41

sd

преди 1 месец

Къде си Сретане, къде си йосич, къде си Амстердаме?? В тебе ни беше надеждата! Нали обеща да ни оттървеш от една тиква? Останалите кратуни и кифли сами ще изгният на корена си!

40

гешо

преди 1 месец

Какво толкова направи този селянин с диалекта, че го имате за най-успешен, смешно, а още и тъжно ,че се прави за много компетентен във всички области.

39

Каквото

преди 1 месец

висшето образование, такива и заплатите, и това им е много...

38

опетков

преди 1 месец

До Бай Кольо Шмекери е нежно казано. Те са крадци, лъжци и шарлатани. Специално за бюджетният излишък спомням си, че при ББ по това време на годината, излишъкът беше над 2 млрд лева.

37

да бе

преди 1 месец

За тебе няма бюджетен излишък.Не се наядохте!!

36

икономист

преди 1 месец

До Пешо: И изключително некомпетентен що се отнася до изказванията си, свързани с икономическата и финансова политика на държавата.

35

Тези свободни

преди 1 месец

Практики за гепене на национални ресурси и разтуряне на държавата, конституцията и поругаване на християнската вяра и всичко Българско и родно е подписа на хахо ефенди килъра на бебета и вагон с майки и деца на г.Буново мюстан паша дивака с подмяната на правова държава на пропаднала.

34

Пешо

преди 1 месец

Красимир Вълчев е един от най-компетентните специалисти в сферата на формиране на образователните политики в България. И изключително успешен министър. Поздравления!

33

Бай Кольо

преди 1 месец

Когато Радев лансира двама незнайно от къде намерени шмекери,не може да се очаква,че ще мине без шмекерии.

32

Анонимен

преди 1 месец

Щом има шмекерия герба да направят ревизия ,и всичко че лъсне

31

Анонимен

преди 1 месец

"намалява събираемостта на приходите, т.е. приходните администрации работят по-лошо и събират по-малко отпреди. И това не е отсега, а от последните три години, откакто Асен Василев и Спецов отговарят за фиска" БРАВО,Г-Н ВЪЛЧЕВ ! Е ТОВА Е ИСТИНАТА !

30

Анонимен

преди 1 месец

Асен Василев 2 пъти е правил финансови измами със съдружниците си,че тук ще е различен..кой го доведе този човек в БГ?

29

Игщйукгь

преди 1 месец

Този и той голям финансист стана , където го барнеш акъл дава ...алоооу капацитета , защо не се обаждаше кога Горанчо натъманяваше бюджета и в края на годината раздавахте излишъка от нагласения бюджет на ваши фирми , а народа кучета го яли ?

28

Анонимен

преди 1 месец

Този мърлъо още ли се има за нещо. След погрома в образователната система след Гробачийското "професионално" и много кадърно управление е най - добре да се скрие в дън земя. Няма друга такава наглост като тази на Гербачийската мафия! Колкото до финансите най добре преди да дърдори да се допита до рекетъора, съпартиец и милианер с офиси по Цариградско шосе др. В. Горанов. Той много знае, много може! Факт!

27

Академик Мрънколай

преди 1 месец

В БГ има над 100 000 професори...малко са...

26

анонимен

преди 1 месец

Този защо не се научи да говори както трябва, ами говори на диалект, пък и се прави на много запознат с финансите. Некадърник от класа, ама сголямо самочувствие и на какво от горе?

25

До Стилиян

преди 1 месец

поредния, който мисли основно как да се вземе от други, вместо да мисли как да взема самият той повече. знаем кои хора вземат над 3400лв: в частния сектор това са образовани хора, които са доказали, че могат да добавят стойност за работодателя. останалите са калинките на държавна служба, назначавани от разни "спасители", за които гласуват хората с ниски заплати.

24

ОБЕКТИВЕН

преди 1 месец

Този докато беше министър вдигаше заплатите само на учителите,за да се стигне дотам,че начинаещ учител взима повече от асистент.Ако мутрите вдигаха заплатите във висшето образование заедно с тези на учителите сега нещата щяха да изглеждат по друг начин.Ама и журналистите са с къса памет и затова не го разпитват той какво направи.Че данъчното облагане е сбъркано няма спор.Евр.д-ви са богати,защото там който получава повече плаща повече данък.Тук бедният плаща повече от богатия.

23

Анонимен

преди 1 месец

КРАСИ НЕГРАМОТНОТО НЕ РАЗБИРА ОТ БЮДЖЕТ АМА ЛАЕ

22

до Стилиян 21

преди 1 месец

Е то всички собственици на фирми правят така. Затова и на шефовете на болници също са им големи заплатите, просто спестяват от данъци чрез високи заплати. Тия врътки всъщност са оставени напълно случайно, защото на практика управляващите никога не им е пукало за държавата, ама никога. За матриали да не говорим.