60

Анонимен

преди 2 месеца

До Вьзмутен Ще стане, но когато хората от ПП-ДБ върнат парите на Божков, с които ги спонсорираше!

59

До 57

преди 2 месеца

До Peep Магнитски, та Магнитски, той и Васил Божков е в този списък, но това не му пречеше да му ползвате парите за плащане на протестите и на протестиращите през 2020 г. Да не говорим, че Горанов беше вкаран по политически причини в списъка, ако списъка е реален, то 1/2 он американските политици са за него!

58

Анонимен

преди 2 месеца

Който за кръвчица говори, кръвчица го достига!! Дай боже!!

57

Вьзмутен

преди 2 месеца

Връщай парите в бюджетаБезсрамник -60 милиона дьлжиш

56

Анонимен

преди 2 месеца

Не ме изненадват част от коментарите по-долу! Реалността е, че ПП е продукт на амбициите на явно правилно отхвърлени от ГЕРБ, нямат други идеи, виждания, политики освен отхвърлянето на ГЕРБ и Борисов! Борисов особено ги дразни защото въпреки масовото внушение за ниския му потенциал хората от ПП-ДБ осъзнават, че не са в състояние да бъдат на висотата на държавника Борисов!

55

Peep

преди 2 месеца

Горанов е санкциониран от САЩ по Магнитски. Т.е. е кккрадецц на едро. Точно неговото експертно мнение ли трябва да четем??? А???

54

Вихрогон

преди 2 месеца

Горанов трябва да е в затвора, а не в ТВ студио! Само по фактите които изнесе Божков и никой не провери: Комисията по хазарта, камерите в Министерство на финансите, снимки с Шиши, Апартамента в който живее... Не че ПП-ДБ са цвете, но точно този да дава акъл?!? Странно е и че медиите го канята в качеството на анализатор? По делата им ще ги познаете.

53

опетков

преди 2 месеца

До Истината Няма грам истина в казаното от теб. При Борисов дълги години имаше дефлация и икономически "експерти" ни обясняваха колко вредно било това.

52

Реалист

преди 2 месеца

При ГЕРБ с Бойко Борисов и Горанов, инфлацията в България беше най-висока сред държавите в ЕС, а след падането на Борисов сме на 3, 4 и 5 място по инфлация в ЕС. Ако ГЕРБ още бяха на власт, сега цените щяха да са много по-високи, а доходите много по-ниски.

51

До 56

преди 2 месеца

Горанов не "бивш министър на финансите", а куриер за пълнене на чекмеджето.

50

Истината

преди 2 месеца

По-висока инфлация имаше в целия ЕС и не е заслуга на Бойко Борисов и ГЕРБ, че инфлацията в ЕС беше ниска до 2021 година. Заслуга е на следващите след ГЕРБ, че не допуснаха инфлацията в България да е двойно по-висока от средната за ЕС, както беше при ГЕРБ.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Горанов мин на финансите на ГЕРБ- НСИ калкулатор инфлация януари 2015г/януари 2017г- 1.4%- това за две години а юмрукови докараха до 27.7% инфлация пак за две години- справка НСИ калкулатор инфлация април2021г/април 2022г- когато фактите говорят и могат да бъдат проверени опорките и наративите бледнеят.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Значи при тия от ГЕРБ дето винаги лъжели инфлация 0.1%, а сега НСИ калкулатор април 2021г април 2022 кога баба ви НИНОВА беше мин на икономиката инфлация 14.4%- само за една година- мерси ама червените бандити никога до управлението на държавата- още помним Румен Гечев- инфлация над 2000%

47

Анонимен

преди 2 месеца

51- НСИ калкулатор инфлация- 2020г инфлация в най жестоката КОВИД епидемия и юмрукови протести- 0.1% справка с подадената посока- това при ГЕРБ.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Влади,да не се готви,за финансов министър.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Това, което Горанов го надроби като финансов министър, поне 20 години ще го поправяме.

44

Анонимен

преди 2 месеца

ГЕРБ винаги лъже. Инфлацията в България не я помпаме ние щом по-голяма инфлация има в целия ЕС. В България инфлацията винаги е била по-висока от средната в ЕС, при ГЕРБ беше почти двойно по-висока, след ГЕРБ с 30-50% по-висока от средната за ЕС.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Ти отговори на другия важен въпрос-защо ти поддриха магнитни наколенк ? Крадлива мутра.

42

тоти

преди 2 месеца

Ама тоя ли умник ще ми го давате да коментира финанси,де я забърка такава каша,че никой не разбра кой я изяде...пари дойдоха,пари изчезнаха...целият им курс на ГЕРГ беше с девиза ,,КРАДИ КОЛКО МОЖЕШ И БЕГАЙ ДОКА НЯКОЙ НЕ ТЕ Е ВИДЯЛ''..а да сте видели нещо...???.........всеки мълчи щто е ял от баницата ,а някой се и задавиха!!!СРАМОТА !!!

41

баба мара

преди 2 месеца

аз ще ти кажа щом на тебе ти е трудно ще има кабинет всичко в името на кокаласега доволен ли си