17

ДКН:7676

преди 1 месец

Като се кача мат, най много да вземат пежака 206 , трезвен си карам аудито с посочения номер.

16

Ivan

преди 1 месец

Пълен фалш сте, катаджийчета.Само закриване ви оправя.От вас ползата е КРЪГЛА НУЛА,каквито сте всички вие с белите фуражки!

15

Конфискувай

преди 1 месец

Не се отказвайте! Пътя е правилен. И тия с рушветите няма да издържат. И тия дето ги взимат са пътници. Трябва време. А трошките претопяване. Голям + за екологията.

14

Чичолина

преди 1 месец

2025 излизат на пазара първите китайски и американски летящи автомобили.

13

Анонимен

преди 1 месец

Абе важното е да сме постоянно информирани и да се създава илюзията че шуробадженакорушветчийските младопенсиониращи се киячета вършат нещо. Три дни ежеминутно ни уведомяваха какви мерки са взети във връзка с *** на доносника и нито ред за пияни и друсани.Погребаха човечеца и отново старата песен на нов глас, колко са били на ичкия, колко на холандец.Само не се уточнява броят на взетите финикийски армагани, защото тридесет и осем пияни драйвъри,мога да им посоча за три часа само в квартала

12

Ей

преди 1 месец

Ти бил много 'умен'. Части самолети за сулио и пулио, а???Обратно трябва - унищожаване на колите и вкарване на колела и тротинетки само. Поне в градовете е задължително! Иначе Земята ще ни изхвърли!!

11

Дарк

преди 1 месец

Да пускат летящите коли в масово производство.Стига а тези пътища,в които няма как да избегнеш удар,ако видиш,че някой лети срещу теб Досега има само една катастрофа на граждански самолети и то на пистата при рулиране за излитане.Във въздуха пияните само себе си ще трепят и след време няма да има пияни шофьори и без контрол и санкции.Ще е естествен подбор.

10

Анонимен

преди 1 месец

Взимайте им книжките за дълго време, както и на тези които отказват. Картината при нас започва още с изпита пред ДАИ, ако бутнеш пари минаваш, ако не, те късат. Във всеки новоизлюпен шофьор се създава усещането, че като си прати и нещата се уреждат, пак корупцията ни съсипва, а тя е на всички нива.

9

Айде бе

преди 1 месец

Като знаете какво представляват и хората и полицията смятайте, че поне 1-2,000 са били пияни или дрогирани ама са минали метър. Тия статистики и петокласник знае, че са тотална измислица

8

Анонимен

преди 1 месец

Куцо, кьораво, сакато - шофьоре.

7

Осен

преди 1 месец

Е как под въздействие на наркотици нали беше след употреба НА, ТЕ ДНЕС ПУШИШ КОЗЧЕ, СЛЕД 7 ДЕНА ПАК СИ ДРУСАН? АКО БЕШЕ ТАКА КАРТЕЛИТЕ ДА СА ФАЛИРАЛИ , НИКОИ НЕ ИСКА ПРОДУКТА МУ ДА ДЪРЖИ ЧОВЕК ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЩОТО НЯМА ДА ДОЙДЕ ДА СИ КУПИ СКОРО И ТВА ЗНАЧИ ФАЛИТ! САЮО В БГ "УБИХМЕ" КАРТЕЛИТЕ С ПОД ВЪЗДЕЙСТИЕ НА. ДА ГО НАПРАВИМЕ И С АЛКОХОЛА ПИЕШ В ПЕТЪК И СЛЕЗ 2 СЕДМИЦИ ПАК СИ ПИЯН !?

6

Анонимен

преди 1 месец

Колко ли още не са хванали. Особено от тези със скъпите лимузини.

5

Дарк

преди 1 месец

Можеше да пиеш и да караш на воля до лятото на 1995 г.Дотогава не бе престъпление от общ характер.И какво се промени?Ами ефекта е като санкциите срещу Русия.Изводът е,че народът не е същия вече.Като ги гледам един от десет потегля рязко от незнание и не ми се мисли как ще е с електрическите автомобили.

4

Анонимен

преди 1 месец

До баба Пена. Те да та опандизят пък нека да е така както викаш. Нали затова се вземат кръвни порби бе.

3

Анонимен

преди 1 месец

Явно и заплахата за отнемане на автомобила не върши работа. Народа пие и кара и се чувствува особено мъжествен "те ша ми каят на мен" или "аз моа да пия и да карам не ми пречи". Трябва драконовски мерки, крумови закони.

2

Хаха

преди 1 месец

То половината държава са пияни и дрогирани вие?Третия свят сър гето !

1

баба Пена

преди 1 месец

38 били пияни, 15 пили оцет яли краставици, 80 пили боза, 45 били друсани, 17 яли супа, 55 яли баклава