10

VladTepes

преди 2 месеца

Не е за подценяване и правилното използване на помощни средства от агитките - димки, бомбички, факли в последно време дори ракети.

9

VladTepes

преди 2 месеца

Локо Сф е стожер на правилния солиден маневрено-позиционен футбол със здрава стратегическа основа и прецизно маневриране по терена, заемане на позиция, наблюдаване на играта и изчакване топката да дойде и положението да узрее за атака съгласно Щайниц. Всички отбори в България се придържат към строгия позиционен стил за разлика от архаичния комбинационен футбол с тичане в Англия и Испания. Предимство на българския футбол е и минималното отрицателно влияние на публиката върху играта.

8

Анонимен

преди 2 месеца

до 7 хаха,кой мач е уреден?

7

Анонимен

преди 2 месеца

Кой гледа БГ футбол? Това е смешно. Пишете за истниски футбол от Англия, Испания или даже Саудитска Арабия. Не ми пиеште за някакви смешни отбори и уреден футбол.

6

тъпомер

преди 2 месеца

Още ли гледате куклено шоу,че и възмутени.Гонзо ша ви опрай.

5

Олимпийски надежди

преди 2 месеца

Оборите Подуяне и Коматево да не ползват имената на националните ни герои!Останалото няма значение.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Това е подсъдно.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Това беше нарушение за червен картон или най малко за жълт, а съдията даде дузпа срещу пребитят вратар.От снимките ясно се вижда че нападателят умишлено търси съприкосновение и рита с коляно падналият вратар, а топката е далеч напред и нападателят няма шанс да я достигне. За какво е дузпата - може би за това, че вратарят спря с главата си ритника на нападателя.

2

Анонимен

преди 2 месеца

И пак Локо е с повече публика от долината на дълбоките ***! Само Локо

1

Благоевград

преди 2 месеца

Засега единствено Пирин Благоевград вкара 5 гола на Лудогорец в РазградЛудогорец 3-5 Пирин Благоевград