158

Анонимен

преди 1 месец

Най големия ,така добре си партнират със ДПС ,че те поставят в мат! За Бойко са митниците ,МВР ,прокуратура! За Пеевски(Доган) земеделие ,и евро фондове !

157

Анонимен

преди 1 месец

Бойко го страхуваха миналата година и още му държи ситка .Ще отстъпи,ще отстъпи.

156

Бг

преди 1 месец

Тиквата си е тиква

155

ПроСоТо

преди 1 месец

странна терминология:-+Тиквун направил хитър ход"...?!?!..Това същество просто е ДЕБЕЛ ИНТРИГАНТ,то не прави ходове,а демонстрира двуличието си..За какви "ходове" става въпрос ,ако покажете на еднокуче КОКАЛ ?

154

Анонимен

преди 1 месец

Борисов е дал срок утре до 4 без 15 сутринта ПП ДБ да подпишат за новото правителство.. Мария Габриел е казала че може до 5 и 15 ч иначе край. Избори. И фалит на държавата. А тя си отива в Страсбург.

153

Анонимен

преди 1 месец

До 128 и какво за 3 год направиха тези млади образовани шарлатани ПАРИ от Европа няма Бюджет няма Правителство няма Инфлация невиждана Саботажи на всички нива в държавата СТАНИ да седна крах

152

Анонимен

преди 1 месец

Не трябва да се позволява на това лъжливо лице да поставя условия!! Гербавите искат да изнудват държавата. ПП/ДБ трябва да защитят българските граждани. В момент на война само на около 200-300 км от нас е НЕДОПУСТИМО да сложат марионетката и виден украинец Гаджев за МО. Той е ходил в Украйна и има лични връзки с всички украински терористи. Има сериозна опастност да станем обект на терористични атаки от тяхна страна. Този е и човекът който слагаше украинско знаме по сградите на СО.

151

Анонимен

преди 1 месец

До 126 е Излез 126 да те видим теб що за индивид си само с подигравки не става Излез докажи се вземи и лели със себе си за подкрепа

150

Жалък клоун

преди 1 месец

Какво *** Тикво?! Пак се изцепи пред мисирките с крайния срок!

149

Анонимен

преди 1 месец

Излизат разни kypBu посред бял ден и почват да правят цирове пред народа. Единствено снощи излязоха посред нощ за разнообразие на цирковата програма. През това време народа плаща целият този долнопробен цирк с кръв, злато, диаманти и най.вече суверенитет. Народен съд 2.0!

148

Краси

преди 1 месец

Комунистът Винету е жалък-крие се като мишле!

147

Анонимен

преди 1 месец

На практика се получава следният абсурд: Борисов не искал власт и отивал на избори. Киро и бандата му насила вкарват Борисов във властта и го изпират до снежно бял цвят. Пълен абсурд, който не сме виждали никога досега в историята на България от 681 година досега, включително и през турското робство. Тези 6e3pogHuцu показаха безкрайната низост, мерзост и предателска душа на политичскияст плазмодий.

146

кривак

преди 1 месец

Ало кво става, този *** къде скри папката, да не е случайно в Банкя, в 12 часа АМ или РМ ще я връщат. Да не събудят зеления чорап посред нощ да я връщат. Пълни смешници.

145

Анонимен

преди 1 месец

Кой е ойко,че без Борисов нямаше да се сетим...Цирка е пълен просто отдавна в тая държава.

144

Е,и Първан

преди 1 месец

Иска голф игрище.И ще се мазни на Борисов.

143

Още ли

преди 1 месец

Вярвате на тоя селски хитрец Баце?

142

Анонимен

преди 1 месец

Просто Киро да арестува пак Тиквата както миналата година :)))

141

Г

преди 1 месец

Айде стига ни правете на маймуни ,с този най изпечен лъжец и мошеник

140

Анонимен

преди 1 месец

Хитър Петър, селянина от Банкя направил хитър ход....ти да видиш чалга :)))

139

До 128, 130 ...

преди 1 месец

"млади, интелигентни и достойни хора"!? Да не би за такива да вземаш ПП-ДБ с пиците с кристали, с парапетите, с финансовите измами, неспазване на законите и т.н. Ако това ви е идеала, на нас българите горко ни! "Идолът на простите", "колибарите", "селско мачле" - глупави и преди всичко неверни твърдения! Привържениците на ГЕРБ-СДС са много по-образовани, знаещи и способни от тези на ПП-ДБ, със стабилно образование, а не някакви недостатъчно легитимни курсове, които представят за образование!)