4

Чорбаръ

преди 2 месеца

Този спорт без апове няма световни шампиони.Има позволени и забранени.Същото е и в колоезденето.Тостестерон 17 пъти над нормалното знаете какво означава нали.Дано щангистите ни не ги проверяват за допинг на олимпиадата.

3

0т 2

преди 2 месеца

а Антон Коджабашев е точно от тарикатите около Иван Иванов! Все повече се убеждавам, че клубовете не може и не трябва да избират свое ръководство, при положение, че харчат парите на министерството ( нашите пари)! Ако тези клубове се самоиздържат ок, но в случая ние ги издържаме така, че както се вика, който плаща той трябва да поръчва музиката!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Статуквото през годините yби опита за промяна! Заради тия България ще изгуби най големият талант във вдигането на тежести за всички времена! Карлос Насар вдига тежести с които ще стане олимпийски шампион без никакво съмнение, и има огромен шанс да стане първият човек с 4 олимпийски титли, но Карлос както и Божидар Андреев са единствените с голям шанс за медали от тези олимпийски игри, и Иван Димов от следващите олимпийски игри! Общото между тях е, че не искат Иван Иванов и тарикатите около него!

1

Бунгар

преди 2 месеца

Защо лъжете? Антон Коджабашев не е роден в Бургас. Там е учил и живее. Очакваме да станем първа сила в света,но ...едва ли.