24

Христо Христов

преди 1 месец

България трябва да напусне диктаториалния ЕС.

23

Анонимен

преди 1 месец

докато ЕС се опитва и продължава с опитите, коня отиде у ряката...Присетила се Мара да се побара... 3 години проспаха с жалки опити и санкции, които до нищо не доведоха... Маса ти и глупости сътвориха с т.нар. енергиен зелен преход и продължават да редят още и още нови глупости. ЕК и ЕС съвсем са загубили връзката с реалността и обикновения човек. и ето ги резултатите.

22

вие си ги избрахте

преди 1 месец

няма вечни съюзи, има вечни държави....1444 разчитахме на ценности да ни спасят, 500 г фесове, сега пак на същите ценности разчитаме ама тоя път и те са с фесове, ислямизацията ще ни я наложат от ЕС!

21

долу ес

преди 1 месец

а от мигрантите как ше се автономизира? В интервю за френската медия JDD Леджери заяви, че европейският комисар по вътрешните работи Илва Йохансон му е казала, че работата му е да допуска мигрантите в Европа, защото те идват с любов и ще помогнат да се замени застаряващото население на континента.

20

;*"*

преди 1 месец

Ща засили на кукуво лято.Значи всички са слушали и изпълнявали щуротиите на Деменцията.Щял да дойде Тръмп и какво?

19

Анонимен

преди 1 месец

Ако ЕС е с автономна армия , не ни трябва НАТО, може пък и да станем независими от САЩ....Това е супер , принципно..Можеше принципно да не подкрепим Израел и да нямаме проблеми с арабите.....Българските моряци ,щяха хутите да са ги освободили отдавна...и още други решения ,който без САЩ са по- полезни за ЕС!

18

111

преди 1 месец

До АнонименЕдинственото което могат да вземат германците е това което им подават - вземат го с ръце, с уста и с други части на тялото. Германците са изпята песен, ако не си го разбрал значи не си твърде умен.

17

...

преди 1 месец

реално в европа няма много суровини! макар, че има достатъчно! сега ЕС наистина нтрябва да се постарае да си направи собствена армия! и да се укропни! инак зле!

16

Анонимен

преди 1 месец

ЕС военен съюз ли е?? Що за идиотщина?

15

Ха ха ха

преди 1 месец

ЕС и Автономия в едно изречение !

14

Анонимен

преди 1 месец

Нали казаха, че на ЕС са необходими 10 години, за да се подготви за война? Само не разбрах тези 10 години от кога се броят? След като спечели Украйна или междувременно трябва да се започне с подготовката, понеже Украйна губи безвъзвратно?

13

Анонимен

преди 1 месец

До 11:Според законодателството на САЩ президента няма право да решава дали да се напуска НАТО.Това са общи приказки,за да измъкнат още пари от обикновените граждани за оръжия и да върнат нацизма.Плащат луди пари за пропаганда да възхаляват Хитлер.

12

Анонимен

преди 1 месец

Единственото,което отличаваше ЕС от СССР беше,че ЕС нямат обща армия.Сега искат да направят ЕСССР.После ако примерно Испания не е съгласна с приетите от ЕСССР решения могат да й пратят общата армия на ЕСССР...

11

Анонимен

преди 1 месец

Щом самия Йенс Столтенберг заяви че Европа трябва да е готова за НАТО без САЩ, то значи наистина САЩ се готвят да напуснат пакта..Особено ако Тръмп стане президент.

10

Анонимен

преди 1 месец

Сега какво ще плащаме за два военни съюза? Да направим музей на чертежите за милиарди.

9

Американ

преди 1 месец

На тия започна да им се привижда Тръмп и края на авантата :-D

8

Анонимен

преди 1 месец

ЕВРОПА *** РУСОФИЛИ

7

BoK LUK

преди 1 месец

Tagarenko

6

Анонимен

преди 1 месец

До до 4. Е да - така наречените "демократи" например са еталон.

5

до 4

преди 1 месец

То има и други психично болни, не а само ВВ