42

Българинъ

преди 1 месец

Абе, султане, ко стана с флотилията от 1000 гемии дето щеше да пращаш? Туй шубето голям страх, да знаеш...

41

Палестинци=терористи

преди 1 месец

Израел не убива цивилни жени и деца както правят ислямските терористи и то умишлено зверски извратено както Палестинските джихадисти - които са управлявани от дявола корумпирани масови убийци, похитители изнасилвачи педофили хомосексуалисти садисти, незаконни окупатори и крадци дори на Божията свята земя Израел, а най-наглата измама на терористи и про-терористи като Ердоган е че клеветят лъжливо, обвиняват и дори съдят нагло невинните си жертви Израел за ислямските престъпления срещу Израел!

40

Анонимен

преди 1 месец

Запада казва: Смъртта на 35 хиляди палестинци е статистика, смъртта на трима укрофашисти е военно престъпление.

39

Анонимен

преди 1 месец

Ние сме виновни, защото спасихме 51 хиляди евреи, те се размножиха и извършиха това престъпление.

38

тъпомер

преди 1 месец

Българите сме голям цирк,ривем за едни терористи и гласуваме за Гроб.Има ли нещо останало нещо там в главите.Кой от нас прави 7-8 деца с цел бъдещи терористи.Естествено трябва твърда ръка за тях,а не меки китки.

37

Жиката

преди 1 месец

Е Турция и тя само кряка.Нищо реално не свърши.

36

пияница мистик

преди 1 месец

Ами така става като нападаш по-силния. И аз ако ударя с една тръба Майк Тайсън мога и да го съборя за секунди, ама като стане сигурно ще ме потроши целия :)))

35

Анонимен

преди 1 месец

До И ОЩЕ НЕЩО- 32 - Броят на жертвите ли е основния критерий дали някой ще участва на олимпиада?

34

Щерю

преди 1 месец

Най- коварната и ужасяваща болест, донасяща всички мъки на съвременния свят, се нарича юдео-ционизъм. Той е прикрит зад кухи понятия като "демокрация" и "евро-атлантически ценности" - но целта му е "богоизбран" юдейски таен елит да владее над целия свят. Този юдео-ционистки кръг създаде "ковид-19", разпалва войни, планира глад, създава земетреесения, бедствия и национални катастрофи. Жертвите са милиониНо хората по света рано или късно ще разберат ужасяващата истина за този сатанински ционизъм..

33

Хабиби

преди 1 месец

Еврейския нацизъм не е баш нацизъм :)

32

И ОЩЕ НЕЩО

преди 1 месец

ЗАЩО Израел е на олимпиадата? А русия с пъти по-малко граждански жертви не е?

31

Балабанов :

преди 1 месец

"Това е факт!"

30

Българинъ

преди 1 месец

Миналата година се разцелува с израелския президент, а сина му изнася за Израел стоки за десетки милиони. Но след зверската и непровокирана атака на Хамас над Израел, не можа да сдържи повече искрената си омраза към евреите, които заслужено и непропорционално отвръщат на удара. За Израел!

29

Българинъ

преди 1 месец

Ислямиста с отомански мераци е консистентен. С всеки срив на турската лира, крещи за световния ислям срещу Израел. Ама на турците взе да им писва от тангото с Иран, което води само до глад, мизерия и световна изолация.

28

реалност

преди 1 месец

ВЯРВАТЕ ИЛИ НЕ, НО НЯМА ДОКАЗАТЛЕСТВА, ЧЕ ЕВРЕИТЕ СА ПРИЕЛИ ХРИСТИЯНСТВОТО.........ТЯХНАТА ТОРА СА Я НАГЛАСИЛИ В ТЕХЕН ИНТЕРЕС. ИНФОТО Е ОТ БОГОСЛОВ

27

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да реша коя диктаторска клoaка ми е по-противна - Русия или Турция

26

реалност

преди 1 месец

НЕТАНЯХУ Е СЕГАШНИЯТ ХИТЛЕР

25

Иван

преди 1 месец

И това го казва човека, който изтребва всеки ден своя народ в лицето на кюрдите,бомбандира Сирия,Ирак като изби хиляди мюсюлмани прокуди милиони а в същото време размахва пръст на Израел, единствено Иран и хусите са истински защитници на Палестина останалите само лицемерничат и вдигат пушилка а ги е страх заради лицемерната им политика.

24

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 5 - Пада бомба и убива детето ти, твоето. Някой работи по библейските закони. В това няма нищо лошо. Ти ще го приемеш ли за нормално? И внимавай какво ще си помислиш защото съдбата е особено иронично настроена и на такива като теб им поднася неприятни подаръци. Някои го наричат карма.

23

Анонимен

преди 1 месец

Сега да почва и Стамбул :)))