24

Някой

преди 1 месец

Аз пък съм против рибарите да продават скъпо риба без да са си направили труда да я отглеждат и захранват , без да се грижат за популацията , хвърляйки само мрежи и наготово хващат рибата , която принадлежи на всички. *** са тези които не искат евтина и чиста енергия . Помислете какво оставяте след себе за децата си - *** държава , бетонирана от евтини хотели . Това ли искате ?

23

Анонимен

преди 1 месец

Искат да ни набутат в еврозона на тия перките им проблемът! ***!

22

Анонимен

преди 1 месец

Ако ги покажете поименно, до един ще се окажат членове на Възраждане.

21

Анонимен

преди 1 месец

Защо са ни ветрилни централи, като си имаме достатъчно копейки с вятър и мъгла в главите. Време е да се ползват за нещо добро. Макар че за тях дори и добро за България не е едно и също.

20

Анонимен

преди 1 месец

Важно е да нямаме евтина енергия. Ще е в ущърб на колонизирането на България от Русия.

19

Анонимен

преди 1 месец

Какво ще пречат на хотелите, като ще са на поне 6 км от брега, пък е забранено да се плува зад шамандурите. Постаментите им са идеално място за мидени ферми. Има достатъчен път за рибарските корабчета. Не ги разбирам. Те няма да точно пред курортните зони.

18

Анонимен

преди 1 месец

Е хотелите не забогатяхте ли вече )

17

Анонимен

преди 1 месец

Добре де тоя Държавен Па ВЕЦ Чайра. Гордостта на БКП , как стана така , че му угасна и изключи " бушона"..

16

Анонимен

преди 1 месец

Като им видите лодките на тия рибари. Да го е страх да се качи в тях. А сме в ЕС от 2006г.

15

Анонимен

преди 1 месец

Тия рибари самодейци не разполага нито със съвременни котки нито с пристани . Те не са както е в една малка държава без море . Като Австрия ,Швейцария Люксембург ,

14

Деско

преди 1 месец

Паркове за хрантутниците от веригата на политическите изедници,начело с Доган и сие!Губим държавата за благото на онези вкопали се в държавата,като кърлежи!От 9 млн. сме вече 5.5 млн.,от кого ще смучете още!

13

В главата на Кирчо

преди 1 месец

духа вятър, който може да захрани половин България. Само трябва да насложим перки на подходящи места около ушите му и да уловим тази природна стихия.

12

Анонимен

преди 1 месец

Платен антибългарски протест.

11

Опг-Перник

преди 1 месец

Пешо айде да си сърбаш от евтината ракия и да не коментираш неща, които явно не разбираш.В много държави в Западна Европа ВЕИ централите дават 50% от енергийния им микс,но викаш ние да си караме на въглища и отровните тецове на айдукa Ковачки да ни тровят децата...копейка спрела!

10

Пешо Батмана

преди 1 месец

Големи инженери се навъдиха държанките на Сороз. Не бях чел по-голяма глупост от тази, че перките на вентилаторите ще ни правят енергийно независими. Някой не е у ред, ама май всички сме зле, че позволихме на тези недоразумения да ни яхнат.

9

Анонимен

преди 1 месец

Е аз пък протестирам срещу говнярите български хотели защото са нагли рушветчии връзкари българска смрад гнусна начело с говняр дерибеевски и говняра мутра от Банкя и Киро говняра връзкар смрадлив сбаща ми смрадливия говняр връзкарки

8

ЦСКА София

преди 1 месец

Алчните хотелиери,когато получаваха години наред компенсация от държавата заради скъпия ток не протестираха май а...преди 10 години ни плашеха със замърсяване и незнайни глупости за да не си търсим наши находища на газ и ние понеже сме балъци им повярвахме,а румънците си откриха находища и вече ги експлоатират,а ние сме си същите бедняци и баламурници.

7

Анонимен

преди 1 месец

Постройте няколко хиляди перки. Те пречат също на безаналогови десантни кораби също.

6

Анонимен

преди 1 месец

То навсякъде има Гърция и Италия ,ЕС богаташите иска да правят по големи пачки )

5

Ааа

преди 1 месец

Същото и за психопато 5, който е за лудница. Опасен психопат!!!