239

Анонимен

преди 2 месеца

Краткият отговор е: ще. Докато сме в съветската орбита, бързо се топим.

238

Анонимен

преди 2 месеца

Когато станем по-креативни,по-работливи и по-малко мрънкащи,тогава ще се оправим и теча на работна ръка ще спре.Имаме най-красивата страна и най-големите нихилисти.Вечно се оплакваме и вечно сме недоволни.Вместо да решаваме проблемите,бягаме от тях.

237

Теди

преди 2 месеца

САМО КОГАТО СЕ РОДИШ НА ТОЗИ СВЯТ Е ЗОР НЕРОДЕНИТЕ НЯМАТ ГРИЖИ И ТРЕВОГИ

236

Ханко Брат

преди 2 месеца

до 244 - разбрал си ме грешно! Не говоря за мен!

235

До 243

преди 2 месеца

Ами стани ром,за да живееш на "социал".Всеки е длъжен сам да се грижи за себе си и за семейството си.Социална политика само за болни и инвалиди.Мързеливите и некадърните ще ни затрият.

234

Ханко Брат

преди 2 месеца

От 30 и няколко години няма никаква социална политика!

233

Анонимен

преди 2 месеца

Гербавата професорка да не ни плаши,а да се опита заедно с други пророци да върне 1 милион българи обратно в родината,които нейният любимец изгони.

232

Димби Провадия

преди 2 месеца

а скоро идва и нова РЕЦЕСИЯ ! Ко прайм тогава ?

231

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо тревожно няма. Просто хората си търсят прехрана там където могат да намерят такава. Естествено човек с имоти и бизнес няма да мисли за емиграция. Ще надгражда в родното си място. Но такива са малцина.

230

Анонимен

преди 2 месеца

Българинът винаги е бил номад, свободна душа, която броди по света. Това няма как да се промени, защото е закодирано в гена ни. Нека се разселваме. Няма нищо лошо в това.

229

Анонимен

преди 2 месеца

Според националния статистически институт почти 3 милиона българи живеят в странство. Ако 5 са тук, значи общо 8 милиона. Защо да се "топим". В служба ГРАО по лични карти са регистрирани почти 8 милиона българи. Няма как, а и не е редно да се ограничи емиграцията. Това са лични избори. И защо трябва да ни притеснява всичко това.

228

За цените на имотите

преди 2 месеца

Питам

227

Пп

преди 2 месеца

Под управлението на ПуПу ***, със сигурност. Даже може и под 4 млн да станем. Прецедента защо сега не вдига юмрук? Явно изчегъртване на ГЕРБ няма да има.

226

Божия мъдрост

преди 2 месеца

Моето клето магаре и ореше и каруца теглеше и го научих да не яде но то взе че умре. Че и с чиляците божии тъй става . С бой стрес и глад се затриват . Всичко. Зависи кой е стопанина и колко голяма неговата алчност.

225

Врагове има народа

преди 2 месеца

Ще се стопим ли ? Кой пита тъй нетърпелив ? Питам аз .

224

Анонимен

преди 2 месеца

Обяснете цените на имотите при такива новини.

223

Анонимен

преди 2 месеца

Повечето българки вече имат странни представи за благополучие и след определена възраст започват да показват признаци на психични отклонения. При мъжете положението не е много по-добре. Е, с такива хора, възможно ли е да се създават здрави семейства, според вас?

222

Анонимен

преди 2 месеца

Цялата нация стана мързелива,лежерна и мрънкаща. Хора с нормални доходи пръскат пари за хазарт и после викат,че заплатата е малка. А като им влезеш в банята гледаш една мизерия. Не е пипано откакто са се нанесли. Нищо,че там живят и си е тяхно.И все нямало пари. Ама за цигарите и алкохола има. Не говоря за стари хора,а за такива на 30,40,50 г. И все мрънкат. И обясняват на запад колко е хубаво.Няма що. Много е хубаво.Работиш като роб и плюскаш след работа. А социалния живот е нулев. Не мерси

221

Анонимен

преди 2 месеца

Нито при бай Тошо, нито след него някога е имало някаква програма. Просто управляващите са некадърни, населението пряко зависи от икономиката. Нямаш пари за деца, не правиш не изкарваш пари, местиш се в чужбина. Не е нужно да си Айнщайн, за да го разбираш. Държавата ще има толкова население, колкото икономиката му може да поддържа.

220

Анонимен

преди 2 месеца

Няма проблеми, от 1 Април идват австрийци да ни облагородят. Целият български народ е благодарен на сглобката затова.