281

До историци

преди 2 месеца

Първи поляците се опитват да освободят България, но неуспешно, после във Руско-Турската война от 1878-*** година основата на руската армия от близо 50% произхожда от земите на днешна Украйна. Орловския полк който се бие на Шипка (където се печели войната) е създаден в Киев. Така че матрошки, не бъркайте завоевателната политика на джуджето Путин със жертвата на тия които са си оставили костите тука, за нашето освобождение.

280

Анонимен

преди 2 месеца

Остават още 17, после Русия ще трябва да внася гориво. Не е ясно как ще се води война при такава ситуация, а руската техника потребява мноооого гориво.

279

панчо

преди 2 месеца

До АнонименНеграмотнико кой е разчленил турската империя ако не Русия?Като Русия НЯМА ВТОРА ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА.Срещу нея се бие Украйна подпомагана от САЩ,АНГЛИЯ ГЕРМАНИЯ франция българия и още 40 други държави.Защо укроинците отстъпват А ЗЕЛЕНСКИ САМО РЕВЕ.

278

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Учил си история ама недоучил. Русия пет стотинки не дава за България. Т.нар. "освобождение" от Русия е само защото великите сили са имали неразбирателства с Османската империя. Българската територия е била разчленена и разделена на карта много преди Руско-турската война. Айде бегай легай.

277

Анонимен

преди 2 месеца

Само да те подсетя, България съществува само защото Русия отвоюва едни територии от турчетата и ги подари на неблагодарните българчета. И докато това е ставало, такива като тебе са носели фесове и са учели турски усилено опитвайки се да приличат на турци. Те и сега правят същото, само че не с турция. И пак срещу Русия. Историята се повтаря.

276

Анонимен

преди 2 месеца

До Отговарям като си земен Казам колкото и да врещиш от московското си блато тогава може и да разбереш България НЕ е русия имаме си свои интереси и те са над руските дори един камък в наша полза ни е по важен от това дали русия ще съществува .... пък и доколкото путинската фсб ***-----дерусия има нещо общо с русия на Александър 2 е доста спорно Клели сме се *** Трите Български лъва не на двуглавата руска мисирка

275

Анонимен

преди 2 месеца

порази 14 от които 3 невъзтановими в русия са общо 30

274

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв късмет, че влязохме в НАТО и ЕС!!!!!!!!!!!!!!Какъв късмет, че се разпадна СССР 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..!!.!!!!!!!..

273

Анонимен

преди 2 месеца

До 278 Одеса през крив макарон! Другиия вариант,ще получат Одеса на цена милион убити путинисти! Путин и 2 милиона би платил за Одеса,но ще е линчуван на първите 100 000

272

Отговарям

преди 2 месеца

До Анонимен> Защо България подкрепя една фашистка държава като Украйна, която воюва срещу нашата освободителка Русия?Защото предателството на българина е в кръвта му - като почнеш от предателите предали Левски и Капитан Петко войвода (и още много други герои), та до днешните предатели, които няма да изброявам, много са и са и в парламента и тук на този сайт. Само че предателите никой не ги обича и не ги уважава, дори и господарите им.

271

Анонимен

преди 2 месеца

Goljmi meztate li misirkite i te sys vas

270

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам коя рафинерия точно е подновила работа, ама пушекът от горящите рафинерии се вижда от Украйна. Да си го дишат руснаците, нали са петролна държава.

269

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Това е само специална дерусификационна операция. Русофилите да не изпадат в истерия.

268

Така е ..

преди 2 месеца

Още може. Успех. Украйна трябва да си отвоюва държавата.Така и правилно и честно.

267

дяконЪ

преди 2 месеца

....рафинерията си заработи, а аз след 5 часа дебнене имам подарък за Макарона...поредна инсигния на френски легионер или там каквото остана от тиквата му.....Жан-Пиер Мюлен или Мулен не знам от Гренобъл ...утилизиран от нашият отряд в случая от мен лично.Имам молба към 82-омбр да заповяда тет-а-тет тук дс види на място, а не да плямпа опорки.Повечето пленени възстановяват знаете ли това, под дуло на автомата копат и правят пътища, окопи, поправят детски градини...2024:57Скоро Одеса

266

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв късмет че сме се родили в свободна Европа а не във фашистка Русия

265

82-ОМБР

преди 2 месеца

Е,ти беше там,и виде,че подновяват работа,или се довери на РИА НОВОСТИ

264

Леле!

преди 2 месеца

Чудна работа! А защо тези рафинерии след като са "поразени" половин ден след това подновяват производството, освен една? Както казваше баба ми - приказки от селски вечеринки.

263

Анонимен

преди 2 месеца

Време е Тунгуският метеорит да цопне в московските блата.

262

Учуден

преди 2 месеца

Амся?! Какво ще правят рашките без нафта и бензин?С какво ще дотикат таралясниците до фронта,та да им ги подпалят укрите?!А те горят здраво.Един танк гори 100л,на 100км.Май ще трябва ***,я да се консултира с ЕС,да почнат рашките да си слагат вятърни мелници и плаки,та да могат поне да си зареждат Айфоните и Айпадите!Как злорадстваха,че ЕС и Украйна ще замръзнат,а те ще греят самодоволно куни!!Не се присмивай на нещастието на съседа си,защото може да те нагази и тебе!!