52

Анонимен

преди 1 месец

Навални издържа прекалено дълго на издевателствата им и това ги изнерви. То не бе новичок, не бяха карцери, глад и накрая Студът го умори - путин ли не знае, че студът предизвиква тромбоза?!

51

Анонимен

преди 1 месец

Как се спасяват 465млн. долара и една камара обвинения ??? Като почнеш да говориш политически удобно за тези които те съдят.

50

Ауе

преди 1 месец

Аз убих Нахални да ва е у тъпите парчета. Само дето моето име и Файзер, а не Путин.

49

Анонимен

преди 1 месец

Свобода за Джулиан Асандж и независимо разследване на смъртта на свидетеля срещу Боинг!

48

Анонимен

преди 1 месец

До 48. Аз не подлагам на съмнение прякото участие на Путин в убийството на Навални. Аз знам, че това са пълни глупости. Мисля , даже, че го пратиха в Арктика, за да го предразят от неговите работодатели, но и там го докопаха. Колкото до това, че е бил най-големият опонент на Путим, силно, силно преувеличаваш.

47

Анонимен

преди 1 месец

"Вероятно" - ключова дума. А ако се замислим кой има полза от смъртта на Навални? Определено не Путин. Полза има единствено Запада.

46

Анонимен

преди 1 месец

Има ли още някой, който да подлага под съмнение прякото участие на Путин в убийството на най-големия му опонент? След всички ужаси, на които Навални беше подложен, откакто бе хвърлен в затвора и постоянно му беше отказвана здравна помощ! Кой нормален човек ще издържи физически и психически на такива издевателства?,Навални е светла личност и се държа като герой!

45

Анонимен

преди 1 месец

А така! Какво ще каже Захарова сега, ще нападне ли приятеля на Путин в Щатите?!

44

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 37:Е и? Те бяха диктатори. Така свършиха и Кадафи и Мусолини. Такава ще е съдбата и на Путин. Хитлер поне имаше смелостта сам да си тегли куршума.

43

Анонимен

преди 1 месец

Да бе, ЦРУ отровило Навални. ЦРУ сигурно е виновно и за Борис Немцов, за Литвиненко, за Ана Политковская и други... знайни и незнайни. А, щях да забравя и всякакви шефове и началници на банки, заводи и държавни институции - кой паднал от балкона, кой се удавил, кой се самоубил с три куршума. Но вие путиняците има защо да се страхувате от Тръмп. Той не е като мекушавия Байдън. Има начини да разкара Путин и ще ги приложи ако въпросния не слуша.

42

баба мара

преди 1 месец

защо цру да не е отровило навални да навреди на путин преди изборите глупавапостъпка но от убии-ците по генезис всичко може да се очаква

41

АнонимеН

преди 1 месец

До Абсолютна спекулация/ ТОЛКОВА СИ ГЛЮПАВА ПУТИНИСТКА! ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ Е НАЙ-ДОБРЕ ЗА ДА СПЛАШИ ХОРАТА ДА НЯМА ПРОТЕСТИ КАТО ОБЯВИ, ЧЕ Е ФАЛШИФИЦИРАЛ ВОТА С НАД 60 МИЛИОНА ГЛАСА ПОЛУЧЕНИ ЗА НЕГО ПО ИНТЕРНЕТ! И ПРЕСТАНИ ДА ПИШЕШ ОТ ПЪКЪЛА НЕ ГИ Е СРАМ ДЯВОЛИТЕ ДА ВИ ДАВАТ ДОСТЪП ДО ИНТЕРНЕТ.

40

Ноби

преди 1 месец

тоя не беше ли, дето призова да се пие белина ? не знам кой от двамата е по плитко интелегент

39

АнонимеН

преди 1 месец

НАЙ-ДОБРЕ Е ДЖО БАЙДЪН ДА СЕ ПРЕИЗБЕРЕ КАТО ПРЕЗИДЕНТ И ЩЕ ПОСЛЕДВА СВАЛЯНЕ НА РЕЖИМА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ В РАМКИТЕ НА 2 ГОДИНИ ОТ ПРЕИЗБИРАНЕТО МУ. СЛЕД ТОВА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА СЕ РАЗПАДНЕ ЗА ДА НЕ ПЛАЩА 10 ТРИЛИОНА ЕВРО ПРИСЪДЕНО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА УКРАЙНА! А МЯСТОТО НА ТРЪМП Е В ЗАТВОРА ЗА ПОДКЛАЖДАНЕ НА БУНТОВЕ ДОВЕЛИ ДО СМЪРТТА НА ХОРА.

38

Абсолютна спекулация

преди 1 месец

Ако беше паднал Навални от някой прозорец, можеше и да е прав Оранжевият. Не му е в почерка на Путин точно преди изборите да го бастиса.

37

Трънп.

преди 1 месец

Трябва да се върне ГДР и източна Европа към СИВ. НАТО е до алпите.

36

Анонимен

преди 1 месец

Обама даде заповет за убийството на Осама. Буш нареди обесването на Садам.

35

Е. Шевернадзев

преди 1 месец

Друзята се радват на тръмпи, обаче не си дават сметка какъв е неговия план. А той е незабавно спиране на огъня на полосата която е в момента. Това означава nyтьо да му се подчини без да е достигнал целите си(които не са много ясни , но все таки) и това означава унижение за расиюшка. Дали nyтьо обаче ще го направи? По скоро не, и тогава тръмпи ще въоръжи укрите до зъби, а те ще скинат гумената жоnа на кремълския гном.

34

Той

преди 1 месец

А не е ли най-логично да НЕ се дава нищо на Украйна, не около нея се върти света все пак. Спират оръжията и спира войната, така се запазват хиляди животи, а от това по-голяма победа за Украйна здраве му кажи.

33

Анонимен

преди 1 месец

Чудят се как да му извъртят думите . и пак не става.