95

Анонимен

преди 2 месеца

Приличат на едни национални герои от творчеството на Доньо Донев.

94

Климбо

преди 2 месеца

До 94.Не знам дали плете ръкавици,но жена му стабилно бродира гоблени,за землянките.Срещу стабилен комисион,гарантиран от старчето и чрез държавни поръчкиЩе ги пращат с дронове.

93

Климент

преди 2 месеца

Защо вече никой не говори за мир?Не знам,на какво се надява Украйна- руснаците са захапали,каквото са могли,и даже и *** Джуджи,пак няма да пусне завзето.Цяло едно поколение,ли трябва да си замине във война( или СВО както го наричат)?50350

92

Малко по-късно

преди 2 месеца

Германия, Франция и Полша в коалиция, ще снабдяват Киев с артилерия. Вервайте ни!

91

Анонимен

преди 2 месеца

Всъщност Щолц е скастрил Макрон. Поне така пишат чуждестранните медии.

90

Анонимен

преди 2 месеца

В Германия, Мис Германия 2024 е от Иран, а във Франция, френския президент е женен за биологичен мъж. Даже не знам Полша какво дири в тази компания. А Европа наскоро преброи войниците си готови за война...300хил. (не се знае от кой пол). На ход е тавариш Путин.....

89

Анонимен

преди 2 месеца

На тия държави отдавна и свърли ,а нали артилерията )а нашия министър на отбраната плете ръкавици за Украйна и август щял да ги прати ,така каза Борисов )

88

германия

преди 2 месеца

още не е денацифицирата казаха по телевизията трябва да стои ниско до тревата

87

Христо Христов

преди 2 месеца

До 84 "ГЕРМАНИЯ ПРЕМИНАВА НА ВОДОРОД, А НОРВЕГИЯ, ХОЛАНДИЯ И ШОТЛАНДИЯ ПО НОВИ ДОГОВОРИ ВЕЧЕ СНАБДЯВАТ ЕВРОПА С ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ" - пич, ти вярваш ли си? Холандия от години не изнася газ за никого...

86

Da da

преди 2 месеца

Триото е решило да довърши Украйна и да си я подели!

85

Анонимен

преди 2 месеца

За Полша лъжат здраво,)Полша е забранила вноса от Украйна за 20 г в момента границата с Украйна е затворена от замеделците ,новша да снабдява Украйна с артилерия )

84

Фахтаюий

преди 2 месеца

До Тримата гл00пациОлелеее и ти ли не си си шил хапчетата,недей така бе човек лошо е за теб повярвай ми...!!!

83

Тримата гл00паци

преди 2 месеца

"Съюзниците ще предотвратят победа на Русия в Украйна, без да предизвикват сами допълнителна ескалация на конфликта..."6а6ойе66ец ОМакрон, Улаф Шмолци и макДоналдс Плюск щели да бият Русия,ама Путин щял да стои и да им се радва,мдаа...

82

Анонимен

преди 2 месеца

УКРАИНЦИТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ОРЪЖИЕ И ГО ПОЛУЧАВАТ ! ЕВРОПА ИНТЕНЗИВНО СЕ ВЪОРЪЖАВА ! РУСИЯ НЯМА НИТО ФИНАНСИ, НИТО МОДЕРНО ОРЪЖИЕ, ЗА ДА ПРОТИВОСТОИ НА НАПРЕДНАЛА ЕВРОПА ! А АТОМНОТО ОРЪЖИЕ СЕ НАБЛЮДАВА ОТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, КОИТО ИМАТ БАЗИ НА ЗЕМЯТА И САБОТИРАТ ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ! САБОТИРАТ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ЯДРЕНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ НА НАТО, ИЛИ НА РУСИЯ !

81

Анонимен

преди 2 месеца

РУСНАЦИТЕ ИМАТ СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ С ПАРИТЕ ЗА ВОЙНА ! СРЕДАТА НА МАРТ Е, А РУСИЯ ВЕЧЕ ИЗКОНСУМИРА 92 ПРОЦЕНТА ОТ БЮДЖЕТА СИ ЗА 2024 ! В КРАЯ НА ГОДИНАТА ИЗТИЧАТ ДОГОВОРИТЕ ЗА ТРАНЗИТ НА ГАЗ ПРЕЗ УКРАЙНА И ЗА СНАБДЯВАНЕ НА ЕВРОПА С ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ ! НЯМА ДА БЪДАТ ПОДНОВЕНИ ! ЗИМАТА БЕШЕ МЕКА И ЕВРОПА НЕ ИЗРАЗХОДИ РЕЗЕРВИТЕ СИ ! ГЕРМАНИЯ ПРЕМИНАВА НА ВОДОРОД, А НОРВЕГИЯ, ХОЛАНДИЯ И ШОТЛАНДИЯ ПО НОВИ ДОГОВОРИ ВЕЧЕ СНАБДЯВАТ ЕВРОПА С ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ !

80

Анонимен

преди 2 месеца

А другарят Шолц каза ли на германците, че след BASF, и Mercedes-Benz обявиха че закриват поточните линии в Германия си местят в Китай? Заедно с редица други основни предприятия от германската индустрия, която масово се изнася в САЩ? Или ще каже "Deutchland uber alles!"? Да ама сиренето е с пари. А той смята да направи германската икономика подобно на нацистката - основно да произвежда оръжия. Що така бе, хер Шолц...?? Или хер Хитлер, както би трябвало да ви наричат...??

79

БГ пословица:

преди 2 месеца

"който се води по акъла на петлите - нощува в кокошарника!"

78

ХАХА ХА ХА!

преди 2 месеца

Северна Корея уж много изостанала ги удари и трите в земята!

77

МАЙТАП!

преди 2 месеца

Тия да не доставят нещата след като Украйа стане част от Руската Федерация?

76

Иван

преди 2 месеца

Трима комплекдари, решили да си връщат на Русия чрез урките. Каквото и да дадете ще ядат пердах. Прочетете си историята, какво се случило като тръгнете срещу Русия, не си ли научите урока.