8

ОТКАЧЕН БУДИСТ

преди 1 месец

До МОНГОЛ УЛС,ДА ВСИЧКИТЕ СМЕ СРОДСТВЕНИ С ИНДУСИТЕ,БЕНГАЛЦИТЕ,РОМИТЕ,СИАНХУК,КХМЕРИ,ДРАВИДИТЕ.ВСИЧКИ СА БЕЛИ ОСОБЕНО ВИЕТНАМЦИТЕ И КАМБОДЖАНЦИТЕ,ХИЧ НЕ СА ЖЪЛТИ КАКТО СИ МИСЛИТЕ.НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО С СЕМИТИ ХАРАБИ РАЗНИ МЕЛЕДЗИ И РАЗНИ ДРУГИ.НИЕ СМЕ НА МНОГО ВИСОКО ДУХОВНО НИВО!КАМПУЧИЯ Е МОЩНА ДЪРЖАВА И ВСИЧКИ СМЕ БУДИСТИ!

7

МОНГОЛ УЛС

преди 1 месец

до 1:или Бели Будисти

6

Ил дьо Франс

преди 1 месец

До Анонимен 5,Бро,яко си изплискал легеня.Кво руско влияние ве хахаха. Та те не бръснат чужденците за хора та камо ли нас.За тях Франция е на първо място,останалия шрот(разбирай света)не ги интересува какво ще прави.Това да не ти е пробитата БеГе.Идваха някви русначета по програми ама ги наритват в ъгъла и ги изолират да не общуват с тях.

5

Анонимен

преди 1 месец

Българи, Франция е обзета от руско влияние! Кмета на Сен Пор е забранил използването на мобилни телефони на обществени места!!! На какво прилича това? Нарушават се основни човешки права!! Това е диктатура от руски тип!!! За какви арести става дума? Хората имат право да протестират! Какво се случва с демокрацията? Накъде е тръгнала нашата свободна Европа???

4

Ил дьо Франс

преди 1 месец

Црняците се множат като Клебарки....нито Полисе натионале ги спира па камо ли чуждестранния легион.Ще берат ядове с тях.Чух че някви се били на Клианкурт ама на кой му дреме за шоколадите.Чакам да се затопли и слизам да къркам винце на брега на река Сена до остров Сите

3

Избирател Пп

преди 1 месец

Инжинерчета кво да ги правиш

2

Анонимен

преди 1 месец

Проблемите с дървениците и сигурността са от ключово значение за френските власти преди началото на Олимпийските игри в Париж.

1

Постепенно

преди 1 месец

тия с екзотичния цвят на кожата и изповядващи ислям, ще си извоюват в страните от колективния Запад тотална безнаказаност. Законът ще се прилага само върху бели християни!