11

Хаха

преди 2 месеца

10 френска любов сутрин и вечер :)

10

Анонимен

преди 2 месеца

Занимавайте се с него, вместо да подслушвате разговорите на съседа!

9

Имаше период, когато

преди 2 месеца

най-неочаквано на високи постове се оказваше кой ли не. Тепърва свиквахме с многопартийната система и с това, че млади хора може да стават членове на правителството. Уж-приятели не мирясаха, докато не разведоха един такъв. Жена му вкъщи гледаше детето, което беше под 2 год. Него след делови срещи го причакваха по-близки и по-далечни познати с цел да искат услуги или назначение и го канеха на хапка и пийка. И почти винаги водеха по някоя фpъцлa за него, знаейки, че жена му не присъства.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Сгответе му мусака.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Не му изневерявайте!!

6

Анонимен

преди 2 месеца

До ... /6/ Дано да даде Господ тази година да срещнеш подходящата за теб половинка.

5

Относно съвет №5

преди 2 месеца

Задължително трябва да има възможност да се вижда с приятелите си по мъжки така, както когато са били тийнове в гимназията или студенти. Ако му пречиш на това, хем ще му тежи, хем ще го направиш за смях в очите на приятелите му. Само моли Бога сред тези приятели да няма злобни интриганти. Знам две двойки, които се разпаднаха, защото "приятели" целенасочено тикаха рaзтypeни момичета в ръцете на мъжа, когато уж ще излизат само по мъжки.

4

Стана пред очите ми

преди 2 месеца

Тя пъргаво припна, когато чу, че той отключва входната врата. Нежно обгърна шията му с ръце и още по-нежно го целуна по бузата. Но аз виждах лицето му в този момент - отегчена физиономия и автоматично млясване с устни във въздуха. Вече ни беше забелязал и вместо да отговори на въпроса, който тя му зададе, тръгна към хола, за да ни поздрави - "Ооооо, имали сме гости!" Съблече шлифера си, стоейки в средата на стаята, подаде й го в ръцете без дори да поглежда към нея и се тръшна в едно кресло.

3

Вариант

преди 2 месеца

Гледате знчи романтичния филм и на най-най-романтичната сцена вие посягате да погалите раката му. Но точно в този момент чувате мощното му изхъркване. Той отдавна е заспал, защото този филм не го интересува, нито го трогва.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Представяйте си, че не сте женени, ама и двамата сте бракувани и няма връщане назад.

1

Мъж

преди 2 месеца

Малееии... Няма такива тьпи съвети!