150

Чичо Гошо

преди 2 месеца

Обсъждате ми де... Довия, и американеца какво каза вчера, ние признаваме Путин и ще водим диалог с него... А вие сте едни големи пудели.. Никой не ви натиска а звъните..

149

Белгород

преди 2 месеца

Евакуираха ли го

148

Tyson73

преди 2 месеца

Брей сигурно Путин трепери от страх. Не знам как е спал от това осъждане от Мвнр.🤔

147

Олимпий Панов

преди 2 месеца

3,5 папагала осъждали исконно руски територии!Напечатайте имената им, България трябва да знае кои са тез герой които трябва да бъдат заклеймени като предатели на националните ни интереси!

146

АМИ

преди 2 месеца

Незаконни сте вие, защото фалшифирахте резултатите. Освен това сте избрани с мижав процент от имащите право на глас, чуждопоклонни, корумпирани, мижитурки. Но скоро ще бъдете изритани некадърници.

145

Христо Христов

преди 2 месеца

Мухаха... незаконни. Знаем, че ЕС мрази референдумите и изборите!

144

Колкото по дребен

преди 2 месеца

И незначителен е слугата, толкова по-силно вика та дано господаря го забележи. Такива да и нашите политици, дребни и незначителни васали в световната политика. В_ъш+ки на които няма нужда да се заповядва, те сами знаят кога да викат. Това МВнР е пълно само с безполезни службогонци, некадърни и неможещи нищо роднини на министри и депутати. Никога на никого с нищо не са помогнали, безмислена институция от ***.

143

Руский

преди 2 месеца

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! СЛАВА ПУТИНУ , СЛАВА РОССИЮ ! ВЪН ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ! ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ СЕ ПОДИГРАВА С БЪЛГАРИЯ И НЕ НИ ИМА ЗА ХОРА ! ДАВАТ НА БЪЛГАРИЯ ТРОХИЧКИ . НЯМАМЕ РАБОТА В ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ !!!

142

Анонимен

преди 2 месеца

Сериозни ли сте ?? гледате Русия и Путин.... а че нашите където са навързани като свински черва.. един законно избран мажоритарно няма . Всички са наредени ... измислени академици,юристи и икономисти без стаж. хора без бг гражданство . израилтяни... османци... крадци.. подсъдими .. уж оправдани.... роднини до 9 коляно имат фирми и гълтат пари от държвни поръчки... Путин ще ви оправи .... скоро САЩ ще се оттеглят от Европа... ще целувате задни част от източната част ... помнете еничари!!

141

Бай Хой

преди 2 месеца

Незаконните руски избори - 80% активностЗаконните български 30%.Що така бе либералчета?

140

Анонимен

преди 2 месеца

Всияко, което папагалите повторят, като опорка от Посолството се приема с гордост от жълтопаветниятПланктон! То е едно скимтене, квичене, тътрене пред Посолството - капка гордост и себеуважение не им е останало!

139

Русофил

преди 2 месеца

Типично за путлерофашистите, плюят собствената си държава и институциите и защото си е позволила да каже истина за сатанисти Путлерини. Това путлерофашистите нямат родина, те имат само сатанисти култ. Няма толкова пропаднала прослойка на обществото колкото путлерофашистите.

138

Анонимен

преди 2 месеца

Че кои беха тия анонимници,та да осъждат каквото и да било.И въобще кой ги бръсне за сливи където и да било по света.Едни световнонеизвестни торни червейчета подсмърчат в дълбините на нужника.

137

Анонимен

преди 2 месеца

У другите държавен първо забогате бизнеси. У България първо забогате политиката.

136

?

преди 2 месеца

Не разбрах качеството в което се изказва българското МВнР. Някой питал ли ни е нещо?

135

Анонимен

преди 2 месеца

Заглавието: МВнР: Осъждаме незаконните избори за президент в Русия, но Приднестровието, Южна Осетия и Абхазия не са в Русия, защо липсват в Заглавието

134

Анонимен

преди 2 месеца

Да попитам Външно ли се е изказало или само е повтаряло като папагал с лоботомия, опорките на треторазредните бюрократи на Посолството! М

133

Русофил

преди 2 месеца

До 118: и какво точно пазят? Сатанисти, фашисти, канибали с тонажа в блатото наречено Путлерландия на Путкалини. Рай за наркомани, канибали, сатанисти и всякаква друга словоч която не вирее в нормални човешки общества. Голямата човешка ценност за защитаване. Колкото човешки жертвоприношения на ден стават в Путлерландия сигурно няма толкова обири на ден в целият свят. Това ли пазите путлерофашисти? Идеологията на рогатия?

132

Анонимен

преди 2 месеца

Тази лабилна *** може ли да управлява държавата? Какво падение на държавността и то в ключов момент. Българските мъже къде са??? Тази ли ще ни "пази" от Русия? МАЛЕ МАЛЕ.

131

Русофил

преди 2 месеца

До 118: това е проблема на путлерофашистите, че си мислят, че ако не е напъна на фашисткият диктатор за империя и вече край държавата се продава на запада. Не драги фашисти, може да си гледат интереса, да се развиват икономически и социално без да се налага да унищожават съседните държави и собственият си народ както прави Швейцария, Южна Корея, Япония, Китай и много други страни, но на фашистите им трябва диктатор и враг за да оправдават жалкото си съществуване.