186

Къш бе, фалшификат !

преди 1 месец

185

Анонимен

преди 1 месец

ЧИБА, двойник на мъртвец от 2022

184

Юлиян до 179

преди 1 месец

Живееш в някакъв свой нереален свят.Приемаш желаното за действително,но си погледни ръцете-празни.Нито се е плашил,нито се е крил.Напротив,сдържа се и не удари по заблудените вагнеровци.В резултат на това"бунта"затихна от самосебе си,а той успя да съхрани за руската армия най-опитните войни,калени в стотици битки.

183

Юлиян до 179

преди 1 месец

Живееш в някакъв свой нереален свят.Приемаш желаното за действително,но си погледни ръцете-празни.Нито се е плашил,нито се е крил.Напротив,сдържа се и не удари по заблудените вагнеровци.В резултат на това"бунта"затихна от самосебеси,а той успя да съхрани за руската армия най-опитните войни,калени в стотици битки.

182

Юлиян

преди 1 месец

Кратко и ясничко-"никой не е успял и няма да успее".

181

Анонимен

преди 1 месец

на 842 само днес посмъртно

180

Анонимен

преди 1 месец

съдей ки по путин как напълни гащите като вагнер наближи москва ... ))

179

Анонимен

преди 1 месец

не ще се сплаши ще се -по--се--ре

178

Анонимен

преди 1 месец

Щерьо, най-голямата болест се нарича бай-ганьовщина и куха глава

177

Анонимен

преди 1 месец

Изкукуригала дядка. Той една Украйна повече от 2 години не може да победи, от един Пригожин избяга и се скри като мишка, какво остава за НАТО, не са решили, не са го набили

176

Анонимен

преди 1 месец

Не. Няма. Достатъчно и е едно плашило - Путин. Повече няма накъде.

175

Па съм я бе

преди 1 месец

Удри,Вова-с теб сме!

174

Анонимен

преди 1 месец

Щерю , демокрацията е много стара форма на управление и тръгва от елените . В по съвременния свят е от Швейцария . За какви юдей говориш . Пълна каша ти е в главата

173

СлаваНаПутин

преди 1 месец

Господ здраве да дава на Владимир и да го дари с дълги години живот, с бистър разум, както до сега, за да се справи не само с киевските фашаги, а и с техните господари, световните терористи - ФАЩ и Ингилизия, за да докара вечен мир и разбирателство между всички народи на красивата ни планета.

172

курдев

преди 1 месец

До 231 Гузен негонен бяга

171

Кукунела Снайпера :

преди 1 месец

Днес заработих 3000 гривни на тема Путин,по 100 гривни на статия! Ден година храни...

170

Щерю

преди 1 месец

Най- коварната и ужасяваща болест, донасяща всички мъки на съвременния свят, се нарича юдео-ционизъм. Той е прикрит зад кухи понятия като "демокрация" и "евро-атлантически ценности" - но целта му е "богоизбран" юдейски таен елит да владее над целия свят. Този юдео-ционистки кръг създаде "ковид-19", разпалва войни, планира глад, създава земетреесения, бедствия и национални катастрофи. Жертвите са милиони. Но хората по света рано или късно ще разберат ужасяващата истина за този сатанински ционизъм.

169

ХАХА ХА ХА!

преди 1 месец

Та какво говорехте за свалянето на Путин със санкции? :) А свалянето на Путин със укро-тероризъм? :) А свалянто на Путин със западен политически рекет? :):)

168

Реално погледнато

преди 1 месец

Високата избирателна активност на една държава е сигурен сигнал, че там или има национално съгласие или има диктатура. Доколкото в Русия свободата на словото съществува за разлика от на запад - явно не е диктатура... кофти случай за западните "анаЛизатори"!

167

Американомучалките,

преди 1 месец

май има обратен ефект в Русия ако се опитваш да им пречиш на изборите!А какви километрични колони имаше пред посолствата в Европа - там също ли има диктатури да стимулират избирателната активност?