4

тоти

преди 1 месец

Реал срещу МЮ,а После РМ-МС..??нещо гафове правите там>>>

3

Анонимен

преди 1 месец

До номер 1. Ами предпочитам да гледам истински футбол - от Южна Америка, въпреки, че се налага да стоя до посреднощите. Двойните евроатлантически стандарти, както във футбола, така и във всичко друго хич не ми допадат. Ще ти дам пример - ВАР беше измислен в Южна Америка и вършеше перфектна работа цели 10 г. преди да го докопат в Европа, и моментално да го опорочат. Има и мн. други примери, ама няма повече да си губя времето с теб. Само ще ти кажа, че в Европа вече не е футбол, а по-скоро кеч.

2

OMG_Lucker

преди 1 месец

Анонимния Номер 1 от раз счупи ***. Бива бива глупости, неговото е прекалено. Слушай пъпеш и разсъждавай: що не си купиш американски банани? Ама то нямало? Що си купуваш гръцки/италиански/испански зехтин, а не английски? Що си купуваш немска/японска кола? Защо да не си купуваме руски нефт, руска газ, руско ядрено гориво като са евтини? Всяка страна е добра в нещо и руската определено не й е силата в клубния футбол, а твоите доводи са патетични.

1

Анонимен

преди 1 месец

Страхотни мачове се очертават! Копейки, вие гледате ли "лошия, капиталистически, западен" футбол, и ако да, защо??? Не трябва ли да гледате само дербитата между Урал Екатеринбур с Терек Грози, и там подобни "епохални" футболни мачове???