17

Анонимен

преди 1 месец

Преди 9 месеца се утвърдиха във властта за сметка на Гешев. Сега се оглеждат за нов жертвен ♈.

16

Анонимен

преди 1 месец

До 12 - Малко ме съмнява ... това не е България от преди 100 години. Масовата мобилизация и репресиите изискват ... много лоялни на властта хора. А както виждаме, такова нещо в моемнта няма.

15

Анонимен

преди 1 месец

ТОЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПОКЕР МИ ДОЙДЕ ДО ГУША. КИРИЛ, АСЕН, ЛОРЕР, ПАРАПЕТКАТА, ДЪЛГОНОСИЯ И ДС-ТО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА АУТ. ЗАЩО ГИ ТРАЕ БОРИСОВ? НЕ, ЧЕ НЕГО ГО ХАРЕСВАМ, НО ДРУГИТЕ ОКРАДОХА ЗА 9 МЕСЕЦА ТОЛКОВА, КОЛКОТО ГЕРБ ЗА 3 МАНДАТА.

14

Анонимен

преди 1 месец

Този придатък на ГЕРБ ...

13

Анонимен

преди 1 месец

В момента ПП-ДБ е в най-ниската точка на политическия си живот: пуснаха запис от среднощното заседание на ПП преди няколко месеца, с който сериозно се изложи Киро, но пръските здраво орезилиха и ПП. ББ пробута първия етап на ротационното правителство на Киро и КОкорчо. Управлението на кабинета беше жива мъка и ББ почти всеки ден намираше за какво да ги хули.Рейтингът на ПП клони към нула,но те добутаха до 9 месеци и най-безцеремонно искат още 9,но заедно с ГЕРБ. Боце е на ход -защо не на избори?

12

Анонимен

преди 1 месец

Как няма да присъстват. Кирчовците доста се стреснаха снощи сега като хищни хиени нарушават всякакви правила. Намъкнаха се дори в президенството. Жаждата за владт е огромна. Жална ни майка ако финализират преговорите в тяхна полза. Ще има репевсии, забрана на свободното слово, и най- тревожното- ще се ходи на война. Споразуменията на Денков с Австрия, Париж и Украйна ще и закопаят съвсем.

11

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да разбера за какво П.Симеонов хвали много като хитрец ББ. Досега хитър ход на ББ не съм видял, подхлъзване и изпързалване, които са от 'репертоара' на кварталните гамени и криминалния хайлайф, да, много пъти и като правило съюзникът конкретно на ГЕРБ напуска политическия живот. Примери колкото щеш: Атака,НФСБ, ВМРО,Хр.Иванов Пък колкото негови заместници и ближни - min.12- Цв.Цв., Фидосова, Дариткова, Ц.Цачева, Караянчева. Сега в немилост са Биков,Добрев, Дончев,Д.Митов,Г. Георгиев.

10

3737

преди 1 месец

Много е хубава тази лелка. Все се изказва като тьотка от далеко.

9

Моньо

преди 1 месец

Тази лелка не беше ли уличена в плагиатство

8

Зозо

преди 1 месец

До Изклатен демократ.... Хахахааа, само ти ли не разбра, че Рундю вече не може да назначава Гълъбите? Служебен премиер ще е Р. Желязков и той си избира министрите.

7

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

Тулу п, всички знаем че подчинените ти дупетати ще гласуват каквото каже посолството. Правителство ще има, с първия мандат, а от твойта банда никой няма да е вътре.

6

а дано

преди 1 месец

Бойко да изчегърта кирчо и ко ,ама на дали Галчето не дава ,а и Делян също ,правителство ше има Баце пак ще клекне ..........

5

Статистик

преди 1 месец

Малко почва да напрега Киселова.Освен това коментарите и почват да залитат към политически...

4

Евроатлантик

преди 1 месец

Изненада няма, изненада е само отсъствието на г-н Пеевски, но нищо веднага след срещата при президента госпожа Габриел ще изтича да му докладва, защото е евроатлантичка.

3

Изклатен демократ

преди 1 месец

Само Шиши дава зор бързо да подписват, защото при правителство на ГЕРП и ДБиПП ШИШИ може да прокарва кражбите си, а при правителство на президента остава на сухо! ТОВА Е ИСТИНАТА - ШИШО командва кирчовците, баце и кокорчовците както си иска и НЕ ИСКА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА УСВОЯВА, ДЕМЕК ДА КРАДЕ ТОГАВА!!!!!

2

Анонимен

преди 1 месец

Изненадани няма. ПП ДБГЕРБ СДС играят така, както им поръчат от КоZяк. А на американците им изнася и магарета да управляват - щом им изпълняват безусловно поръченията. Какви изненади, какви пет лева? Тези партии са пълни с некадърни неграмотни дребни продажници, които не могат и пет лева да изкарат, ако не е държавата, който подаряват на чуждите си началници.

1

Циган ката

преди 1 месец

Ша има отстъплени, щото ша искаме индиксации на предните 80лв. за изборен глас, а Боко е скрънза.