17

ивалина

преди 15 години

АДАШКАТА

16

илиана

преди 15 години

ивалина е много гадна с МАНОЛ

15

Дончо Чалгата

преди 15 години

Обичам чалгата и не можете да ме спрете да я слушам,тя е моя живот,особено баладите ме разтапят така се напивам на тях че бедна ви е фантазията.

14

преди 15 години

САМО ЧАЛГАААА :D :D :D

13

Капитан Йосарян

преди 15 години

Аз таковата живея на село. Лондон са казва селото.Работя кат счетоводител в селкската Лондонска болница.Ний тука сме много прости. И не сме чували за таз световноизвестна порнозвезда..пардон певица Емилия. Ний тука даже и за тоз световноизвестен Азис,не сме чували..Та ша ви замола такакао може да ми просветите...

12

sdm

преди 15 години

Teq pyk s toq Koko Dinev..nqkakuv trytlest 4i4ka.Ama taka,4algarkite sa si prosti4ki,kvo im trqbva.Edin takuv 4i4ko da mu rodqt dete i aide...

11

Радост

преди 15 години

Не с Коко Динев е имала връзка Иванина, а с бившия мъж на Емилия - свиленградският митничар. Проверявайте си информацията преди да я публикувате!!!

10

lllllll

преди 15 години

samo 4alga

9

преди 15 години

САМО ЧАЛГА ЕР

8

преди 15 години

евала на 4 и 5

7

преди 15 години

Или ние трябва да ги оморим тези певици или те ще ни уморят!!!С тъпата си чалга *** И И СТЕРВИ

6

.

преди 15 години

а, нее, чалга няма да гледам. веднага след напускането на еди кой си цъкам на друг канал. няма по-голям кошмар и простотия от поп-фолка - не мога в автобуз да пътувам спокойно от чалгата, която се разнася от шофьорската кабина. по маршрутки - също. бррр!!!а кой ще си тръгне от къщата на бб зааавинагиии? стражарите ще "спасят" трубадура, а апашите - кос_без_нос - и той не по-малко трубадур.

5

Bo

преди 15 години

Присъединявам се към номер 4 и ще добава...Много ме дразни тая *** логика. Според вас ако не харесвам чалга, и се дразня на поп-фолк вълната дето ни заля...значи завиждам на чалгаджиите. Е, вярно, нямам силикон, не спя с богати мъже и никога не съм се качвала в Мазерати...ама да му се невиди има и по-хубави неща в тоя живот!

4

преди 15 години

Забрави да добавиш, че и нямаш никаква представа за какво говориш....Такива лайк ю са ми до болка познати... Аз ако тръгна на тея тапири да завиждам, треа си провисвам въжето.

3

преди 15 години

Еех,завистливци,пак ли почнахте?Който го мори чалгата,да не слуша,на който му е тъпо,да не гледа,за който всички са ,да търси мъже /значи не го поглежда жена и така си излива ядът/.Аз пък се радвам и си живея живота спокойно!

2

преди 15 години

qko tupo, a :D

1

преди 15 години

Тая чалга ще ни умори :(