12

Анонимен

преди 1 месец

До 4 така беше защото тогава имаше истински свещеници, а които влизаха в божия храм. бяха наказвани. Сега същите дебнещи край храмовете влязоха вътре и по-набожни станаха. Св. синод стана 2-ро 6 управление, така, че стига демагогия.

11

Анонимен

преди 1 месец

Аз в неделя бях на погребение и всички-аууу колко е хубав! Кво му е хубавото на умрял човек? Какво сте се захласнали?

10

Анонимен

преди 1 месец

Що за гаден обичай да се показват нечии тленни останки? Па вие не знаете ли, че няколко часа след смъртта почва разложение? На кого се покланяте?

9

селянин

преди 1 месец

eпа токо ли верващи има

8

Опашка

преди 1 месец

От хора без работа и със свободно време. Заглавието ви е отново разделящо и противопоставящо. Вярата не е обвързана с ходенето по църкви

7

Анонимен

преди 1 месец

до 2 И като сме атеисти какво? Оня там горе ли ще ми върне детето което бе убито на пешеходна пътека от лека кола, ако бях вярващ? Само на 9 годинки беше. Кажи вееее? Алооо, сайтааа...оляхте се с тоя поп ли е к'ъв е там. Сякаш е Васил Левски. през 5 минути статия за него. То бива бива.....

6

до 5

преди 1 месец

Даже и тука ли бе неудачник?

5

мъка мъка фалшива

преди 1 месец

Народа ни е атеисти.Особенно русофилите!?!

4

Анонимен

преди 1 месец

Едно време като се ходеше на църква по Великден агентите на ДС шлякаха кой ходи след 89-та станаха най-големите вярващи.

3

Анонимен

преди 1 месец

Човек ще остане учуден колко малко православни има сред управляващите. Почти цялото ПП дб са приели вече вярата на своите задокеански партньори.

2

Анонимен

преди 1 месец

Българина е безверник повечето хора не са ходили на църква с години най-много по Великден или Коледа.

1

Герен

преди 1 месец

РУСОФОБИТЕ ДА ГЛЕДАТ И СЕ ЗАМИСЛЯТ ЩО ПИШАТ. НЕ ВЕРВАМ ВСИЧКИ ТЕЗИ ХОРА ДА СА РУСОФИЛИ. ЗА ДОБРИЯТ ЧЕСТЕН ЧОВЕК ПОЧЕСТИ ЩЕ ИМА ОТ ВСИЧКИ. ДА ВИДИМ НЯКОГА ЗА ТЕЗИ С НАДУТИТЕ БУЗИ И БАН. СМЕТКИ КОЙ ЩЕ ОТИДЕ ОСВЕН ТЕХНИ ПРОТЕЖЕТА. А МОЖЕ БИ НЯМА ДА СА ТУК А У ХАМЕРИКА.