19

Помните ли

преди 2 месеца

Скандала с тия които срещу заплащане триеха глобите в Кат на разни комунисти мутри и бизнесмени в кавички

18

Груйо Михалов

преди 2 месеца

Пътищата са зле ,няма даже маркировка , знаците са слаби . Също има има и много неграмотни шофьори, които си мислят, че карат шейната на Оби Уан Кеноби в Междузвезни войни. Изпреварват преди завой с 150км на сляпо, геймъри ли са, филмари ли не знам. Най вероятно са комплексари с малки кайсийки.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Изключително вярно написана статия! Залагат се капани. Това е факт. Табелите на едно плевенско село се дръпнаха на 350 м. от старото им място в посока полето, за да може да се експлоатира едно хубаво място за криене на камера. На едно друго място на главен път през зимата се появява знак за ограничение на скоростта до 60 км/ч и след това през лятото се маха. Цивилните коли които снимат с триногите се паркират в нарушение на правилата за движение-в кръстовища, върху частна собственост и т.н.

16

Абе

преди 2 месеца

Нали купиха много умни камери, за какво им е катаджия да ги пази. Да свършат нещо полезно.

15

Ок

преди 2 месеца

Малко преди камерата на снимката Околовръстното прави чупка. Изведнъж най-лявата колона трябва да мине метър вдясно за да не закачи бордюра. Водачите в средната лента не следят маркировката и продължават директно. Хайде ние го знаем, но Околовръстното не е само за столичани.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Ремонтират и разширяват улици и пътища на парче, после тапата се премества. Още не е готово околовръстното, а вече плаче за разширяване. Магистралите в даден момент стават скоростни пътища. Никаква организация. Никаква превенция. Да не говорим за забравени знаци, както и своевременна актуализация. А катаджиите само висят зад радарите, вместо активно да се включат предотвратявайки произшествия. Гледах едни такива, на 100 м зад тях, задръстване, но на мърдат от радара.

13

gafdd

преди 2 месеца

Крият камерите на скришни места, за да не ги видят шофьорите. Естествено, че по този начин се цели единствено събиране на пари от глоби, а не превенция с намаляване на скоростта. Ако действително искат да се намали скоростта, обявяват радара 500 метра преди него и това ще спаси човешки животи, а не глобите.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Сексуалното насилие на политици и заптиета е граждански дълг на всеки българин, който се интересува от бъдещето на родината си!

11

Анонимен

преди 2 месеца

Единственият начин за борба с мафиотската структура наречена държава е: всеки един българин да осъзнае, че тя му е личен враг и да прилага пълен саботаж при всяка една възможност, както и пълна кражба на ресурси и въобще на каквото му е възможно! Докато тоя тумор рухне!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Постоянно се качват клипове как някой карал със 150, 200, 250... всеки знае, че може да мине метър, ако бутне на мильо стотачка-две или пък ако има негов човек във КАТ. Тия ми говорят, как събирали глоби... в същото време пътищата са дупка до дупка, знаци има тук-там, маркировка въобще, мантинели от соца...

9

Анонимен

преди 2 месеца

Да не забравяме, че рекетът по пътищата беше въведен от Кирил Петков и Асен Василев за захранване на системата им от фирми, които се изхранват от нашите глоби. Партиите ПП и ДБ са първенци по избори на разходи за избирателната им кампания!

8

Анонимен

преди 2 месеца

До БългаринНито една от споменатите от тебе мерки не е проработила до момента.

7

Българин

преди 2 месеца

Трябват просто още по-твърди мерки. Българинът разбира като му бръкнеш сериозно в джоба. При сериозно нарушение - глоба. Второ нарушение - глоба и отнемане на колата и книжката. При шофиране без книжка - затвор. За по-малко от година ще станем добри шофьори.

6

123

преди 2 месеца

С тия глоби и нещо за неправилното паркиране могат да направят - по-добра организация в кварталите и просволутите сглобяеми паркинги.

5

Идиоти

преди 2 месеца

Глобите са да ни щавят! Не скоростта е проблема а липсващата инфраструктура! Не знам кой е дал разрешение България да се нарича държава сбирщина от диваци е това гето!!!

4

Анонимен

преди 2 месеца

За начало да вземат да си оправят дупките и маркировките, навсякъде, и в градовете, и републиканската мрежа... това да пътуваш по тъмно междуградси си е цяло предизвикателство. Особено, ако не познаваш пътя и той е със завои. АПИ да минат да си проверят знаците, по подбалканския път има ограничения за обекти, които от години не функционират, но знака 60 си стои...

3

българина

преди 2 месеца

защото не скоростта убива а абсурдна инфраструктура плюс демокрация до краен предел

2

Анонимен

преди 2 месеца

Че те глобите не се налагат за да намалят ПТП-тата, те са за да има пари за крадене.

1

Анонимен

преди 2 месеца

ПТП-тата не са от превишена скорост, а от тьпотия. Хората масово не владеят техниката на каране, а и за психически нестабилни.