51

до 52

преди 2 месеца

Напротив, в статията има смисъл, дори и този, който я е писал да не го разбира. Главният подтекст е, че Сел. стопанство в Бг е почти унищожено , освен зърнените култури, всичко друго е Аут - животновъдство, птицевъдство, млечно производство, плодове и зеленчуци... Следва преработвателната промишленост - Местна, млечна, консервна. След нея Химическата - изкуствени торове и не на последно място Научната - Лаборатории и Институти като Сортови семена. С една дума - ако няма внос шъ измрем от глад!

50

Анонимен

преди 2 месеца

Статия без никакъв смисъл! Евтиното беше и тези времена няма да се върнат! А дали ядем наше или вносно,пак няма разлика,освен патриотичните настроения! В Румъния и Украйна си хапват същите пилета,които и ние! Китайците ни заринаха със свои стоки,ама като гледам никой не протестира! И те носят същото,което и ние!

49

Анонимен

преди 2 месеца

ПП и ДБ съсипаха напълно българското производстви.

48

Ром'с

преди 2 месеца

Аз си купувам домашни 30 бороя яйца за 6 лв..

47

Анонимен

преди 2 месеца

факт е че България е мафиотска държава. Трябва да си престъпник, за да те уважават.

46

Българин от Северна

преди 2 месеца

Кои пък бяха тези от Герб. Аха, сетих се. Те ще му плащат облигационните заеми за 16 милиарда евра. Тези от БНБ да започнат да не ми ми обясняват, че не разбирам нищо. Според мен, щом като управлявам активи за почти милион евра, а те разчитат на заплати, нещата не са така. ЧЕСТИТА 2024 г.

45

Факт

преди 2 месеца

Две години 10 месеца след падането на Бойко Борисов, ГЕРБ продължават да управляват в България. За "храните" благодарете на ГЕРБ.

44

ЕФРЕЙТОР

преди 2 месеца

Тези неща за пилешките и кокошите яйца ми е повече от ясно. ЗА РАЗЛИКА ОТ МИСИРИТЕ И МИСИРКИТЕ МУ НА МУТРАТА ОТ БАНКЯ. Той ще отишва на избори. За да си търси книжката от бкп. Аз не съм от техните куки и ченчета. Нито пък съм генерал като шапкарите. Издадох си ефрейторската шапка, автомата и дрехите когато му уволниха през далечнатта 1984 г. Специалните поздрави са за г-н ДРАГОМИР ДРАГОМАНСКИ. Ами, приятел си ми е.

43

Реалист

преди 2 месеца

При лошия социализъм бяхме голям световен износител на селскостопанска продукция и ядяхме качествени храни. Сега при добрия капитализъм сме голям вносител на селскостопанска продукция и ядем некачествени и вредни храни.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Вината за всичко в държавата е на политиците от последните 34 години .

41

Анонимен

преди 2 месеца

ВСИЧКО за облекло , обувки , препарати и дори храни от Турция , почивки и море в Гърция , лекарства и по евтина храна от Румъния , скара от Сърбия . Ето така излиза поне два пъти по евтино .

40

Родолюбец

преди 2 месеца

Ох, да идват руснаците и да ни освобаждават, че не се трае вече! Лошото е, че копейките първи ще избягат на запад при роднините берачи на ягоди! Нищо няма да усетят от руский мир и православни ценности....

39

традиция

преди 2 месеца

Това е традиция още от Бойково време. Унищожиха дребното и средно земеделие и животновъдство. Избиха свинете и птиците ни заради недоказани заболявания. И ни внасяха 30 годишните резерви на Аржентина да ядем. Също така и канцерогенни фъстъци. Всичко се прави за печалба (кражба) на евросредства и угодничество и против българският народ.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Да наистина много внимавам с купуването на яйца не са годни за ядене само определени марки са качествени

37

Христо Христов

преди 2 месеца

До 38 "По-добре химия отколкото уран,от който се мутира" - брей... А какво се става от химията? От урана поне децата ти може да станат устойчиви на рак ').

36

Христо Христов

преди 2 месеца

До 31 "Баш на Нова Година се натрових с някакви бели яйца уж български..." - 2017 година Холандия (основно) 9 месеца след като знаеше за това, още продаваше в страната и изнасяше холандски фипронилови яйца.

35

Анонимен

преди 2 месеца

До 37:По-добре химия отколкото уран,от който се мутира...Айде сиктер!От българските яйца не ми става лошо,а от онези белите укро айца на Нова Година 3 дни ми беше зле.

34

Христо Христов

преди 2 месеца

До 34 "... ако не искаш да ядеш укро стоки с тежки метали " - то па щот стоките от ЕС не са пълни с химии...

33

Анонимен

преди 2 месеца

До 33:Това е,защото ЕС се опитват да го направят СССР номер 2 и в момента фашисти го управляват.По цензурата ае познават какви са.

32

Христо Христов

преди 2 месеца

1989 година у нас се спонсорираха основно турскоезичните бедни региони в Родопите и част от лозунгите след 10 Ноември беше това да се спре. Относно Кремиковци - всяка държава ВИНАГИ е субсидирала такива стратегически предприятия, ако не са на печалба. Та така...