26

Анонимен

преди 1 месец

До ВЪПРОС - останалите пак са отнети, стоят на паркинг и чакат съдебното дело за окончателно решение.

25

ВЪПРОС

преди 1 месец

В Пловдив имаше 400 хванати Пияни и Дрогирани , за миналата Година . Сега станаха 35 дела ???Явно Групата на Нотариуса и Еврото още работят - Пазете се , може да ви отнемат всичко.

24

Анонимен

преди 1 месец

Най-много ги боли наркоманчетата, щото ги лови бая време назад, ако са друсали. Хахахахах. Наркоманите да се преориентират към тротинетки. Ако не знаят как - да питат ментора си, Емили Тротинетката!

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 22 : Като те слушам какъв си opъфляk и това ще ти е трудно да си позволиш.

22

Анонимен

преди 1 месец

До 23 : Мани, съсипаха я тая държава. Не може човек спокойно да се напие или нашмърка и да отнесе няколко бабички или хлапета, само проблеми ви създават. Съсипаха я!!!

21

рекет

преди 1 месец

РЕКЕТЬОРСКА ДЪРЖАВА ,КОМУНИСТИТЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ ,,ВСИЧКИ СЪДИЙ СА КОМУНИСТИ.......Работиш за да си купиш автомобил и понеже нямаш наследници ,съда казва взимаме ти го.

20

Анонимен

преди 1 месец

Затоа си знам - Едно пежо 306 има с документте и неква фалшива засграховка. Кат *** спрат - да го взимат... То е 900 лева. После има един билюк голф 3 и даже двойка една...

19

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 18 : Че кой съм аз да ти казвам? Колата си е твоя, прави каквото знаеш. Само ти казвам какво пише в закона, а ти си умувай, щом те влече.

18

Що ги държат ?

преди 1 месец

Да продават ! Едни ще продават други ще идват ....народа няма да спре да се друса да пие и да кара ,това вече си е практика и няма спиране освен ако няма и разстрели и пак не е сигурно това са новите времена ,защо не заловят тези които продават дрога и зарибяват ,а гонят жертвите бих помислил ,че и те са във играта, ама не мога да повярвам .... майтап бе !

17

Анонимен

преди 1 месец

Оня ушев дето катастрофира пияно-друсан с гоуфа оня ден, затова го запали,за да не му го вземат,не е заради следите от пудра захар,че сладкарството му било хоби.

16

Анонимен

преди 1 месец

14, 'като не искаш да ти вземат колата не пиеш и не се друсаш' -- ти ли ше ми казваш ко да прая бе, демократе :)))

15

Статистика

преди 1 месец

Хвалим се колко автомобила са конфискувани, но никой никъде не дава статистика колко ПТП-та са по вина на пияни шофьори и колко са жертвите!Не е ли странно?!

14

Ганчев

преди 1 месец

Това с конфискацията е измислено от Пеевски и народът е толкова невеж че не си знае правата и това че никой не може да му отнема собствеността. Някои ще осъди България в Страсбург за милиарди за нарушени права. И ще плащате всички вие, умници.

13

Спиро

преди 1 месец

Пенсионната система е пирамида и скоро може да колабира. За вашите деца пенсии няма да има.

12

Пепо

преди 1 месец

А знаете ли че тестовете за алкохол и наркотици са фалшиви и като се нагреят показват алкохол даже и за напълно трезви хора. Така полицаите си набелязват някоя лъскава таратайка и си я конфискуват за себе си. Престъпници отвсекъде!

11

Пена

преди 1 месец

Това с отнемането на колите е противоконституционно. България е Дивия Изток, братче. Вземат колите от едни престъпници и после ги съхраняват други престъпници.

10

Джо

преди 1 месец

МВР Пловдив се превърна в бунище. Полицаите получават заплати макар че дефакто не работят.

9

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Лесно се различава дали е беналгин или коноп. Едното от аптека а другото няма

8

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен_8_ конопа остава 6 месеца в кръвта без да си под въздействие, да не говорим за хората които са пили беналгин или са използвали капки за нос, също остават без коли за 6 месеца

7

Банкеръ

преди 1 месец

Съдът е приложил закона.Нищо не е посякъл.Нямам идея какво ще спечели обществото от кола струваща 400 лева на кантара,като желязо.Все пак човешко е да се напиеш до безпаметност.