23

Петърчо

преди 1 месец

Ми този ако остане достатъчно дълго под вода накрая ще се върне в на майка си (самоцензура)...

22

007

преди 1 месец

А бе, че се е променило нещо на клътъчто ниво е видно,обаче промените са настъпили в мозака му.

21

Анонимен

преди 1 месец

Защото не е бил изложен на естествената замърсена земна атмосфера, и се е хранил природосъобразно. Изолацията е замъглила реалната му преценка. Голям учен ще е този.

20

Анонимен

преди 1 месец

Като умре след аутопсия тогава да се говори какви параметри е имал. И аз щях да бъда Нобелов лауреат, ако четях повече, бях евреин по време на ВСВ и работех като библеотекар в патентното ведомство, ей така, да не пропусна нещо и да не повтарям колегите.....

19

Няма такава дума

преди 1 месец

. . . хипербарните. . . Нарича се декомпресионна камера! Липсата на технически знания (език) е незаменима!

18

АнонимеН

преди 1 месец

До До 19/ ИЗВОДА Е, ЧЕ РЕКЛАМАТА ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ И ОЗДРАВЯВАНЕ Е МАЙ ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА :D И БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОТО НАИСТИНА СИ МИСЛЕХ, ЧЕ ПОВЕЧЕ КИСЛОРОД Е ПО-ДОБРЕ АМА МАЙ НЕ Е :D

17

До 19

преди 1 месец

Кесонната болест приятелю се дължи на рязката промяна на налягането на околната среда, а не излагането на по-голямо налягане! А кислорода при по-високи нива е токсичен за човека, нарича се хепероксия.

16

Анонимен

преди 1 месец

Случват се 2 неща: 1. Ниско ниво на радиация и космически лъчи. В дългосрочен план води до рак. 2. Изолира се от комуникация с извънземните. Може би е полезно. Трябва да се провери.

15

АЗ ПЪК СИ ХВАНАХ

преди 2 месеца

30 ГОДИНИ ПО МЛАДА И СЕ СЕГА СЕ ЧУСТВАМ КАТО НА 20г.

14

българина

преди 2 месеца

значи подводничарите трябва да са дълголетници, но се съмнявам, но японците и хората от един италиански остров са. Храната е по важна за разплитането, колкото повече ядеш се разплита по бързо

13

АнонимеН

преди 2 месеца

КЕСОННАТА БОЛЕСТ СЕ ПОЯВЯВА ТОЧНИ ПРИ ТАКИВА ПРОМЕНИ В НАЛЯГАНЕТО И ХИЧ НЕ Е ДОБРА ЗА ЗДРАВЕТО! ТЪЙ, ЧЕ ТОЗИ ИЗ-ВЕ-РГ ПРАВЕЩ РЕКЛАМА НА ПОДВОДНИЯ ХОТЕЛ ВМЕСТО ДА ВИ ПОДМЛАДИ И ПОДОБРИ ЗДРАВЕТО ВИ НИЩО ЧУДНО ДА ВИ РАЗБОЛЕЕ :D В БАРО КАМЕРИТЕ ДОБРИЯ ЕФЕКТ СЕ ПОЛУЧАВА НЕ ОТ НАЛЯГАНЕТО А ОТ ТОВА , ЧЕ СА ПЪЛНИ С ЧИСТ ВЪЗДУХ!!! ПОЛЗИТЕ ИДВАТ ОТ ЧИСТ ВЪЗДУХ. ВМЕСТО ПОД ВОДАТА АКО ЖИВЕЕТЕ ДО ВОДОПАД ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ ЖИВЕЕТЕ ПО ДЪЛГО. ВОДОПАДА ОТДЕЛЯ ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО КИСЛОРОД

12

Да пуснат

преди 2 месеца

И Байкух под вълните. Може да му се наместят платките!

11

Бай Дрън

преди 2 месеца

По тая логика 100 дни в космоса и си от 56 на 76. След още 100 дни си столетник...ако доживееш.

10

С.

преди 2 месеца

Дааа... Под високо налягане се подмладяваш. И обратното. Пилотите от гражданска авиация с по 3 - 4 хиляди летателни часа, сигурно са на 800 - 900 години. Ама не им личи.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Голямо откритие пак! Майкъл Джексън защо спеше в барокамера? Да не го е "открил" някой този ефект преди почитаемият "учен"?

8

Бай Дрън

преди 2 месеца

Да, добра идея. Всички милиардери под водата, след това наводняване на подводните им хотели. Светът ще заживее мирно и спокойно.

7

Анонимен

преди 2 месеца

А колко е голямо налягането в хотела ? След като се намира в изолирана от водата среда...Все едно като са се спукали в Марианската падина налягането в батискафа е било както и навънка.... Абе превода ли куца или имаме за четене пълни глупости.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Сега всеки милионер ще си прави подводни къщи и имения...

5

Анонимен

преди 2 месеца

Един въпрос: как е измерил подмладяването и съответните години :) Когато правим научни открития най-важни са KPI-ите и доказателствата :)

4

Стойко

преди 2 месеца

Ами тогава защо е изпълзял на сушата? Да е останал под вода, докато занули възрастта съвсем и се върне там, откъдето е излязал.