136

Анонимен

преди 1 месец

Леле тая, от коя държава се обажда от коневръза

135

Анонимен

преди 1 месец

Тая пък коя е, че да напада когото и да е.

134

НЕ ВИ ЛИ Е МРЪСНО?

преди 1 месец

Колко струва животът ви, ако сте мъж на 20-30 години? Колко струва животът на един украинец ваш връстник, а на един руснак ваш връстник?! Защо ВАШЕТО поколение не е на антивоенен протест като хипитата, например?! Какво ви стана на младите, че предпочитате Инстаграм, тик-ток, джойнт, бърз секс за смъкване на напрежението или фитнес пред това да сте homo sapiens и в този ред на мисли какви са заслугите ви, че изобщо сте живи?!

133

СМЪРТ ЗА ПАРИ

преди 1 месец

Врагът в тази война е САМАТА ВОЙНА. Думите са на Стив Ханке. Всеки, който налива "гориво" в една война, извършва "престъпление срещу човечеството", както каза Папа Франциск: "Войната Е престъпление срещу човечеството". Гледате на войната като футболни агитки и не си давате сметка, че войната обезценява човешкия живот, в това число вашия.

132

Анонимен

преди 1 месец

Юлия ще направи революцията, за която съпругът й мечтаеше, но не успя! Путин ще бъде свален.А този Орбан е купен с една чанта пари на Кремъл, изцапани с кръвта на невинни украинци!

131

Анонимен

преди 1 месец

Защо смъртта на Навални е по-значима от смъртта на десетките хиляди руски войници загинали и осакатени в една война по сценарий на Запада? Откога ПРЕДАТЕЛЯТ стана национален герой? За Бога, те директно си казват американските сенатори, че целта на тази война е разпадането на Руската федерация!

130

Анонимен

преди 1 месец

Генералната концепция за еднополюсен свят е сбъркана и СИВ в много по-малък мащаб ДОКАЗА, че бюрокрацията в стил "шапка върху шапка на шапката" разрушава всички държави. Това РУСНАЦИТЕ би трябвало да го знаят на ниво КЛЕТЪЧНА ПАМЕТ. Националната държава Е основната единица на международната общност. Семейство Е основната единица на обществото, а Библейският мит за разрушената Вавилонска кула и размесените езиците на народите показва, че древните народи са знаели тези прости истини.

129

Анонимен

преди 1 месец

Навалните станаха като Кардашияните. Инфлуенсъри за пари и слава. Ще почнат да се чекнат за още слава и пари.Дъртата ще инвестира в дъщерите.

128

Анонимен

преди 1 месец

Типично за путинофилите! Има ли значение дали и кого спи? Става дума за диктатор-убиец, който не търпи различно мнение.

127

Анонимен

преди 1 месец

Тая от 3 и повече години с люлее с африканец ,сега се сетила за Путин Орбан и нивални )

126

Анонимен

преди 1 месец

Изхвърлете Орбан!!

125

Действителен случай

преди 1 месец

Отива г-ца Дневалная на лекар и се съблича.Доктора пита:-Извинете г-це,защо имате вкарана в сли8ата цяла краставица?!?Г-ца Дневалная,възмутена:-Ама как си позволявате,докторе!!! Изобщо не е това,което изглежда!Доктора,смутен:-Извинявайте,а какво е всъщност!Г-ца Дневалная,доволна:-Не е краставица! Тиквичка е! :)

124

БАНко

преди 1 месец

СЪУЧАСТНИЦИ НА ПУТИН Е ЦЕЛИЯ СВЯТ БЕЗ СКАПАНАТА НАТОВСКА ЕВРОПА !!!

123

глупава е

преди 1 месец

А глупостта и и стои като украшение!Тази е типичен еврокомунист-с добре гледана физиономия,с поддържана брадичка катинарче,с волен перчем и с чаша уиски в ръка обича да говори за бъдещето на пролетариата!И никога не си е бърсал д-то с вестник!И най-важното е че си вярва!ЦРУ много ги обичат такива,направо ги обожават!:)))

122

мак

преди 1 месец

Нещата с тази жена са както със зеления - световно внимание, покани навсякъде, където може да се изказват, качване на пиедестал, неприемане на чуждо мнение и обиди за тези, които не са във възторг от украйна или не са заклети врагове на путин. Орбан и унгарците правят това, което си искат и на навална това не й е работата да се меси.

121

Гошо

преди 1 месец

Юлия, слепотата не е по рождение, тя се придобива. Не ти ли е ясно, че не Путин, а ЦРУ и САЩ убиха съпруга ти?

120

Анонимен

преди 1 месец

Изолда да си мълчи

119

Анонимен

преди 1 месец

Тся от далеч напада и много говори ,не знам в коя държава е но казват че южноафриканец е поддържал здраво от 2г.)

118

Анонимен

преди 1 месец

Посъветвала мъжа си да се върне в Русия, а тя на воля да бие катерицата по света.....

117

До Мухаха

преди 1 месец

Тази изключително елементарна жена, е виновна за смъртта на така наречения й мъж, мошеникът Навални, съвременният Остап Бендер. След като Путин пусна Навални в Германия да се лекува, тази ве щи ца, настоя след излизането му от болницата да се върне в Русия, където се знаеше, че ще бъде арестуван още при пристигането си.