8

До Майка Русия

преди 1 месец

Не се чуваш какво говори ! А бе.., я заминавай на Май.ата си !

7

До Руската

преди 1 месец

И ти ли, Бруте.. !!!

6

Анонимен

преди 1 месец

И на власите и на русите ние им даваме християнството. Така е нормално да ни оказват почит.

5

Анонимен

преди 1 месец

До 4....Две неща написа и двете не са вярни...Никъде никога Русия не е казвала , че ние сме и дали духовната искра.И второто е някаква тъмна измислица.Какво ще правим с Русия ако сме заедно.Ще бием и трепем останалите заедно ли?.Или ще направим духовността още по голяма .Може би толкоз , че да станат повече от милиардите на Путин.

4

Майка Русия

преди 1 месец

Добре осъзнава че ние сме им дали духовната искра. Това са истинските братски народи. До последно няма да се оставим. А когато сме заедно сме силни!

3

Анонимен

преди 1 месец

Българската православна църква е най-алчната от всички християнски църкви по света. Ултра богата е но Църквите се разпадат, а БПЦ не дава и стотинка за реставрации и ремонти. Все чака селото/квартала итн да събере пари, или държавата да даде. Къде са кухните за бездомни? Църквата на север, изток, запад и юг от България организира кухни и храни бедни и бездомни , организират приюти. Тук само се ***! Алчност и безверие е завзело БПЦ от поне 80г! Къде е човеколюбието? Отчето вместо хляб дава бой!

2

Дедо

преди 1 месец

От руснаците айде нема нужда. То и без това реално Руската федерация преобладаващата религия вече е исляма .

1

Обективен

преди 1 месец

А американската православна църква дали ни е поднесла съболезнования? Или може би украинската ни е поднесла съболезнования????