49

Анонимен

преди 2 месеца

Наблюдавате Кич и мутробарок. Напълно сгрешена лоша държава, всички мафиоти се направиха на светци и попове, и сами се сложиха в Рая.

48

Бог да го прости

преди 2 месеца

И да го упокои със Своите светии. Вечна, светла и блажена памет на Негово Светейшество Неофит Български.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Достойно изпращане на Велик Човек!!!!

46

С. Вълев

преди 2 месеца

Едно време в наше село хората ги изпровождаха на газка или болгар с ремарке.Този да не е нещо повече от тях че да го слагат на танк?

45

Червен каскет

преди 2 месеца

Много ойроатлантици, с разкаляни гъ.ици, драскат коментарчета!

44

Анонимен

преди 2 месеца

Абе, нарочно са го метнали върху БТР-а щото имаме само един останал БТР, а нали другите ги пратиха онзи ден за Украйна, та за това всички да видят, че има БРТ в България. След литийното шествие, БТР-а отива в музея като последен експонат. Ще го изкарат отново когато ще возят Кирчо или Кокорчо като им дойде времето.

43

Анонимен

преди 2 месеца

"Коя армия и командвал Патриарха,та се гаврят с делото му." --- Принцеса Даяна навремето също я качиха на лафет, пък тя какво е командвала? Може би идеята с лафета сега е била хората да могат по някакъв начин пак да се простят с патриарха. Сигурно ако беше в закрит автомобил, тук пак щеше да я вой защо са го скрили. Няма угодия!

42

Анонимен

преди 2 месеца

Сега прочетох ,че е имало и артилерийски салюти.Лелеее...Самальоти имаше ли отгоре.Абе тия луди ли са.Мууу нчо ще се е изтропал...

41

Анонимен

преди 2 месеца

Криворазбраната цивилизация! От парадиране и лицемерие само се вкараха в капан с този БТР.

40

Тутунчев

преди 2 месеца

Слава РДК, ЛСР и БС. Родните друзя ги избиха десет пъти за три дни , а днес гледаме интервюта с пленени путински opкu.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не дава обяснение защо е на артилерийски лафет.Борис 3-ти е бил Главнокоманднащ БА.Чърчил е бил Военен вожд в най -страшната война.Коя армия и командвал Патриарха,та се гаврят с делото му.Църквата е Отделена от държавата,но политиците окупираха ществието.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Хеащам се на бас,че до една седмица ще забравят заръките и завета на покойния Неофит,Бог да го прости и ще започнат боричкания за кокала както в църквата,така и в държавата.за мен присъстващите "държавници" на поклонението не са достойни да стоят дори и на 2 метра от ковчега му.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Историческа ще остане и охраната на бeзбожниците в храма. Вижте ги как ги пазят! Денков го пазят с кевларени одеала. От кого ги пазят? Да не би да ги дръпне онази с косата ли? Или някой иска да бие с камъни?

36

--

преди 2 месеца

Някой не е ли взел интервю от украинското попче.Или е дошъл да инспектира БТР с който ша бяга на фронта.

35

Анонимен

преди 2 месеца

От съображения за сигурност е с БТР. За българските пътища най-сигурно е да го закарат с БТР., че не се знае, знае ли се някоя *** да не обърне лафета.

34

До номер 35

преди 2 месеца

Най- големият апостол на Свободата е Васил Левски- дякон Игнатий!!!

33

Отец Нафърфорий

преди 2 месеца

Малооуумниците които се подиграват с починал, ще плачат скоро.......

32

Анонимен

преди 2 месеца

Добре, че не го качиха върху танк.

31

Анонимен

преди 2 месеца

"Някой болен мозък е измислил да го теглят с БТР, качен на Артилерийски лафет,носен от гвардейци.Муу нчо ли измисли това..." --- В храма го носеха духовниците, но се виждаше, че доста се килнаха на няколко пъти. Гвардейците са млади и здрави момчета, научени са да действат в синхрон и много по-добре се справиха. За бтр-а вече писах, че конете не са нещо, което се намира навсякъде в София.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Някой болен мозък е измислил да го теглят с БТР, качен на Артилерийски лафет,носен от гвардейци.Муу нчо ли измисли това...