90

Олимпий Панов

преди 1 месец

Къде?На Марс?

89

Обективен

преди 1 месец

Скоро ще се вдигне пак. ЕС на принципа " не искам на европейците да им е добре,искам на Русия да и е зле" слагат мито на пшеницата от Русия и Беларус в размер на 95 евро на тон. Това означава ,че приблизително с 20 стотинки на килограм се вдига цената и у нас ,а зърнопроизводителите доволно потриват ръце.

88

Алекс

преди 1 месец

Като чета тази статия ми става едно такова хубаво,весело и жизнерадостно.За съжаление утре ще отида в супермаркета и ще видя,че инфлацията съвсем не намалява и тези чувства ще се изпарят на мига.

87

Далай Лама

преди 1 месец

Инфлацията не е паднала , но българите паднаха в кефната яма на 'Простотията Продължава" !!! И няма да излязат от ямата още няколко години!!! Е, гласувайте пак за промяна ! Честито!

86

един

преди 1 месец

А от А1 защо лъжат, че инфлацията е 9.5% ?

85

Анонимен

преди 1 месец

написано е знаюи трябша да е вярно...

84

Хе,хе !

преди 1 месец

Инфлацията паднала !!! Смех ! Паднала , защото цените на храни, енергия , бензин станаха по=високи от световните !!! И въпреки това продължава да иам инфлация. Ще има докато ни управляват идЕоти и некадърници, а ние безропотно гласуваме за тях !

83

Ужас

преди 1 месец

1766 евро бруто била в бг била 933 ама в левове. Да ви кажа ли че май в бг храната е по-скъпа, ама вие май сами ще се досетите. Инфлация ама накъде? Единственото евтино в бг останаха бирата в бара и жените!!! Но и тях ще ги удари инфлацията!

82

Ужас

преди 1 месец

6 лв за 10 яйца? Поне био ли са? При бас са 2-3 евро за шест био мега супер щастливи кокошки. Но и минималната е сигурно 1500 евро бруто

81

МОЖЕ

преди 1 месец

НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ НА ПРИКАЗКИ И ЧУДЕСА? СЪМНЯВАМ СЕ В ИСТИНОСТТА ГЛЕДАЙКИ ПО ДЖОБА СИ.

80

Анонимен

преди 1 месец

Яайцата вече са 6 лв за 10 бр. Преди 2 години да не са били 5.70? Съкмистика .....

79

Анонимен

преди 1 месец

Евростат е поръчкова агенция с манипулирани данни .

78

гост

преди 1 месец

Изобщо не е вярно , че инфлацията е намаляла под 3,5 процента . ИЗМАМА ЗА ДА НИ НАБУТАТ С ЕВРОТО .

77

ХотелSexyHomoSushi

преди 1 месец

75 Скъпи за тебе няма инфлация даже ше има discount ;)

76

За кой За

преди 1 месец

Зърнарската Мафия?!

75

Анонимен

преди 1 месец

Аз наблягам основно на хляба, иначе не мога да се наям. Боко и сие повеке да ядат...

74

Баш Майстора

преди 1 месец

Миналата година ходих в 4* хотел, тази също исках в същия хотел но закъснях с резервацията и всичко бе заето за моите дати. Цените бяха същите като преди една година. Къде е тази инфалция?

73

До G

преди 1 месец

Да не мислиш че в русия инвалидите някой ги бръзне за слива? Показаха сума ти инвалиди от войната, които са ги оставяли да се оправят сами и след като им свършат денгите от обезщетението ще пpocят доживот. Даже за инвалидната количка трябва да си плащат.

72

Българин

преди 1 месец

Инфлацията намаляла,а фалитите нямат край.Дали това е новата стратегия на ЕС към благоденствие .

71

Гошо

преди 1 месец

Камелия, ти от къде пазаруваш? Сляпа ли си та не виждаш че цените всеки ден растат. Мен ме е срам да лъжа, а теб? - явно НЕ!До71: сложи си очилата и виж и ще ти се прииска да живееш в Русия.