21

Алекс

преди 1 месец

По добре на летището,отколкото по пътищата.Защо са ги спряли? Летището и без това не се използва.Катеричоците,когато трябва да свършат работа,никакви ги няма,но когато става въпрос за показни,безмислени акции,са на линия.

20

Анонимен

преди 1 месец

Е щом е на летище какво ви пречат? Да си карат и да се избиват. То е ясно, че това летище е изоставено от миналия век. По добре там отколкото между нас по улиците. Тука ушевите са за бой.

19

Левскарите

преди 1 месец

се разписаха и в Търновския край, убит в града, надруфтени и напуш* където си поискат... сега ще го ядат при бай Ставри

18

Анонимен

преди 1 месец

Хората отишли на изоставено летище вместо по пътищата и държавата пак не ги оставя намира. Как нарушават закона за пътищата, когато те не са на път?

17

.

преди 1 месец

"Един шофьор е дал положителна проба за наркотици и е бил задържан за 24 часа."!!! Това ли е наказанието за шофиране под въздействието на наркотици?! :О

16

1243

преди 1 месец

Много правилно са възпрепятствали състезанието.За да има такова се подава предварително заявление до Общинската управа,Полицията и Пожарната от ясно заявен организатор.Задължително трябва да има и линейка.Ако ги оставят и се изпотрепят кой ще е виновен пред закона според Вас?

15

Анонимен

преди 1 месец

Браво, браво, фуражке, хубаво ли ти е? А дано ти мине! Значи вместо да оставите фечурлигата да избиват комплекси на изоставени писти и терени, вие ги принуждавате да го правят по пътищата сред останалия трафик.. браво, браво, фуражке!

14

Полицай до 12

преди 1 месец

А като почнат да дрифтят и се избият такива дърдорковци като тебе ще питат къде е била полицията, нали?

13

Анонимен

преди 1 месец

На тея места е забранено, щото няма кого да утрепаш,всички се вардят, друго си е да изненадаш някой заблуден на пешеходната пътека.

12

Анонимен

преди 1 месец

Павликенските милиционери са много зле - състезание се прави на изоставено летище, не пречат на никого - да се блъскат и да си дрифтят, а не по улиците на градовете.

11

Анонимен

преди 1 месец

Защо са го спрели състезанието - нали на изоставено летище?По улиците, булевардите и по кръговите кръстовища по добре ли е?

10

цон кай хой

преди 1 месец

До Джопази корупционните схеми да не се разпаднат

9

Анонимен

преди 1 месец

А как се организират законни дрифтове, че искам да организирам един законен на жълтите павета, ако някога ги направят де.

8

Олимпий Панов

преди 1 месец

А арийскте мигрантите кога?

7

Този Който

преди 1 месец

Машалла на началник Фатмаков и приближените му шкембяци!!! Хвала на такиви пазители на реда!

6

И кое

преди 1 месец

е незаконното на изоставено летище? То дори не е част от републиканската пътна мрежа и КАТ там няма правомощия. Друг е въпросът колко е опасно, но то в *** и без това няма обезопасени писти.

5

Анонимен

преди 1 месец

Ами нали е на летище, не работещо, без опасност за хората по пътя, и кво от стотиците коли от цялата страна, те ушевите няколко фиша написали, ми нека тогава да дрифтят по центъра.

4

Анонимен

преди 1 месец

На изоставеното летище нека си правят гонките, оставете ги да се трепят! По-добре там, отколкото по градските улици.

3

Джо

преди 1 месец

МВР отдавна е изтървало нещата. Родната полиция нищо не пази.

2

Анонимен

преди 1 месец

Защо заменят със звездички названието на племе от коренните жители на Сев.Америка?