. бяха по 150 лв заплатите в провинцията. 300 лв беше много хубава заплата. Както заплатите няма да станат 300,00 лв, така и цените на имотите няма да станат като тогава. Нито пък наемите.

94

Що пък да не чака?

преди 1 месец

Хитрият N77 може да е ходил на врачка и тя да му е казала, че угасналият вулкан Витоша пак ще се събуди и след като изригне, цената на жилищата около него ще стане като на тези в Помпей непосредствено след онова историческо изригване. Нека да си чака човекът, пък ако не се сбъдне предсказанието, да иде да си иска парите, които е платил на врачката.

93

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 86 - 1550 евро е СРЕДНАТА цена на квадратен метър. Това означава, че има и по-евтини, има и по скъпи от 1550/кв.м.

92

Bebok

преди 1 месец

Не се притеснявай народе. Идва затопляне, ще се живее в палатки.

91

Анонимен

преди 1 месец

Подзаглавието кърти миФки.

90

Анонимен

преди 1 месец

До Прочети и разбери! Четох за провоциране, кристалузацията, но не намерих такива термини. Признавам физиката не ми е силна страна. Но ако се допитваш до физици дали следва да закупиш даден недвижим имот има голяма вероятно да сбъркаш. Препоръчвам архитекти и адвокати в краен случай брокери, колкото и да не ги харесваме. Но физици и химици - не.

89

Прочети и разбери!

преди 1 месец

До 78 До ниско качество Не мислиш ли, че скъпото заплащане на специалистите без образование доста добре обяснява цените по няколко направления? Има хора с доходи, има търсене на услугите им, цената е калкулирана в крайната на жилището. В крайна сметка и ти искаш да купиш ама ти е скъпо. . . . Противоречиш си! Ниското качество е обусловено от ниското ниво на знания и от там на качество! Провоцирането на етрингит в строителството е почти стандарт в БГ. Отнася се за кристалузацията на бетона! Физик

88

Анонимен

преди 1 месец

Новото некачествено строителство е масово с ниски тавани и много гипсокартон.Вътре си като в кутия за обувки.

87

снимката.

преди 1 месец

Снимката е правена вероятно от сградата на БТВ и гледа към кварталите "Хиподрума" и "Стрелбище" по протежението на бул България.. И в двата квартала цените скочиха до небето. В Хиподрума два парка, близо до болниците и по-важно медицинска академия където са чуждестранните студенти, училище в топ 10 в София, 4 детски градини, 2 метро станции и като цяло добре откъм транспорт.

86

циник

преди 1 месец

Много подмокрени брокерки... и много рибки, които си мислят, че са акули, но са максимум цаца. Идва пак времето на скачащите от покриви и самозапалващи се "инвеститори"...